roumeliotis

lentiamo

Σκοράρουν σε Ιταλία-Ολλανδία με 1.61 & 1.96

under armor
redwell
Το σημερινό κείμενο της Τετάρτης (21/10), περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις από την 1η αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα τα ζευγάρια Άγιαξ -Λίβερπουλ και Ίντερ-Γκλάντμπαχ.
 
 
ΑΓΙΑΞ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00)
 
Ο Άγιαξ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 5-1 απέναντι στη Χέρενφεν, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική στην Ερεντιβίζιε. Εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες, σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 35ο λεπτό και έβγαλε νοκ άουτ τους φιλοξενούμενους. Πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, μετά από πέντε ματς στο φετινό πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Απολογισμός τέσσερις νίκες και μία ήττα, με 12 βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση και απέχει στο -1 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ και στη φάση των ομίλων τερμάτισε στην 3η θέση και συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ. Έμεινε πίσω από τις Βαλένθια και Τσέλσι, ενώ ξεπέρασε τη Λιλ. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις επτά από τις εννέα πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις στη διοργάνωση. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο Τίμπερ (στόπερ).
 
Η Λίβερπουλ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Έβερτον στο ντέρμπι της πόλης. Προηγήθηκε δύο φορές, δέχθηκε την ισοφάριση και στις δύο περιπτώσεις, ενώ στο τέλος το γκολ του Χέντερσον ακυρώθηκε από το VAR. Μετά από πέντε αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχει μαζέψει 10 βαθμούς με απολογισμό: τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στις τέσσερις εμφανίστηκε το Goal/Goal+Over 3.5 Goal. Σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του Φαν Ντάικ, ο Ολλανδός στόπερ θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο τεχνικός Κλοπ δεν υπολογίζεται επίσης των βασικό τερματοφύλακα Άλισον.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, σε παιχνίδι που λογικά θα πάει σε υψηλό ρυθμό. Η απουσία του Φαν Ντάικ αποδυναμώνει αμυντικά τη Λίβερπουλ, ταυτόχρονα ενισχύει ακόμα περισσότερο το αρχικό σκεπτικό. Ποντάρισμα στο Over 3.5 Goal με απόδοση 1.96 στο Stoiximan.
 
ΙΝΤΕΡ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (22:00)
 
Πρώτη ήττα για την Ίντερ στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, με το εντός έδρας 2-1 από τη Μίλαν στο ντέρμπι της πόλης. Παρουσιάστηκε νωθρή ανασταλτικά, πραγματοποίησε αρκετά λάθη και τιμωρήθηκε από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Δέχθηκε δύο τέρματα μέχρι το 16ο λεπτό, μείωσε πριν βγει το ημίχρονο, αλλά δεν απέφυγε το μοιραίο. Σε τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει επτά πόντους με απολογισμό: δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Όλα τα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal, ενώ τα τρία εξ αυτών συνδυάστηκε με Over 2.5 Goal. Στην περσινή σεζόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κατέλαβε την 3η θέση κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Σλάβια Πράγας. Εκτός αποστολής οι Σκρίνιαρ (στόπερ), Γιανγκ (μπακ/χαφ) και Γκαλιαρντίνι (μέσος).
 
Νωθρό ξεκίνημα από την Γκλάντμπαχ στο πρωτάθλημα, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, έχει συγκομιδή πέντε βαθμών και συνολικό απολογισμό: δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Επιστρέφει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2016-2017, τότε τερμάτισε στην 3η θέση απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Σέλτικ. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζακάρια και Λαζάρο (μέσοι).
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ίντερ είναι το φαβορί, αλλά ο άσος προσφέρεται σχετικά χαμηλά και δεν υπάρχει νόημα να ασχοληθούμε. Η Γκλάντμπαχ παίζει ανοιχτά και μπορεί να απειλήσει την ασταθή άμυνα των Ιταλών. Περιμένουμε ανοιχτό ζευγάρι με ρυθμό και φάσεις, επιλογή το Over 2.5 Goal σε τιμή 1.61 στο Stoiximan. 
 
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more

Με 1.83 ΠΑΟΚ και ποντάρισμα στα γκολ

Στο κουπόνι της Πέμπτης (14/03), ξεχωρίζει η ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League. Για τη φάση των «16» του Europa League διεξάγονται τα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...

Νίκη... τετράδας με Εφές στην Πόλη

Έναρξη... διαβολοβδομάδας στη Euroleague και ο Ολυμπιακός θα δώσει το...

Πρωτοσέλιδα 19-03-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...