roumeliotis

leptokariopoulos

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 1-4 Ext.Highlights (video)

casino loutrakiou
redwell

Με... καυτούς Μασούρα και Ελ Αραμπί ο Θρύλος έκανε μια... χαψιά τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο, όπως μαρτυράει και το τελικό 1-4 για την 10η ημέρα των πλέι οφ της φετινής Super League.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του κλάσικο...

 

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ολυμπιακός-ΠΑΣ 3-1 Ext.Higlights (video) Moustapha Fall 2020-21 Highlights (video) »
Προβολή Αρχείου Redgoal TV

10 σχόλια

  • Arthanos7
    Arthanos7 Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε q το να βγαίνεις αυτή τη περίοδο να μιλάς αρνητικά για το ποδόσφαιρο και θετικά για τη διοίκηση του μπάσκετ αλλά και για τον πρώην ,που συνεργάζεται με Τίγρη και ζητά πίσω κομμάτι από του Ρέντη, είναι τουλάχιστον άτοπο για να μη πω ύποπτο!

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Mountains εξυπνάκια στον Μαρινακη δεν περνάνε μαγκιές...... Κάνα δύό χρονάκια τους πέρασε και μετά έκανε μεταγραφές και με κόντρα διαιτησία τους ισοπέδωσε..... Αυτά τα κάνουν εκεί που τους περνάει..... Σε αυτούς που υποστηρίζεις δηλαδή. Πότε ιδρύθηκε η παράγκα του μπάσκετ εεεε;;;;;; αγόρι μου;;;; επί τίνος την προεδρία;;;;;; και ποιοι την ανεχτηκαν και ακόμα κάνει ότι γουστάρει εεεεε;;;; τι είπες;;;; δεν άκουσα;;;;; αυτά στον Βαγγέλη δεν περνάνε κατάλαβες εγκεφαλε;;;;; κόψε λοιπόν το παραμυθάκι γιατί δεν έπιανε και δεν πιάνει......

  • q
    q Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    r... ποιες είναι ακριβώς οι επενδύσεις που έχει κάνει ο πατερούλης ;
    Επίσης μπορείς να μας πεις --εσύ ο γνήσιος υποστηρικτής-- ποιος πρόεδρος δημιούργησε τα μέλη ;
    Και τέλος, το τμήμα με τους περισσότερους (3) ευρωπαϊκούς τίτλους, δεν κορόϊδεψε ποτέ το λαό του Ολυμπιακού.
    Ούτε ζήτησαν ποτέ --ακόμα και όταν πηγαίναμε στο ΣΕΦ γύρω στα 1.000 άτομα-- να αγοράσουμε "εικονικά εισιτήρια".
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ τα έδιναν πάντοτε. Ούτε όνειρα, ούτε φούμαρα. Μόνο ΕΡΓΑ.

    REDGOAL: Φίλε τα έσοδα από τα εικονικά εισιτήρια δεν πήγαν στην ΠΑΕ. Στον Ερασιτέχνη πήγαν. Για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη έγινε όλο αυτό και δικαίως αν θες την άποψή μας.

  • Μάρκος Στεφανουδακης
    Μάρκος Στεφανουδακης Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    φίλε r συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!όταν είσαι πραγματικός Ολυμπιακός και πονάς την ομάδα πας στο γήπεδο πάντως καιρού και ειδικά όταν η ομάδα δεν είναι στα καλά της και στα αδιάφορα ματς..όχι μόνο όταν είμαστε πρώτοι η όταν παίζουμε με Μπάρτσα..το θρύλο θέλω να δω όχι τη Μπάρτσα πχ...επίσης όλοι μέλη κ όσοι μπορούμε γράφουμε κ άλλους..πχ εγώ έχω γράψει και τη γυναίκα μου και θα γράψω και τη κόρη μου που πρην ένα χρόνο γεννήθηκε συντομα...επίσης Ανό nic δεχτεί να πάμε γηπέδο μαζί του υπόσχομαι ότι θα του πληρώσω τη κάρτα μέλους του και αυτό είναι δέσμευση μου!!!!!απλά δε νομίζω ότι θέλει το καλό της ομάδας μας...για μένα είναι αποτυχία των φιλάθλων μας να μην είμαστε μισό εκατομμύριο μέλη ακόμα και 300 χιλιάδες μέλη για μένα λίγα θα ταν γιατί σχεδόν όλοι έχουν τη δυνατότητα να κόψουν απ' αλλού και να τα δώσουν στην ομάδα η κ να γράψουν και άλλον ένα η δύο φίλους!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 08:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως εχουμε ξαναπει σε ομαδα που κανει πρωταθλητισμο φροντιζεις δυο πραγματα.Πρωτα και κυρια την αμυνα σου, δηλαδη να εχεις τερματοφυλακα αξιας και μεγαλα στοπερ και δευτερον φροντιζεις να φερνεις η να κρατας στο ροστερ σου απο τους μπροστινους οποιους εχουν το γκολ ,για αυτο και δεν πρεπει να γινεται καν συζητηση αν ειναι χρησιμοι οι Μασουρας και Φορτουνης που σου δινουν καθε χρονο ο καθενας 10 με 12 γκολ στο πρωταθλημα.Και φυσικα ψαχνεσαι οποια μεταγραφη κυνηγας να φερεις να εχει και το γκολ(βλεπε εξτρεμ η χαφ).
    Δεν ειναι τυχαιο οτι φετος που ο Ολυμπιακος πηρε χαλαρα ,με 26 βαθμους διαφορα απο τον δευτερο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα,ειχε ,η ομαδα μας, 4 παικτες με διψηφιο αριθμο γκολ στο πρωταθλημα.Αυτο ειχε ξανασυμβει επι εποχης Τζιοβανι,Τζορτζεβιτς,Αλεξανδρη και Γιαννακοπουλου...
    Και η μοναδικη ομαδα στην ιστορια του θρυλου που ειχε 5 παικτες με διψηφιο αριθμο γκολ σε μια χρονια στοπρωταθλημα, ηταν αυτη του Γουλανδρη,με τους ατελειωτους παιχταραδες.
    Η ιστορια και η στατιστικη σου δειχνει παντα τον δρομο.

