roumeliotis

lentiamo

ΟΣΦΠ-Άλμπα 87-83 Ext.Highlights (video)

casino loutrakiou
redwell

Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο Θρύλος αγχώθηκε κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες καθαρίζοντας με 87-83 τους Γερμανούς στο ΣΕΦ, σε ματς για την 6η ημέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ματς του ΣΕΦ στο παρακάτω βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Redgoal TV

2 σχόλια

  • Βασίλης
    Βασίλης Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια ανάλυση των ομάδων της Ευρωλίγκας.
    Η Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Τα έχει όλα και προπάντων έχει τον Γιασκεβιτσιους.
    Οι άλλες ομάδες που είναι σίγουρες για οκτάδα είναι η ΤΣΣΚΑ(και για φαναιλ φορ), ΡΕΑΛ , ΜΙΛΑΝΟ, ΕΦΕΣ (θα ανέβει σίγουρα αλλά της λείπει η σπίθα της κατακτησης του πρωταθλήματος και οι σέντερ της δείχνουν σε πτωτική πορεία, έχασε και τον Σανλι).

    Δυνατή ομάδα με πάρα πολυ καλό υλικό η ΦΕΝΕΡ, με ερωτηματικό τον Τζορτζεβιτσ, αλλά πιστεύω οκτάδα θα είναι. Πολύ δύσκολο και σχετικά κρίσιμο για μας το ματσ της Πέμπτης.
    Για τις 2 υπόλοιπες θέσεις της οκτάδας θα παλέψουν σκληρά οι:
    Μακάμπι (δυνατή , καλό υλικό και πολύ καλό προπονητή) - Ολυμπιακός (βελτιωμένος αλλά χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση. Και το πόσο επιτυχημένες θα είναι οι προσθήκες θα καθορίσει και πόσο θα αντέξει να κυνηγήσει και να κατακτήσει θέση στην οκτάδα. Χρειάζεται αθλητικό πεντάρι και τριάρι) -Ζενιτ (δυνατή και εφέτος, λείπει βεβαια ο Πανγκος, αλλά έχει Πασκουάλ),Μονακό (δυνατή με Τζειμς και ενθουσιασμό, λόγω Τζειμς πιστεύω θα κυνηγήσει την οκτάδα) - Μπάγερν (καλή ομάδα, έχει :Λούσιτσ, Χιλιαρντ ,Χαντερ, Τομας, Walden , Σισκκο κλπ . Πολύ καλό προπονητή , ο οποίος παίζει σύγχρονο μπάσκετ με δυνατή άμυνα. Πολλά θα εξαρτηθούν απο τραυματισμόυς Λουσιτσ )- Μπασκόνια (παραδοσιακά ομάδα που κυνηγά οκτάδα αλλά δύσκολα να είναι στην οκτάδα. Θα κυνήγησει μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές την οκτάδα αλλά πιστεύω δεν θα καταφέρει να είναι στην οκτάδα).

    Οι ομάδες που δεν έχουν τύχη για οκταδα είναι Ερυθρός (δυνατότερος εφέτος, λόγω και της ενισχυσης του, αφού έχει να ανταγωνιστεί την Παρτιζαν στο πρωτάθλημα), Παναθηναικός (πιστεύω ότι θα βελτιωθεί στη διάρκεια της σεζόν και θα παίξει πολύ καλή άμυνα, θα είναι δύσκολος αντίπαλος για το πρωτάθλημα), Ουνικς (άχρωμη ομάδα), Ζαλγκίρις (απογοητεύει), Βιλερμπάν (δυνατή και ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις, θα προσπαθήσει για οκτάδα αλλά δύσκολα), Αλμπα (καλή ομάδα για εκπλήξεις).
    Αυτές οι ομάδες θα καθορίζουν σε ένα βαθμό την οκτάδα, με βάση τις νίκες που θα κάνουν με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια της οκτάδας.
    Επίσης καθοριστικό για την οκτάδα θα παίξει τραυματισμοί και κρούσματα Κορωνοιου στις ομάδες.
    Πολύ ρευστή και δυσκολή η χρονιά και εφετος για την Ευρωλίγκα.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον οι διαιτητές υπολειτουργούσαν και ο αρθρογράφος του ποιό πάνω.

    REDGOAL: ΟΚ φίλε. Ο αρθρογράφος δέχτηκε 83 πόντους εκεί που είχε μέσο όρο 62

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...