roumeliotis

Carwiz

Κοντά σε Μπιτίκι από Κόνιασπορ (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ζίμερ Μπιτίκι αναμένεται να είναι ο δεύτερος εξτρέμ που θα πιάσει... Λιμάνι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο 27χρονος γεννημένος στο Βέλγιο, με ρίζες από Νορβηγία αλλά διεθνής με το Κόσοβο εξτρέμ, είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης κλείνει ως ελεύθερος από την Κόνιασπορ με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι αλλά θα δοθεί στους Πειραιώτες στο ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας με αφορμή τη μετακίνηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη στην τουρκική ομάδα.

Ο Μπιτίκι έχει φέτος 23 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ με την Κόνιασπορ, ενώ στη Βίκινγκ που έπαιζε πριν πάει Τουρκία, είχε 154 ματς με 23 γκολ και 30 ασίστ.

Είναι διεθνής με το Κόσοβο έχοντας σε 16 ματς, 1 τέρμα και η χρηματιστηριακή του αξία είναι 5.000.000 ευρώ βάσει Transfermarkt. Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

28 σχόλια

  • Μενιος
    Μενιος Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 01:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πολλές μεταγραφές κάναμε. Το καλοκαίρι χτίζονται οι ομάδες με ένα καλό προπονητή. Ο Μίτσελ δεν ειναι τέτοιος. Θέλουμε προπονητή καλό και από εκεί και πέρα να κάνει τις μεταγραφές που θέλει και να διώξει αυτούς που θέλει δουλεύοντας με το ρόστερ που θέλει μετά. Έτσι κανείς ομάδα.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Το σωστό του όνομα είναι ζούμερ Μπούτουσι. Τα υπόλοιπα επί του πρασίνου χόρτου και γι αυτόν και για τον Κανός και για τον σέντερ μπακ που πιθανότατα θα πάρουμε.

  • Babis
    Babis Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καποιες αλλες ομαδες δεν κανουν καν ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.Εμεις που κανουμε ΓΚΡΙΝΙΑ.Ακομη ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ οπως λεει και η ΡΗΣΗ.Ολα στο χορτο ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.Ειδαμε τι ΣΥΝΕΒΗ με τον ΜΑΡΣΕΛΟ.Το ωραιο που βλεπω εδω ειναι οτι οταν εχεις ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ σε ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΟΒΑΤΟ.

  • Θανος
    Θανος Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ redgoal Κανος Και Μπιτικι τους έχεις δει αλήθεια πραγματικά; Και οι 2 είναι καλοί κυνηγοί και θα βοηθήσουν. Η ομαδα ενισχύθηκε στους εξτρεμ!!! ΆΙΝΤΕ ΒΡΑΔΙΆΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΆΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!

    REDGOAL: Ούτε που τους ξέραμε φίλε

  • Σπύρος ΟΣΦΠ
    Σπύρος ΟΣΦΠ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    και μετά βγαίνει ο σκερβελες και οι λοιποί Καραγκιόζηδες , και λένε κάτω τα χέρια από την προεδραρα.....

    τελικά έχουν δίκιο οι κάθε μπεεεεε,arrow , πητ κλπ κλπ

    ΑΠΌΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ!!!!!

    όσο πιο γρήγορα φύγει για Νότιγχαμ τόσο το καλύτερο

  • Nic
    Nic Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια ο κανας ,μια ο τζων Τικης ,θα μας τρελλανουν εκει στον Πειραια .Αν καθισει στην τουμπα στραβη και καπακι στην ο-παπαρινα ,θα σου πω εγω τικης ,φυστικης ,και κανας.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν κατυαλαβατε μερικοι που γκρινιαζετε .Ο Ολυμπιακος προσφερε στην Γαλλικη ομαδα 4,5 μυρια για να παρει τον μολδαβο αλλα οι Γαλλοι ζητησανε περισσοτερα.Οσο γι αυτους που παιρνει τελευταια ωρα ?Ολοι αυτοι δεν συμπληρωνουν το συμβολαιο του Μαρσελο που οσονουπω χαιρεταει σαν ελευθερος.Τι δεν καταλαβαινετε?

  • ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ
    ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Φάτε σανοοοοο γιδιααααα χα αχ Χ Χ χα χα αχ αχα

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζούμε πραγματικά μεγάλες στιγμές...
    Ζίμερ Μπιτίκι για εξτρέμ, για τον Μολδαβό δίνουν 4,5 και λένε όχι, ο Σισέ δεν τους κάνει αλλά ζητάνε 12, τι ζούμε βρε παιδιά!!!

  • Θοδωρης
    Θοδωρης Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    "γεννημένος στο Βέλγιο, με ρίζες από Νορβηγία αλλά διεθνής με το Κόσοβο" ο Μπιτικης, του Μπιτικη, ωωωωω Μπιτικη. Αυτος δεν ειναι παικτης, το Οριαν Εξπρες ειναι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...