roumeliotis

lentiamo

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 Ext.Highlights (video)

casino loutrakiou
redwell

O Ολυμπιακός με... πάρτι ενός ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ έκανε πλάκα στην ΑΕΚ και την κέρδισε με 1-2 εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο. Οι Πειραιώτες έδωσαν συνέχεια στο σερί τους και με το 4x4 στα πλέι-οφ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι το υπ' αριθμόν 45 στην ιστορία των ερυθρολεύκων.

Δείτε τα τρια γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 2-0 Ext.Highlights (video) ΟΣΦΠ-ΟΦΗ 2-1 Ext.Highlights (video) »
Προβολή Αρχείου Redgoal TV

6 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη, μην είσαι τόσο αισιόδοξος.
    Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, εδώ και χρόνια, καλώς ή κακώς- είναι ερώτημα που δεν απαντιέται σε λίγες γραμμές-είναι να πουλάει τους καλύτερους και μετά να παίρνει από το τσουβάλι των φτηνών άλλους, μέχρι κάποιοι από αυτούς, να του βγούν, όπως για παράδειγμα τώρα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι, μέχρι να γίνει αυτό το πουλάκι θα έχει πετάξει. Για φαντάσου, η Νότινχαμ, να ανέβει του χρόνου στην Πρέμιερ λίγκ. Δεν το θέλω, αλλά μπορεί να συμβεί. Τότε οι καλοί μας παίχτες θα μεταναστεύουν εκεί.....Γιάννης κερνάει- Γιάννης πίνει και τα μύρια παραμένουν στη τσέπη του!!!!

  • rafa -1•3•1-
    rafa -1•3•1- Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 07:29 Σύνδεσμος σχολίου

    #Γιάννης

    Μιας και έγραψες ότι πρέπει να βρούμε και δεύτερο Αραμπί...

    Τελείως φανταστικό (και υποθετικό) σενάριο αυτό που θα γράψω, αλλά φαντάσου τη νέα σεζόν την ίδια 11άδα με τώρα (μακάρι να μείνουν Σα και Καμαρά ή αν φύγουν, να βρεθούν ισάξιοι αντικαταστάτες), να παίζει ο Μαρτίνς στη SUPER LEAGUE 4-3-1-2 με Αραμπί και Μήτρογλου κορυφή. Ό,τι είδους ποδόσφαιρο και να παίζουν μετά τα καφενεία του ελληνικού πρωταθλήματος, δε θα μπορούν να σταματήσουν με τίποτα την κόκκινη αρμάδα.
    Τι ταμπούρι να παίζουν, τι 2όροφο πούλμαν να παρκάρουν μπροστά στην εστία, τι 3πλή ζώνη άμυνας να φτιάχνουν, τι κλωτσίδι στο...ψαχνό να ρίχνουν, δυο-τρεις φορές να περάσει η μπάλα θα έχουμε, τουλάχιστον, 1 γκολ από τον Μαροκινό πιστολέρο και 1 από τον δικό μας, τον...ντόπιο, πιστολέρο.
    Με βαρύ πυροβολικό θα κατεβαίνουμε...
    Και πολιορκητικός...κριός από πίσω Βαλμπουενά ή Φορτούνης (ή Λοβέρα, αν καταφέρει και τον "φτιάξει" ο Πορτογάλος) με 2η φάλαγγα Γκιλιέρμε, Μπούχα, Καμαρά (+ Καφού ο οποίος δείχνει αρκετά σοβαρός όποτε αγωνίζεται), που με το ασφυκτικό τους pressing θα πνίγουν τον αντίπαλο, πριν προλάβουν να περάσουν το 1/4 του γηπέδου.
    Όχι απλά αήττητοι θα το παίρναμε, ούτε ισοπαλία δε θα είχαμε. Όλα τα ματς θα τελείωναν με +2 ή +3 γκολ το λιγότερο.

    * Δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα όλο αυτό, αλλά ούτε κοντά είναι. Πρέπει πρώτα-πρώτα να αποδεσμευτεί από τη Marseille ο Κώστας, να ρίξει πολύύύ το κασέ του και μετά...βλέπουμε.
    Αν σκεφτεί λίγο λογικά, θα καταλάβει πως τα +3 μύρια που παίρνει δε θα τα βρει πουθενά με τις εμφανίσεις που έκανε τις 2 τελευταίες σεζόν σε Marseille, Galatasaray και PSV και ειδικά τώρα στη μετά-κορονοϊό εποχή. Εκτός αν προτιμήσει κανένα Κατάρ, ΗΑΕ ή Κίνα. Δύσκολο λόγω του ότι έχει 2 μικρά παιδιά, αλλά τα φράγκα κινούν τον κόσμο ολόκληρο.
    Είναι 32 στα 33, με 1,5 μύριο κασέ γυρνάει στην ομάδα που αναδείχθηκε και αγαπήθηκε, κάνει ένα κλειστό 3ετές, γίνεται από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα στην Ευρώπη με τον Αραμπί και κλείνει την καριέρα του εδώ στο ποδοσφαιρικό του "σπίτι".
    Έχει κατακτήσει τίτλους σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Τουρκία, έπαιξε τελικό EUROPA με τη Marseille, αγωνίστηκε (ανεπιτυχώς λόγω τραυματισμού) στην PREMIER LEAGUE με τη Fulham, πήγε για την...πλάκα του στην Ολλανδία, λεφτά έβγαλε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό, στην Εθνική Ελλάδος ήταν από τα βαριά ονόματα, ατομικές διακρίσεις είχε, ώρα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

    ** Σόρι για το "σεντόνι", το παρατράβηξα είναι η αλήθεια, αλλά...κουβέντα να γίνεται.

  • giorgos
    giorgos Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 02:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν παιδιά.
    Να πούμε μια πολύ μεγάλη Αλήθεια.
    Εμείς οι Γαύροι είμαστε όλοι Άρχοντες.
    Δε φοβόμαστε να πούμε Αλήθεια.
    Η αεκ επί Μπάγεβιτς πραγματικά έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
    Το αναγνωρίσαμε.
    Η ομάδα του Ολυμπιακού όμως τωρααααααααα την ξεπέρασε.
    Παίζει μακράν καλύτερο ποδόσφαιρο.
    Κ ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα.
    Τα καλύτερα έρχονται μάγκες.
    Γιώργος οπαδός του Ολυμπιακού.
    Παιδί των Δύσκολων χρόνων.

  • Νικος 76
    Νικος 76 Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρτινς βλεπω μπαλα και χαιρομαι μετα απο πολλα χρονια. Η κουλα δε κατεβηκε στο 1ο και το δοκαρι του φορτουνη επρεπε να μπει. Η αντιδραση του γκολκιπερ ολα τα λεφτα, γυριζει να θαυμασει το γκολ ποιημα και περασαν 2 δευτερολεπτα μεχρι να καταλαβει οτι πρεπει να τρεξει.

  • Gregory Loutrakious 7
    Gregory Loutrakious 7 Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Απολαυση η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο και ευχαριστηθηκα μπαλιτσα!!! Συνεχιστε ετσι και θα πάρουμε το ευρωπαϊκοοο Θρυλολεεεε σ αγαπωωωω ωωωω ωωωω

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    El ARABI φέτος ο καλύτερος...αλλά γενικά όλοι τους πολύ καλοί... πρέπει να βρούμε και δεύτερο ελααααραμπι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...