  • r
    r Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 01:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μάρκος Στεφανουδάκης

    - 3.500 Εγγεγραμμένα Μέλη
    - 10.713 Κάτοχοι Κάρτας Φιλάθλου
    - *26.000+ (κάτοχοι εικονικών εισιτηρίων φιέστας)
    ΕΝ ΜΕΣΩ COVID

    Αυτοί είμαστε οι πραγματικοί υποστηρικτές του Θρύλου ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    Ούτε 2.5 εκατομμύρια, ούτε 5, ούτε 10, που λένε και ξαναλένε.
    ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ότι δεν μπορεί κάποιος να διαθέσει 5€, 10€, 50€ ΕΤΗΣΙΩΣ, για τον Θρύλο (για τον Ερασιτέχνη κυρίως), όσο κρίση και να υπάρχει, όσο COVID και να'χουμε.
    Αυτοί είμαστε οι πραγματικοί Ολυμπιακοί, που θα πηγαίναμε με τον Θρύλο μέχρι το...τοπικό.
    Άλλο το "Δεν πάω γήπεδο λόγω απόστασης, δουλειάς ή διαφόρων προβλημάτων" και άλλο το "Τα θέλω όλα και στο τζάμπα".
    Οι γνήσιοι οπαδοί πάνε στο γήπεδο για τη φανέλα και την ιστορία, όχι για τους παίχτες/προπονητές και τις διοικήσεις. Άλλο το "Δρω, μαζί με το σύνολο, για να διορθωθεί μια άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα" (όπως έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν) και άλλο το "Μαρινάκη, δε μου φτάνουν μόνο τα Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα, θέλω το ευρωπαϊκό, αλλιώς πούλα-φύγε". Αυτοί που τα λένε αυτά, έχουν κατά νου κανέναν καλύτερο επενδυτή ή νομίζουν πως με τα 0€ που δίνουν, θα πάρει ο Θρύλος Ευρωκούπα ;;;;

    10 εκατομμύρια πανυγηρτζήδες έχουμε, 10 εκατομμύρια οπαδούς...ΠΟΤΕ.


    ΥΓ.
    Πάντως, αν καταφέρεις και πείσεις τον Nic, που είναι μπαΟΡΚτζής, να πάρει κάρτα μέλους του Θρύλου, τότε φίλε μου να το γυρίσεις στο...marketing.

  • Μανώλης 7
    Μανώλης 7 Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα..... πολλά συγχαρητήρια

    Όσο για αυτούς που ακόμα και σε έναν θρίαμβο, συνεχώς είναι στην μουρμούρα, τι να πω.....απλά γενίτσαροι

  • Μάρκος Στεφανουδακης
    Μάρκος Στεφανουδακης Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    nic εσύ αγόρι μου ακόμα και στον διασυρμό του βαζελου με το μαεστρικά για άλλη μια φορά στήσιμο του μαρτινς πάλι βρήκες και γράφεις αρνητικό;πάλι;αγόρι μου ο Καλογερόπουλος είναι 16 μισή χρόνων στο λύκειο στις αρχές ακόμα...απόλαυσε τον προφεσορ μας και δώσε του συγχαρητήρια που κρατάει την ομάδα σα οικογένεια και άσε τη κρεβατομουρμουρα και τη μιρλα..επίσης γραψου κ μέλος του θρύλου και έλα να πάμε και παρέα γήπεδο σα ολυμπιακοί που υποτίθεται ότι είμαστε και οι δύο!

  • Νιc
    Νιc Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Οσες φάσεις έκανε ο βαζελος τις έκανε από την πλευρά του καλογεροπουλου που το παιδί όπως το είδα, τσάμπα τα λιβανια. Ιδίως την ομα που του έκανε ο Ιωαννιδης που του πέρασε την μπάλα μέσα από τα πόδια του και την έστειλε στο δοκαρι, καθως και το γκολ του Μαουριτσιο είναι ένα κριτήριο για την αξια ατομικα και αν μπορεί να παίξει σε ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού,ανεξάρτητα ηλικίας η αγχους.

  • George7
    George7 Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρειαζόταν αυτό το γλέντι μέσα στη Λεωφόρο.
    Να κλείσει ωραία η χρονιά στο πρωτάθλημα.
    Και μια τεσσάρα στον τελικό κυπέλλου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...