roumeliotis

lentiamo

«Θέλω μία νέα πρόκληση...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιαν Εμβιλά διανύει τις τελευταίες μέρες του ως παίκτης του Θρύλου καθώς ήταν σε χρονιά λήξης συμβολαίου και δεν ανανέωσε μιας και όπως ο ίδιος τονίζει αναζητά μια νέα πρόκληση.

Ο Γάλλος μέσος μιλώντας στο «Goal» ουσιαστικά άνοιξε τα χαρτιά του για το μέλλον του: «Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Είμαι ελεύθερος και εξετάζω προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Δεν είμαι 24 ετών, είμαι 32. Κοιτάω ποιος θα είναι πιο ειλικρινής μαζί μου.

Ακούω προσεκτικά όσα μου λένε. Με έχουν πλησιάσει κάποια αραβικά κλαμπ», ανέφερε ο 33χρονος άσος.

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τα πλάνα που κάνει είπε: «Νιώθω ικανός να βοηθήσω μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League ή το Europa League ή να βοηθήσω κάποια να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. 

Έχω την εμπειρία για να το κάνω. Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό έπαιξα απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Πόρτο. Μπορώ να βοηθήσω πολλούς συλλόγους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. 

Είναι ένα κριτήριο, το οποίο ίσως παίξει ρόλο στην απόφασή μου για την επόμενη ομάδα μου. Είμαι ελεύθερος και έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία.

Σε διάστημα τριών ετών έπαιξα σε 140 παιχνίδια. Στα 120 από αυτά ξεκίνησα βασικός. Σήμερα, θέλω μία πρόκληση και είμαι έτοιμος να δώσω πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να φανταστεί ο κόσμος, όταν φτάνω σε ένα κλαμπ δίνω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο.

Σίγουρα δεν ήμουν πάντα καλός, αλλά δεν εξαπάτησα. Έδωσα τα πάντα και κατέκτησα τίτλους. Ήμουν πολύ σημαντικός παίκτης για τη λειτουργία της ομάδα μου.

Γέμισα εμπειρίες και είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Για το δικό μου καλό και κυρίως για το καλό του συλλόγου που θα θέλει πραγματικά να πορευτούμε χέρι-χέρι, θα ήταν ωραίο να βρω γρήγορα τη νέα ομάδα μου. Είμαι ανυπόμονο άτομο. Θέλω να συμμετέχω σε ένα γκρουπ και να έχω στόχους».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

22 σχόλια

  • Ο Αντιπρόεδρος
    Ο Αντιπρόεδρος Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 02:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Βιδωμενος παίχτης στο ημικύκλιο της περιοχής εδώ και δύο χρόνια , χωρίς τρεξιματα και κεφαλιές και με μεταβιβάσεις 30% , 7 στις δέκα μπαλιές πάνε σε αντίπαλο με αποτέλεσμα να τρέχουν όλοι πίσω σαν τους τρελούς σε σετ παιχνίδι , με δύο καλά παιχνίδια όλη την σεζόν , έλειψε 1 μήνα και παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει 2 χρόνια τώρα.....Γιατί να ανανεωθεί? Ούτε σαν αναπληρωματικός

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας δει ο καινούριος προπονητής και τον μαντί αφου γυρίζει και να κοιτάξουν να αντικαταστήσουν τον μβιλά με έναν πιο γρήγορο μέσο γιατί αυτοί πού εχουμε είναι σαν να βλέπεις ριπλέι!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύν-γαυρε Κώστα συμφωνώ μαζί σου. Θεωρώ ότι η τετράδα Κασάμι , Μπουχαλάκη , Εμβιλά ,Παπασταθόπουλου έπρεπε να έχει από περυσι δοθεί δανεική στην Μητρόπολη Πειραιώς για να κουβαλάνε τον επιτάφιο την Μεγάλη Παρασκευή και όχι να τους έχουμε στον Θρύλο και να παριστάνουν ότι παίζουν ... ποδόσφαιρο.

  • Κουβας7
    Κουβας7 Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα έχουμε όλα, έχουμε και τον θεματοφυλακα της ολυμπιακοφροσυνης τον arrow. No comment. Αν δεν σοβαρεύουν αυτά που γράφω, μην τα διαβάζεις. Ο καθένας έχει δικαίωμα της άποψης του νομίζω. Αλλά το να λες ντροπές και σουργελα, το προσπερνάω. Γιατιβκνεγω μπορώ να γράψω πολλά για κωλοτουμπες, παλαμακηδες κλπ αλλά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να τσακώνομαι online. Υην άποψη μου την είπα. Σε όποιον δεν αρέσει, ξύδι.

