roumeliotis

lentiamo

ΟΦΗ-ΟΣΦΠ 1-2 Ext.Highlights (vid)

casino loutrakiou
redwell

Δείχνοντας σημαντικά ψυχικά αποθέματα, αλλά και βγάζοντας ποιότητα κατά διαστήματα, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το «Θεόδωρος Βαρδινοιγάννης», για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Παρά το αυτογκόλ του Ανδρέα Ντόη (40’) και το χαμένο πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες (53’), η ομάδα του Μίτσελ Γκονζάλεθ έφτασε στο «τρίποντο» με 2-1, με τα γκολ των Γκάρι Ροντρίγκες (58’) και Σεντρίκ Μπακαμπού (81’).  

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα τρία γκολ στο παρακάτω βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Redgoal TV

10 σχόλια

  • sak-podence7
    sak-podence7 Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να παλέψουμε τουλάχιστον για την 3η θέση στην Ευρώπη για να συνεχίσουμε κ μετά τα Χριστούγεννα Ευρώπη όπου θα μπορούν να παίξουν κ τα μεταγραφικά μας αποκτήματα (Χαμες -Μπακαμπου +μεταγραφή σέντερ Μπακ της γιορτές).. Όσο για την Ελλάδα το πρωτάθλημα έχει κριθεί για εμένα ο βαζελος πάει τρένο κ η διαφορά δεν κάλυπτεται,, τουλάχιστον να βγούμε 2οι κ να πάμε προκριματικά champion league..

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 10:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Ειπαμε στηριξη στην ομαδα με αποχη.Κερδισαν τον ΟΦΗ των χιλιων προβληματων και τι σημαινει?Απολυτως τιποτα.Εκει που επρεπε να διακριθυον τα κανανε μανταρα.Ας ξεκουραστουμε μια χρονια ολοι μας και να τους αφησουμε να παιξουν χωρις αγχος χωρις γιουχα ,σιχτιρια και οτιδηποτε αλλο στο γηπεδο.

  • Lianos Spyros Red Larissa
    Lianos Spyros Red Larissa Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 00:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουλάχιστον κερδίσαμε το οφάκι. Άλλα 3 θα φάμε απο Καραμπάκ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίγο μπαλίτσα στο τέλος από κάποιους ποιοτικούς παίκτες μας αλλά απογοήτευση από Χάμερ και Μαρτσέλο που δείχνουν εντελώς ανέτοιμοι και ιδιαίτερα ο Μαρτσέλο που δείχνει παλαίμαχος με πολλά κιλά!!!!
    Όντως ο προπονητής κάνει τα ίδια ακριβώς με τους προηγούμενους να προτιμάει παίκτες που δεν είναι για να παίζουν στην ομάδα και από πουθενά χρησιμοποιεί κάποιους άλλους χωρίς να βάζει παίκτες που ακόμα να μπουν στην ομάδα μεταξύ αυτών και ο Φορτούνης που δεν ξέρει κανείς τι γίνεται με δαύτον!!!!
    Τουλάχιστον κερδίσαμε, αλλά ας τελειώσουν επί τέλους τουλάχιστον τα σπαστικά των προηγούμενων να δούμε μία 11άδα με ποιοτικούς και μόνο παίκτες και όχι τους ίδιους και τους ίδιους που γυρίζουν την μπάλα πίσω από την σέντρα και χάνεται το μισό παιχνίδι ενώ γίνεται βαρετό το θέαμα;

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΝΝΗΣ7 γιαννακι τραβα πλυνε κανενα πιατο κι ασε τα παιδια των ακαδημιων ησυχα μη σε παρει κ σε σηκωσει ανυπαρκτε

  • Pan7
    Pan7 Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παο εχει παρει 4 ματς δυο εξαυτων ντερμπι με πεναλτυ που θα παει αυτη η κατασταση; Σημερα ειδικα με τον αστερα δεν ηταν πεναλτυ κατα την γνωμη μου.Επισης ξεχαστε την ευρωπη μονο ο παοκ πρεπει να υπαρχει στο μυαλο των παιχτων και του μιτσελ.

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΝΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΙΠΛΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΩΝΟ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΦΗ.
    ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ 3-4 ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΣΑ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΒΑΛΜΠΟΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

  • Μιχάλης 4ever THRYLOS
    Μιχάλης 4ever THRYLOS Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα κυριολεκτικα σερνεται. Αγύμναστη , χωρις πιεση στον αντιπαλο και καθολου κινηση χωρις την μπαλα . Καναμε ντερμπι το παιχνιδι με τον χειροτερο Οφη των τελευταιων ετων . Ο Μιτσελ δεν μας τα λεει καθολου καλα . Εχουμε 2 εξτρεμ και επιμενει με Μασουρα . Εκθετει τον Σισε και με το ζορι βαζει τον Μαρτσελο , που ειναι φανερα ανετοιμος . Αν παμε ετσι στα παιχνιδια με Παο και Αεκ , φοβαμαι οτι θα εκτεθουμε ανεπανορθωτα και θα χαιρετισει κι ο Ισπανος ...
    Η χρονια δειχνει χαμενη . Ας γινει τουλαχιστον προετοιμασια για την επομενη σεζον .

  • ΓΙΑΝΝΗΣ7
    ΓΙΑΝΝΗΣ7 Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι καλά που νικήσαμε με τον ανύπαρκτο Ντόι που διάλεξε ο προπονητής μας να βάλει και 11αδα ήμαρτον....

  • Thrylos
    Thrylos Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη νίκη από ψυχολογικής κυρίως πλευράς. Αλλά αυτά που κάνει ο Μίτσελ είναι εκτός λογικής: Βάζει ένα παιδί των ακαδημιών μέσα και μάλιστα εκτός της θέσης του. Οκταροεξάρι είναι το παλικάρι. Επιμένει σε Μασούρα ενώ σέρνεται. Όλοι βλέπουν ότι ο Αγκιμπού δεν μπορεί και τον κρατάει όλο τον αγώνα μέσα. Έχει ξεζουμίσει τον Μβιλά ενώ έχουμε κάνει μεταγραφή τον Σαμασέκου. Παίζει χωρίς εξτρέμ, έχοντας εξαφανίσει Μπόουλερ και Ντε λα Φουεντε. Ακόμη να δούμε τον Λαιντνερ, έστω και ως ξένο. Το χειρότερο όλων: Εκθέτει με απάνθρωπο τρόπο τον Σισέ, δείχνοντας την αλαζονεία του, σε βαθμό επικίνδυνο. Προτιμώ Τάκη ή Αναστό. Ο άνθρωπος είναι συγκρουσιακός και ακατάλληλος για το Θρύλο μας!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...