roumeliotis

lentiamo

Με 2.40 Πρέμιερ και 2.25 Σέριε Α'

casino loutrakiou
redwell

Το πρόγραμμα της Κυριακής (17/01) περιέχει δύο ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη Σέριε Α, η Ίντερ φιλοξενεί τη Γιουβέντους με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μίλαν.

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες 2021.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (18:30)

Η Λίβερπουλ προέρχεται από την πρόκριση στο Κύπελλο, με το εκτός έδρας 4-1 απέναντι στην Άστον Βίλα. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει στο «Ολντ Τράφορντ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιετντ. Στο πρωτάθλημα αγνοεί το τρίποντο για τρεις διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 2ο λεπτό. Υποχώρησε στην 3η θέση μετά τη χθεσινή νίκη της Λέστερ, απέχει στο -3 από την κορυφή με τον ίδιο αριθμό (17) αγωνιστικών. Ο Κλοπ συνεχίζει να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών: Φαν Ντάικ, Γκόμες (στόπερ), Κεϊτά (μέσος) και Ζότα (επιθετικός).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι, αποτέλεσμα που την ανέβασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Βρήκε τη λύση με τον Πογκμπά στο δεύτερο ημίχρονο, παραμένοντας αήττητη για 11 σερί αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Απολογισμός: εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη ήττα στο πρωτάθλημα στις 01/11/20 και το εντός έδρας 1-0 από την Άρσεναλ. Εξαιρετική συμπεριφορά μακριά από το γηπεδό της, αγνοεί την ήττα για 15 σερί ματς στην κατηγορία. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ, τελευταία φορά που απέτυχε στις 19/01/20. Αμφίβολη η συμμετοχή των Λίντελεφ (στόπερ), Μάτιτς (χαφ) και Μαρσιάλ (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν με έπαθλο την κορυφή, η Λίβερπουλ έχει μεγαλύτερη ανάγκη το αποτέλεσμα και αναμένεται να ρισκάρει περισσότερο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συνέπεια στο σκοράρισμα, ποντάρισμα στο Over 3.5 Goal με απόδοση 2.40 στο Stoiximan.

ΙΝΤΕΡ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45)

Μεσοβδόμαδα η Ίντερ νίκησε στην παράταση 2-1 εκτός έδρας τη Φιορεντίνα. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας και θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν στις 26/01. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 στη Ρώμη, δεχόμενη την ισοφάριση από τη Ρόμα στο 86ο λεπτό. Συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Σέριε Α, απέχει στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Ντ' Αμπρόζιο (αμυντικός).

Η Γιουβέντους χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Τζένοα, με το εντός έδρας 3-2. Εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, επόμενος αντίπαλος εκτός έδρας η ΣΠΑΛ στις 26/01. Στη Σέριε Α Ιταλίας προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο με σκορ 3-1 κόντρα στη Σασουόλο. Δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό, αν και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημε ισοφαρίστηκε στο 58ο λεπτό. Βρήκε λύσεις προς το τέλος με τα γκολ των Ράμσεϊ και Κριστιάνο Ρονάλντο. Απέχει στο -7 από την κορυφή, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με τη Νάπολι στο Τορίνο. Ακολουθεί (20/01) ο τελικός του Σούπερ Καπ με τη Νάπολι. Εκτός αποστολής οι Αλεξ Σάντρο (μπακ), Ντε Λιχτ (στόπερ), Κουαδράδο (χαφ) και Ντιμπάλα (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες με αστάθεια στην άμυνα, ταυτόχρονα και με λύσεις μεσοεπιθετικά. Αναμένεται ντέρμπι με ρυθμό και φάσεις, επιλογή το Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.25 στη Bet365.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...