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει πέσει πολύ ο Μβιλα σε σχέση με τον πρώτο του χρόνο, χρειάζεται κάτι πολύ καλύτερο η ομάδα, το αν θα το φέρει είναι άλλη υπόθεση!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουβά...ο Εμβιλά ηταν αργός για παίχτης που δεν εχει τεχνική. Οταν λεμε οτι καποιος ειναι αργός, δεν εννοούμε να τον βάλεις να κάνει 100μ σπριντ. Οι κινήσεις του, οι αντιδράσεις του, ηταν slow motion. Σε 2ο χρόνο επαιζε οταν ειχε καλο αντιπαλο απεναντι του. Δεν δοκιμάστηκε κοντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Ενώ ο Γκιγιέρμε πχ, επαιξε και εδειξε κοντρα σε δυσκολους αντιπάλους την αξία του. Ηταν τεχνίτης, μοιραζε τρομερά μπάλα και οργάνωνε. Καλυπτε τους χώρους του. Δυο διαφορετικοί παίχτες. Ο Ζιλέ που ανεφερες, δεν ηταν καλύτερος απο τον Μβιλά. Αλλά γιατί πρέπει να συγκρίνω τον Μβιλά με τον Ζιλέ???
    Μας λες δηλ να χαιρόμαστε επειδη ηταν καλύτερος?
    Αντι να παμε μπροστά να πηγαινουμε πισω δηλ η να χαιρόμαστε με αυτο που εχουμε κι ας μην ειναι αρκετο???

    Ηρθε στον Ολυμπιακό σε καλή ηλικία για να βγάλει 1-2 χρονιές αλλα μετα επρεπε να φυγει. Πολύ εμεινε. Ειτε γιατι δεν πηρε βοήθειες ειτε γιατι επεσε ο ιδιος σε αποδοση, σημασια εχει οτι ΔΕΝ εκανε πια για μια ομάδα με απαιτήσεις.

    Παρολα αυτά, παρατηρώ πως για μια ακομη φορά, μειώνετε καποιοι και απαξιώνετε τον Ολυμπιακό ως μέγεθος.....
    Λες "αν ηταν πιο γρηγορος σιγά μην ερχόταν εδώ".........
    Δικαίωμα σου να το πιστεύεις αυτο.
    Δικαιωμά μου και εμένα ομως να πιστεύω οτι εσύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εγινες από σπόντα και θα μπορούσες ευκολα να ησουν Ατρομητος η Αεκτζής η Πανιώνιος.
    Ολυμπιακός ομως ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ να εισαι.
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ και αηδία νιώθω για λογαριασμό σας κατι σουργελα που αυτοαποκαλείστε Ολυμπιακοί.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τη στιγμή που λέει ότι θέλει να φύγει πρέπει να φύγει.
    Καλός και χρήσιμος παίκτης αλλά δεν είναι και ο τοπ που θα λείψει από την ομάδα όπως και εκείνου απ' ότι φαίνεται θα του λείψουμε.
    Ο Ολυμπιακός είναι και θα είναι για πάντα και μάλιστα ως ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, ο παίκτης και ο κάθε παίκτης έρχεται και παρέρχεται.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουβάς7
    Ο ΓΚΙΓΕΡΜΕ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ 100% ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΤΣΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκέφτομαι μια τριάδα στα χαφ Βίλλα, Μπουχα, Κασαμι !!!! Ο ποιο γρήγορος είναι μια φάση πίσω στο παιχνίδι !!! Είναι σα να βλέπεις αγώνα σε λάιβ στριμιγκ!!! Έχει μπει το γκολ και μετά από ένα διλεπτο το βλέπεις και συ !!! Τη πρώτη χρονιά όντως προσέφερε πολλά , μετά μη υπάρχοντος άλλου χαφ έπαιζε αναγκαστικά ! Στο καλό και σε ευχαριστούμε !!!

  • Κουβας7
    Κουβας7 Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μ αρεσει που κραζετε και λετε οτι ηταν αργος, λες και ο Γκιγιερμε πριν απ αυτον ηταν δρομεας. Η ο Ταχτσιδης/Ρομαο/Ζιλε πριν απ αυτον ηταν ακρατητα αλογα και καλπαζαν. Ο Μβιλα για τα κυβικα μας ηταν ταμαμ, αν ηταν πιο γρηγορος σιγα μην ηταν εδω. Αντε να δουμε ποιον θα φερουν στη θεση του.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...