roumeliotis

lentiamo

Στον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

casino loutrakiou
redwell

Παίκτης του Θρύλου και επίσημα είναι πλέον ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος έπιασε... Λιμάνι με 5.000.000 ευρώ και ετήσιες απολαβές 1.300.000 ευρώ, ποσά τεράστια που φανερώνουν και την πίστη των Πειραιωτών στις ικανότητές του.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Μαυριτανού επιθετικού από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Μαυριτανός επιθετικός, γεννημένος στις 7 Μαρτίου 1995, στο Gonesse της Γαλλίας, υπέγραψε για τρία χρόνια με τους «ερυθρόλευκους».

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη, με τον οποίο έκανε 35 συμμετοχές, σημείωσε δέκα γκολ και μέτρησε τέσσερις ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Monaco, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη Ligue 1 τη σεζόν 2014-2015.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στη βελγική K.V. Kortrijk και έξι μήνες αργότερα επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Amiens, την οποία βοήθησε να ανέβει στη Ligue 1 με 29 συμμετοχές, 11 γκολ και 2 ασίστ.

Το 2017 πήγε στη Fulham, με την οποία έκανε συνολικά 94 συμμετοχές (οι 24 στην Premier League), ενώ πέτυχε 17 γκολ και 6 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στη Yeni Malatyaspor και τον Φεβρουάριο του 2021 στη Dijon.

Είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική Μαυριτανίας και έχει σημειώσει πέντε γκολ".

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic....έγραψες! χαχαχααχαχ τα ειπες ολα τρελέ μου!

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    5μυρια?Μην ορκιζεσαι.Σιγα μην δωσουν 5 μυρια για τον καμαρα επειδη τον θελει ο ακατεργαστος.Αλλα τι να περιμενεις απο Καρεμπεεεεεεε,Τορο και λοιπους συγγενεις,που κανουν τις μεταγραφες.Που ειναιο ο Θουμπιθαρετα?οεο?Σας πηρανε χαμπαρι ρεεεεεεε.Εχω περιεργεια να δω ποσοι θα παρουν διαρκειας να δουν τον καμαρα του Αρη ,τον Μασουρινιο να του περναει η μπαλλα κατω απο τα ποδια γιατι τωρα του εφυγε το αγχος που ο ακατεργαστος εφαγε τον Φορτουνη που ηταν η Α Λ Λ Γ Η του, θεε και κυριε ,τους νενεδες,τους μπουχαλακηδες ,τους νεοφερμενους Αβιλαδες κ.λ π.Ειπαμε εφετος θα πεσει το γελιο της αρκουδας .Το μοτο του προεδρου οταν εγινε προεδρος της ληγκας ηταν σαφες.Να κανουμε ολες τις ομαδες ισχυρες ,(κονταινοντας τον Ολυμπιακο),και το πρωταθλημααπο τα καλυτερο στην Ευρωπη (ανευ σχολιου).

  • Red7arrow
    Red7arrow Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΔΌΘΗΚΑΝ 5 ΜΎΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΠΑΊΧΤΗ....... ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!!!

    Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι

    ΔΕ ΠΑΊΖΕΙ...

    ΔΕ ΓΊΝΕΤΑΙ

    ΑΝ ΙΣΧΎΕΙ ΟΜΩΣ ΤΌΤΕ ΑΠΛΑ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΓΈΛΙΑ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΛΆΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΛΗ ΑΥΤΉ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.

