roumeliotis

lentiamo

Με 1.97 στη Ρωσία και combo Σλάβια

casino loutrakiou
redwell

Προγνωστικά στοίχημα: Με το 1.97 στη Ρωσία και το combo της Σλάβια Πράγας Τα βλέμματα όλων στρέφονται στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, που δοκιμάζεται στη Ρωσία απέναντι στην Κρασνοντάρ. Πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ακολουθεί ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Τούμπα. Το πρόγραμμα της Τρίτης (22/09) συμπληρώνει το ζευγάρι Σλάβια Πράγας-Μίντιλαντ, αμφότερες θα δώσουν μάχη ενόψει της ρεβάνς στη Δανία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΠΑΟΚ (22:00)

H Κρασνοντάρ προέρχεται από το εντυπωσιακό τρίποντο, με το εντός έδρας 7-2 απέναντι στη Χίμκι. Πραγματοποίησε καταιγιστική εμφάνιση μεσοεπιθετικά, πέτυχε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα Ρωσίας και δείχνει σε καλό μομέντουμ ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από οκτώ αγωνιστικές, καταλαμβάνει την 6η θέση με 14 βαθμούς και απέχει στο -3 από την πρωτοπόρο Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της, δίνει το παρών στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την προσπάθεια της περσινής σεζόν. Τότε έπαιξε δύο προκριματικούς γύρους, αρχικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Πόρτο και έπειτα αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μαρτινόβιτς (αμυντικός), αμφίβολη η συμμετοχή του Γκαζίνσκι (μέσος).

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο, σε αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ. Προηγήθηκε στο 57ο λεπτό, στη συνέχεια προσπάθησε να προστατέψει και να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, δέχθηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ στο 77'. Για να βρεθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάστηκε να πάρει δύο προκρίσεις απέναντι σε Μπεσίκτας (3-1) και Μπενφίκα (2-1) εντός έδρας. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι διαθέσιμοι οι Ροντρίγκο, Μάτος (μπακ), Μίσιτς, Αουγκούστο (χαφ) και Ζαμπά (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε θετικότατο μομέντουμ η Κρασνοντάρ, μεσοεπιθετικά ρολάρει και σκοράρει με άνεση. Ταυτόχρονα, έχει θέματα στα μετόπισθεν και ο ΠΑΟΚ διαθέτει την ποιότητα να εκμεταλλευθεί καταστάσεις. Θα κριθεί οριακά και αμφότερες μπορούν να βρουν δίχτυα, αλλά δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Under 5.5 Goal με απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (22:00)

Η Σλάβια Πράγας θα προσπαθήσει να επαναλάβει το κατόρθωμα της περσινής σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αγωνίστηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια και τις Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Ίντερ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας και μετά από τέσσερις αγωνιστικές, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς και στο -2 από τη συμπολίτισσα Σπάρτα Πράγας. Την περασμένη Παρασκευή (18/09) διέλυσε εντός έδρας με σκορ 5-1 την Τέπλιτσε. Πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση, μέχρι το 26ο λεπτό σημείωσε τρία τέρματα και είχε πέντε διαφορετικούς σκόραρε στο τέλος της αναμέτρησης. Στο αγωνιστικό σκέλος, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χοβόρκα (αμυντικός).

Η Μίντιλαντ από την άλλη, αντέδρασε μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Δανίας, επικρατώντας εντός έδρας 1-0 απέναντι στη Λίνγκμπι. Προηγήθηκε στο 14ο λεπτό, στη συνέχεια είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να απειληθεί σε γενικές γραμμές. Για να βρεθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάστηκε να περάσει από δύο προκριματικούς γύρους. Αρχικά, νίκησε 1-0 τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, στη συνέχεια κέρδισε εντός έδρας με σκορ 3-0 τη Γιουνγκ Μπόις από την Ελβετία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο έμπειρη ομάδα η Σλάβια Πράγας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τη στιγμή που η Μίντιλαντ έχει ήδη κάνει δύο καλές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δίνουμε οριακό προβάδισμα στους Τσέχους, σε παιχνίδι που αναμένεται χαμηλό σκορ. Επιλογή το συνδυαστικό 1Χ+Under 3.5 γκολ σε απόδοση 1.60 στο Stoiximan.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...