roumeliotis

lentiamo

Aτλέτικο με 2.26 και Έλφσμποργκ σε combo

casino loutrakiou
redwell
Λειψία και Ατλέτικο Μαδρίτης συγκρούονται στη Λισαβόνα για το Final 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (13/08), περιλαμβάνει την αναμέτρηση Έλφσμποργκ-Φάλκενμπεργκ για τη 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Σουηδίας.
 
ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ (20:00)
 
H Έλφσμποργκ απέδρασε με νίκη 1-0 από την έδρα της Όστερσουντς, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία. Προηγήθηκε στο 50ο λεπτό, στη συνέχεια έμεινε με παίκτη λιγότερο (63'), αλλά κράτησε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα. Δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα, διεύρυνε το αήττητο σερί σε έξι αγωνιστικές με απολογισμό: τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά σε κάθε αναμέτρηση, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 16/07/20. Σκαρφάλωσε στη 2η θέση με 27 βαθμούς, απέχει στο -7 από την κορυφή και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Στραντ (βασικός αμυντικός).
 
Η Φάλκενμπεργκ ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την πρωτοπόρο Μάλμε. Με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 8ο λεπτό, δέχθηκε άμεσα το καθοριστικό γκολ και στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, απέτυχε να αντιδράσει. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των πέντε (μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες) αγωνιστικών, έμεινε στο μηδέν επιθετικά μετά από 450 λεπτά στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά μόλις στο -1 από τη 13η θέση. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι, Φαν Λόι και Κάρλσον (βασικοί αμυντικοί).
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Έλφσμποργκ, το παλεύει η Φάλκενμπεργκ, αλλά δύσκολα θα φύγει με αποτέλεσμα από το Μπορός. Φυσιολογικά σε χαμηλά επίπεδα ο πιθανός άσος, ανεβάζουμε απόδοση με το combo 1+Under 4.5 γκολ σε απόδοση 2.11 στην Bet365.
 
Νόμιμο και ασφαλές στοίχημα στην Bet365
 
ΛΕΙΨΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00)
 
Η Λειψία ολοένα και κάνει βήματα προόδου στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή στο Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη φάση των «16» ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Τότεναμ, με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Επικράτησε 1-0 στο Λονδίνο, στη ρεβάνς της Γερμανίας διέλυσε με σκορ 3-0 τους «σπερς» και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Αήττητη στη διοργάνωση για έξι διαδοχικές υποχρεώσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο πρόσφατη επίσημη υποχρέωση στις 27/06 και στο φινάλε της Μπούντεσλιγκα, με το εκτός έδρας τρίποντο (2-1) στο Άουγκσμπουργκ. Τερμάτισε στην 3η θέση, εξασφαλίζοντας δίκαια τη συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για τη σεζόν 2020-21. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κονατέ (στόπερ), αμφίβολη η συμμετοχή του Χάλστενμπεργκ (αμυντικός).
 
Σε εξαιρετική κατάσταση μετά την πολύμηνη διακοπή, παρουσιάζεται σοβαρή, κυνική και παίρνει το ζητούμενο. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στη Λα Λίγκα στις 19/07, με την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Σοσιεδάδ. Τερμάτισε στην 3η θέση με 70 βαθμούς, εξασφαλίζοντας για ακόμα μία σεζόν τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να βρεθεί στους «8» απέκλεισε την κάτοχο Λίβερπουλ, σε διπλές αναμετρήσεις θρίλερ. Επικράτησε 1-0 στο πρώτο ματς της Μαδρίτης, στη ρεβάνς του «Άνφιλντ» ηττήθηκε με το ίδιο σκορ και στην παράταση ανέτρεψε την κατάσταση με 3-2. Μόλις μία ήττα στις 18 τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, απολογισμός 10 νίκες και επτά ισοπαλίες. Θα απουσιάσουν οι Βρσάλικο (μπακ) και Κορέα (επιθετικός), καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί με COVID-19. Αμφίβολη η συμμετοχή του χρήσιμου στη μεσαία γραμμή Πάρτεϊ.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η εμπειρία της Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο. Αν προσθέσουμε και την απώλεια του Βέρνερ, που μετακόμισε στην Τσέλσι τότε ενισχύεται ακόμα περισσότερη η σκέψη για ποντάρισμα υπέρ των Ισπανών. Επιλογή το διπλό με απόδοση 2.26 στο Stoiximan.
 
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...