    ΌΣΟΙ ΔΕ ΤΟ ΒΛΈΠΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Λογια σταράτα απο το RedGoal . Συγχαρτήρια !
    Οσον αφορα το πόσο της μεταγραφής είναι αδιάφορο . Αυτο είναι για άλλους λόγους . Αυτο που πρέπει να δούμε είναι το ποσο του συμβαλαίου. . Αν παίρνει δηλαδή λιγότερα απο τον Χασάν και τον Τικίνιο και πρόκυτε να τους αντικαταστήσει τότε έχει καλός . Δινει διαφορετικα χαρακτηρηστηκά απο αυτους τους δυο .
    Παντος παιδια εγω πιστεύω πως ο Τικίνιο είναι μεγάλος γκολτζής. Τον αδικει η περυσινή χρονια . Επαιζε σε μια ομάδα χωρις εξτρεμ , χωρις δημιουργό και χωρις μπάκ που ξέρουν να βγάζουν σέντρες . Πως να βάλει γκόλ ο άνθρωπός ? Εδω δεν έβαζε ο Ελ Αραμπί !!!! Αν φέρουν εξτρέμ της προκοπής και αριστερο και δεξι μπάκ θα βάζει 20 γκόλ για πλάκα !!!
    Ακόμα με την κίνηση Καμαρα διορθώνει ένα λάθος ο Μαρτινς που έπαιζε 4-4-2 με Ελ Αραμπί και Τικίνιο . Δυο παίχτες που δεν ταιριάζουν μαζι . Ο Καμαρα κάνει για αυτη τη δουλεια . Κυρίως για παιχνίδια που θές να πιέσεις την μπάλα και να χτυπήσεις στο τρανσίσιον .
    Εν κατακλείδι πρέπει να πουλήσουμε και τον Χασαν και να μείνουμε με την τριάδα , Τικίνιο-Ελ Αραμπί και Καμαρα . . Μεγάλο πρόβλημα είναι οι αποχωρήσεις . Προς το παρρόν δεν κινητε φύλο και πρεπει να έχουμε πάνω απο 35 παίχτες στο ρόστερ

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παίκτης μπορεί να βγει λίρα 100 αλλά 5εκ δεν κάνει! Όπως δεν έκανε 7.5 ο ενχελς, όπως δεν έκανε 4ε ο λοβερα και ο σκεποβιτς και 3 ο πεπε και ο σολδανο! Είτε μας παραμύθιαζουν για χάρη των ισολογισμών Είτε τους πιάνουν κορόιδα! Μάλλον ισχύει το πρώτο!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 06:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράφεται ότι ο Άρης πήρε ένας Άγγλος που έβαζε 20 γκολ τη σεζόν με απολαβές 900 000 το χρόνο και εμεί παιρνουμε χειρότερο (στα χαρτιά) του με 8-απλάσια

  • Αρης
    Αρης Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 03:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτελους ένας γρήγορος επιθετικός,πιστεύω θα προσφέρει πιο πολύ από τικινιο

  • Γιάννενα Τάσος 7
    Γιάννενα Τάσος 7 Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΜΑΡΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΜΑΡΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΜΑΡΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΜΑΡΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΜΑΡΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΜΑΡΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΜΑΡΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΜΑΡΑ

    το λεω πολλες φορες για να το συνειδητοποιησω οτι δεν δινουμε 2 μυρια στην Παλμειρας να παρουμε τον Σκαρπα αλλα τα δωσαμε στον Αρουλη το κατοικιδιο μας για να παρουμε επιθετικο που σκοραρει μονο κατοπιν αιτησεως αλλα μαρκαρει και πρεσαρει.

    Ααααχ αχα αχα αχ αχα αχα ααχα χαα χα αχαχα ααχα αχχα αχαψα χα αχαχα αχα χα. Μπεεεεε μπεεεε ελατε ωραιες μου προβατινες, σανο εχουμε και σημερα. Μπεεεε μπεεεεε

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν...
    Μια εντεκάδα Βατσλικ , ρεαμπτσιουκ , Σισέ , Μανωλάς (Παπα) , Βρσαλικο , Κουντε(Εμβιλα) , Μαντί , ζινκερναγκελ , Γκάρι (Μασούρας) , Αμπουμπακαρ , Αραμπι δεν θα με χαλούσε καθόλου .
    Και αλλαγές για όλα τα γούστα !!!

  • Γιάννης
    Γιάννης Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχω στείλει ένα μήνυμα δεν έχει δημοσιευθεί

    REDGOAL: Ξαναστείλτο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...