roumeliotis

lentiamo

Σκοράρουν σε δύο μέτωπα 1.97 και 2.27

casino loutrakiou
redwell

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (24/02) περιέχει δύο αναμετρήσεις από τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αταλάντα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να έχουν σημαντικές απουσίες. Στη Βουδαπέστη, η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει την ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι των 18 σερί νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Ας δουμε τα σημερινά προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00)

Η Αταλάντα νίκησε εντός έδρας με σκορ 4-2 τη Νάπολι. Εξαιρετική εμφάνιση μεσοεπιθετικά, σκόραρε τέσσερις φορές στο δεύτερο ημίχρονο, συνάντησε αντίσταση όταν και ισοφαρίστηκε (1-1) προσωρινά στο 58ο λεπτό. Δεύτερο σερί τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και απέχει στο -1 από την τετράδα. Στη φάση των ομίλων τερμάτισε στη δεύτερη θέση, στο φινάλε της αρκούσε να μην ηττηθεί στην έδρα του Άγιαξ. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις 13 από τις συνολικά 15 αναμετρήσεις στη διοργάνωση. Παραμένει εκτός πλάνων ο τραυματίας Χάτεμπουρ (μέσος).

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την ανοδική της πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ με τον Καζεμίρο στο 65ο λεπτό, διατήρησε μέχρι τέλους το προβάδισμα και διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε τέσσερις αγωνιστικές. Μάλιστα στις τρεις τελευταίες κράτησε το μηδέν στην άμυνα, δείγμα της σημαντικής βελτίωσης παρά τις απουσίες. Σε συνδυασμό με την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης, μείωσε στους τρεις πόντους τη διαφορά από την κορυφή με ματς περισσότερο. Στη φάση των ομίλων κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, τερμάτισε στην πρώτη θέση με μπόλικο κόπο και με αγχωτικό τρόπο. Εκτός αποστολής οι Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Οντριοθόλα (μπακ), Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, (στόπερ), Βαλβέρδε (χαφ), Αζάρ (εξτρέμ), Μπενζεμά και Ροδρίγο (επιθετικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ζευγάρι με επιθετική φιλοσοφία, αναμένεται καλός ρυθμός και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00)

Η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τη Μάιντζ, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε αρνητικό μομέντουμ. Έμεινε για τέταρτη σερί αναμέτρηση χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Γερμανίας, ολοένα χάνει την επαφή με την τετράδα. Απέχει στο -9 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έχει δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό η κατάσταση. Ακολουθεί (27/02) η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λειψία. Στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισε στη δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω της Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ίντερ. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις έξι φετινές υποχρεώσεις στη διοργάνωση. Δεν προέκυψαν απουσίες για τον τεχνικό Μάρκο Ρόζε και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εκτός έδρας 1-0 απέναντι στην Άρσεναλ, με γκολ του Στέρλινγκ στο 2ο λεπτό. Σταθερά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στο +10 από τους διώκτες της και έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι στη μάχη του τίτλου. Αήττητη για 25 (22 νίκες, 3 ισοπαλίες) διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πιο πρόσφατη στις 21/11/20 με 2-0 στην έδρα της Τότεναμ. Στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισε στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς, μοναδική απώλεια η «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Πόρτο. Μοναδική απουσία ο τραυματίας Άκε (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στο ζευγάρι με την Γκλάντμπαχ. Οι Γερμανοί έχουν κάνει καλά παιχνίδια στη διοργάνωση, σκοράρουν με συνέπεια και μπορούν να συνεισφέρουν στο θέαμα. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 2.27 απόδοση στο Stoiximan.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...