roumeliotis

lentiamo

Με...δεξί η Τσέλσι, γκολ στο «Μπράμαλ Λέιν»

casino loutrakiou
redwell

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (14/09), περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουλβς σε ενδιαφέρον ζευγάρι. Αργότερα, η ενισχυμένη Τσέλσι δοκιμάζεται στο «ΑΜΕΞ» με αντίπαλο την Μπράιτον. Χάβερτς (χαφ/Λεβερκούζεν) και Βέρνερ (επιθετικός/Λειψία) αναμένεται να κάνουν επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα των «μπλε» του Λονδίνου. Εκτός οι δύο «νέοι», Τσίλγουελ (μπακ) και Ζιγέχ (μεσοεπιθετικός). Αναλυτικά τα προγνωστικά μας: 

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥNΑΪΤΕΝΤ - ΓΟΥΛΒΣ (20:00)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ, τερματίζοντας στην 9η θέση. Μάζεψε 54 βαθμούς σε 38 αγωνιστικές, έφθασε να διεκδικεί μέχρι και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Βασίζεται στο σύνολο, την καλή αμυντική λειτουργία και φυσικά τον παράγοντα «Μπράμαλ Λέιν». Συνεχίζει στον πάγκο ο Κρις Γουάιλντερ, με τον 52χρονο Άγγλο τεχνικό να βρίσκεται στην καθοδήγηση από τον Μάιο του 2016. Προχώρησε στην απόκτηση των Ραμσντάλ (τερματοφύλακας), Μπογκλ, Λόου, Άμπαντου (αμυντικοί) και Μπερκ (μέσος). Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και μπορούν να ντεμπουτάρουν. Λογικά εκτός ο Μπέργκε (χαφ), που αποκόμισε τραυματισμό με την εθνική Νορβηγίας.

Η Γουλβς ολοκλήρωσε με ανάμικτα συναισθήματα την περσινή σεζόν. Αρχικά έκανε εξαιρετική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη στις λεπτομέρειες με την ήττα 1-0 στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας. Στην Πρέμιερ Λιγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα έφθασε να διεκδικεί ακόμα και είσοδο στην τετράδα, τελικά τερμάτισε στην 7η θέση με 59 πόντους και έμεινε εκτός Ευρώπης, καθώς υστερούσε στην ισοβαθμία με την Τότεναμ. Κινήθηκε έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε τους Φερνάντο Μαρσάλ (αμυντικός/Λυών), Βιτίνια (χαφ/Πόρτο) και Φάμπιο Σίλβα (επιθετικός/Πόρτο). Αποχώρησε ο καλός μπακ/χαφ Ντόχερτι, που μετακόμισε στην Τότεναμ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, σε αναμέτρηση που όλα μοιάζουν ανοιχτά και κανένα αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει αίσθηση. Αμφότερες βασίζονται στην καλή αμυντική λειτουργία και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Ποντάρισμα στα 2-3 τέρματα με απόδοση 2.02 στο Stoiximan.

ΜΠΡAΪΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ (22:15)

Η Μπράιτον τερμάτισε στην 15η θέση με 41 βαθμούς στο περσινό πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας δίκαια την παραμονή. Σε ορισμένα χρονικά διαστήματα παρουσιάστηκε νωθρή, ωστόσο πρακτικά ουδέποτε απειλήθηκε σοβάρα με υποβιβασμό. Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον παράγοντα έδρα, παίζει αμυντικά και προσπαθεί να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις στα περισσότερα παιχνίδια. Παραμένει στον πάγκο Γκράχαμ Πότερ από τον Μάιο του 2019. Προχώρησε στην απόκτηση του Άνταμ Λαλάνα (χαφ) από τη Λίβερπουλ, ποδοσφαιριστής που θα δώσει σημαντική βοήθεια και ποιότητα. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ισκιέρδο (μεσοεπιθετικός).

Η Τσέλσι πραγματοποίησε ικανοποιητική σεζόν σε γενικές γραμμές. Τερμάτισε στην τετράδα και εξασφάλισε τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, που ήταν και ο βασικός στόχος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε άνετα στους «16» από την Μπάγερν Μονάχου, με δύο ήττες και συνολικό σκορ 7-1. Παράλληλα ηττήθηκε (2-1) στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας από την Άρσεναλ. Προχώρησε σε ντεμαράζ μεταγραφικών κινήσεων, με τις προσθήκες των Τιάγο Σίλβα (στόπερ/Παρί Σεν Ζερμέν), Τσίλγουελ (μπακ/Λέστερ), Χάβερτς (χαφ/Λεβερκούζεν) Ζιγέχ (μεσοεπιθετικός/Άγιαξ) και Βέρνερ (επιθετικός/Λειψία). Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν υπολογίζει στο παιχνίδι της πρεμιέρας τους Τσίλγουελ (μπακ) και Ζιγέχ (μεσοεπιθετικός). Αμφίβολος ο Τιάγο Σίλβα (στόπερ), λογικά προλαβαίνουν οι Αθπιλικουέτα (μπακ/χαφ) και Πούλισικ (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Τσέλσι παρουσιάζεται ενισχυμένη και θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί στην πρεμιέρα. Η Μπράιτον υπολείπεται σε ποιότητα, επιλογή το διπλό με απόδοση 1.63 στην Bet365.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...