roumeliotis

Carwiz

Το μέγα... ερωτηματικό Μπιέλ

casino loutrakiou
redwell

Ο Πεπ Μπιέλ ήρθε στον Ολυμπιακό ως ένα ακόμα "μπαμ" και "μπουμ" το περασμένο καλοκαίρι αλλά όπως παρά πολλοί ακόμα, δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Θρύλος δαπάνησε 6.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Κοπεγχάγη.

Ο Ισπανός κινήθηκε στη μετριότητα, δεν έβγαλε χαρακτήρα στο χορτάρι και είχε δυο τρεις καλές εμφανίσεις στη σεζόν που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για να έρθει.

Στον Πειραιά δεν θα πουν "όχι" αν βρεθεί... κορόιδο να δώσει τα 6.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για τον Αντόνιο Κορδόν που θεωρείται... αυθεντία στις πωλήσεις.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Πεπ Μπιέλ δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ στη θέση του, καθώς είναι δεύτερος επιθετικός και όχι εξτρέμ και μένει να δούμε αν μείνει στον Πειραιά και κυρίως πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο νέος προπονητής...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    αρχικά κανεις δεν πιστεύει ότι δώσαμε αυτα ταχρήματα ότι και να λένε εκει στην Παε . Δε δώσανε δηλαδη 7 εκ για τον ΣΟυλεμανα΄και δώσανε 6 για τον Μπιελ ? Ούτε κάν.
    Ο Μπιέλ είναι καλός παίχτ ης όπως και ο Ζιγκερνάγκέλ που λέει ό φίλος . όμως δεν έπαιξε ποτε στη θέση του και ήταν σαφός ξενερομένος και σίγουρα υπήρχε θέμα στα αποδυτήρια φέτος . Εβαζε γκόλ και πανηγύριζε μόνος του .... Φέτος δεν μπορεί να κρίθει κανένας παίχτης ορθολογικά γιατι ήμασταν ένα σκέτο καρναβάλι . Αλλαγες προπονητη , ο άλλός απο μεταφραστής έγινε προπονητης , ο πρόεδρος έπαιξε πιο πολλες φορές γραμμή απο τον Ντε Λα φουέντε και τον Μπιτίκι μαζί . Γενικά σκέτο τσίρκο . Με ένα σοβαρο προπονητη όλα θα είναι διαφορετικα . Παρεπιπτόντος άν έρθει ο Μερσελίνιο ή ο Μπορδαλάς που γράφετε που παίζουν και οι δύο με 4-4-2 , ο Μπιέλ είναι ο ιδανίκος για ένας απο τους δυο επιθετικούς . Θα μιλάμε για παίχτη με 15 γκολ και ασίστ και δε θα το πιστεύει κανεις

  • Κουβας7
    Κουβας7 Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακομα γελανε στην Κοπεγχαγη. 6 χαρτια για τον κοντοχοντρο. Χωρις ταχυτητα, τριπλα, εκτοπισμα. Που δεν ειναι ουτε φορ, ουτε εξτρεμ, ουτε δεκαρι αλλα δευτερος επιθετικος-αχρειαστος δηλαδη σε εμας με τα συστηματα που παιζουμε. Να τους χαιρομαστε αυτους που τον εφεραν. Αν καταφερει και τον δωσει ο Κορδον, μαγκας, αλλα χλωμο. Εχου με πολυ πραμα για ξεφορτωμα δυστυχως. Και μην ξεχναμε, εχει κ τη φορεστ.

  • Capitano7
    Capitano7 Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    g7, τώρα θα πει κάποιος τι πιο σύνηθες;! Για παράδειγμα κάθε καλοκαίρι ακούμε: Θα πάρουμε 2 εξτρέμ ενδεκαδάτους, πρώτα θα πάρουμε τον έναν για τα προκριματικά, μετά κάτσε να δούμε και τους δανεικούς, ύστερα φωτιές ο "Σίσιτς" (τυχαίο όνομα) στη προετοιμασία, έφτασαν τα πρώτα προκριματικά, να δούμε πως θα πάει και μετά, έφτασαν και τα δεύτερα προκριματικά, να δούμε σε ποια διοργάνωση θα περάσουμε γιατί άλλο διαπραγματευτικό χαρτί παίζεις με Τσ.Λ άλλο με Γιουρόπα, περάσαμε Τσάμπιονς Λιγκ (για παράδειγμα), τέλος Αυγούστου θα κάνουμε κίνηση για τον βασικό εξτρέμ (ο δεύτερος χάθηκε δια μαγείας) που κόβονται παίχτες από τις μεγάλες ομάδες, τελευταίες μέρες των μεταγραφών ύστατη προσπάθεια για τον υπερπαιχτη της Τσέλσι (λέμε τώρα), τελευταία ημέρα των μεταγραφών τα έδωσε όλα ο Ολυμπιακός αλλά δεν ήθελε ελληνικό πρωτάθλημα, τελευταία ώρα των μεταγραφών ανακοίνωση δανεικού πρώην ονόματος και πρώην επίσης ποδοσφαιριστή (Ρόνι Λόπεζ πχ) ή παίκτη κάποτε wonderkid που χει γίνει εξαφανιζόλ από τον ποδοσφαιρικό χάρτη για τους άλφα βήτα λόγους (Εμρέ Μορ πχ) και πάει λέγοντας. Αυτός είναι ο κανόνας της οργάνωσης μας και όχι η εξαίρεση, γιατί σίγουρα υπάρχει και αυτή, τα τελευταία πολλά χρόνια. Τα πάντα λειτουργούν σε λούπα.

