roumeliotis

lentiamo

Φαβορί η Π.Σ.Ζ. και ασιατικό με 1.77

under armor
redwell
Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (20/10), με τέσσερις ομίλους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Αγγλία διεξάγεται ενδιαφέρον ζευγάρι, με την Τσέλσι να φιλοξενεί στο Λονδίνο τη Σεβίλλη. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά Champions League:
 
ΠΑΡΙ ΖΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00)
 
H Παρί Σεν Ζερμέν προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-0 κόντρα στη Νιμ. Παρουσιάστηκε σοβαρή και δεν έδωσε δικαιώματα, ενώ η κατάσταση έγινε ευκολότερη με το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 12ο λεπτό. Στη συνέχεια βρήκε κενά στην άμυνα των γηπεδούχων, προηγήθηκε με τον φορμαρισμένο Κιλιάν Μ΄Μπαπέ (32') και στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε ακόμα τρεις φορές. Πέμπτη διαδοχική νίκη στη Λιγκ 1 Γαλλίας, αφήνοντας πίσω το νωθρό ξεκίνημα και τις δύο κολλητές ήττες. Καταλαμβάνει τη 2η θέση με 15 βαθμούς, απέχει στο -2 από την πρωτοπόρο Λιλ και στις 24/10 υποδέχεται την Ντιζόν.
 
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες, με το εκτός έδρας 4-1 απέναντι στη Νιούκαστλ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ μόλις στο 2ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Μαγκουάιρ (23') και στη συνέχεια ο τερματοφύλακα Ντε Χέα πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις. Αστόχησε σε πέναλτι ο Μπρούνο Φερνάντες στο 58', ωστόσο ο Πορτογάλος χαφ με εξαιρετική προσπάθεια έβαλε σε θέση οδηγού το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Πέτυχε ακόμα δύο τέρματα στο τέλος, σε αναμέτρηση που η τελική έκταση του σκορ κρίνεται πλασματική. Δεύτερη νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μαζέψει έξι βαθμούς. Ακολουθεί (24/10) η εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Τσέλσι.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ζευγάρι με φαβορί, η περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέματα όταν δέχεται πίεση από ποιοτικούς και όχι μόνο αντιπάλους, ποντάρισμα στον άσο με απόδοση 1.63 στο Stoiximan.
 
ΤΣΕΛΣΙ - ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00)
 
Η Τσέλσι προέρχεται από καταστροφικό αποτέλεσμα, με την εντός έδρας ισοπαλία 3-3 απέναντι στη Σαουθάμπτον. Αν και προηγήθηκε με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια παρουσιάστηκε ασταθής στα μετόπισθεν και ισοφαρίστηκε στο 57ο λεπτό. Απέκτησε άμεσα ξανά το προβάδισμα, έδειχνε να κρατάει το αποτέλεσμα, ωστόσο στην τελευταία φάση δέχθηκε την ισοφάριση και δεν είχε άλλα περιθώρια να αντιδράσει. Μετά από πέντε αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα έχει οκτώ βαθμούς, συνολικός απολογισμός: δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Το Σάββατο (24/10) δοκιμάζεται στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
Η Σεβίλλη ηττήθηκε για πρώτη φορά στη φετινή Λα Λίγκα Ισπανίας, με το εκτός έδρας 1-0 από την Γρανάδα. Αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, απέτυχε να απορροφήσει την πίεση και δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 82ο λεπτό. Σε τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει επτά πόντους, με απολογισμό: δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ρίχνεται στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας κατακτήσει την περσινή σεζόν το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει ήδη παίξει στην Ευρώπη φέτος στον τελικό του Σούπερ Καπ. Στις 24/09 ηττήθηκε 2-1 στην παράταση από την Μπάγερν Μονάχου στη Βουδαπέστη.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η άμυνα της Τσέλσι παρουσιάζει τεράστια κενά, μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και σκοράρει. Η Σεβίλλη είναι ομάδα, που γνωρίζει και ξέρει να τιμωρεί τα λάθη της αντίπαλης ομάδας και αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι στο Λονδίνο. Αμφότερες να επιδιώξουν να μπουν δυναμική στην αναμέτρηση, επιλογή το ασιατικό Over 1 Goal στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.77 στην Bet365. 
 
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more

Με 1.83 ΠΑΟΚ και ποντάρισμα στα γκολ

Στο κουπόνι της Πέμπτης (14/03), ξεχωρίζει η ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League. Για τη φάση των «16» του Europa League διεξάγονται τα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...