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα σχολιάσω τίποτα για τον Μπίελ που δεν έπαιξε ποτέ πίσω από το σέντερ φορ αλλά θα σχολιάσω ένα όνομα που έγραψε ένας φίλος για το Λόπες που είχαμε φέρει και ρε παιδιά δε θυμάμαι καν ποιος είναι αυτός !! Πότε ήρθε , ποτέ έπαιξε , ποτέ έφυγε !!!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυκλοφόρησε μια φήμη ότι η Μαγιόρκα προσφέρει 5 εκατομύρια για να πάρει τον Μπίελ. Είναι αλήθεια ???

  • g7
    g7 Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Και στην αρχή λέγανε πως θα πάρουμε προπονητή πριν τη λήξη των play off για να μπορέσει ο προπονητής να μάθει την ομάδα κτλ. Έπειτα, πως θα περιμένουμε να μάθουμε αν θα τερματίζαμε 2οι ή 3οι (14/05) και μετά ο προπονητής. Έπειτα, έπρεπε να περιμένουμε τον τελικό κυπέλου στις 24/05 για να δούμε βάσει του κυπελλούχου σε ποια θέση θα τερματίζαμε, γιατί οι προπονητές που μιλάγανε θέλανε να ξέρανε σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε του χρόνου.
    Έπειτα, επειδή θέλουμε Ισπανό προπονητή που έχει ομάδα (Μόνο Ιραόλα και Μπορδαλάς στην περίπτωση αυτή), θα πρέπει να περιμένουμε τη λήξη του πρωταθλήματος εκεί. Ο μοναδικός προπονητής χωρίς ομάδα από Ισπανία που κάνει για Ολυμπιακό ο Μαρθελίνο σίγουρα του μιλήσανε και δεν έρχεται. Ο Σετιέν παραμένει στη Βιγιαρεάλ.
    Όλα τα υπόλοιπα ονόματα Ισπανών είναι χαμηλού επιπέδου και δεν τους εμπιστεύεται ο Κορδόν να τους φέρει στον Ολυμπιακό. Άρα στην ουσία μιλάμε για 2 ονόματα, που αν σου πουν όχι τότε κοκομπλόκο. Και μετά το κοκομπλόκο διαρροή πως ο Κορδόν έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον ...ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΟΡΝΤΙ ΚΡΟΙΦ.
    Αν γίνει κάτι τέτοιο η απόλυτη ξεφτίλα.

  • iero
    iero Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω προσωπικα ειδα εναν πολυ ποιοτικο παιχτη που επαιζε σε τελειως λαθος θεση. Επισης ητανε εμφανες οτι ειχε ξενερωσει απο ενα σημειο και μετα.οταν απαξιωνεις μαρσελο χαμες αλλαζεις 4 προπονητες η διοικηση βγαζει καθε βδομαδα ανακοινωσεις για διαιτησια και το αποκορυφωμα οταν ο προεδρος μπουκαρει και πεταει μπαλες λογικο ειναι και οι παιχτες να αναρωτιουνται σε τι τσιρκο ηρθαν

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπιέλ δεν είναι σε κακή ηληκία, αν μπορεί ο νέος προπονητής να τον αξιοποιήσει καλύτερα θα είναι πιο εύκολο να πωληθεί του χρόνου και σε καλύτερη τιμή, φέτος απλά τον σκοτώνεις μετά από τέτοια σεζόν και πουλάς με ζημία.

  • Αρης
    Αρης Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι redgoal ότι δεν είναι το μόνο ερωτηματικό ο Μπίελ

  • RED WINNER
    RED WINNER Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε νομίζω ότι έχουμε να δούμε κάτι παραπάνω.Αν έρθει πρόταση...σουταρισμα και άμεσα.Η ομάδα θέλει ενδεκαδατους παίχτες και μάλιστα σχεδόν ολόκληρη σύνθεση.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...