roumeliotis

Carwiz

Περιμένει προσθήκες εναγωνίως ο Μαρτίνς

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος προχωρά την προετοιμασία με τα φιλικά που είναι για να μομτάρει την ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά μέχρι τώρα μόνο Άβιλα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τα νέα πρόσωπα και κατ' ουσίαν η δουλειά στην Αυστρία γίνεται με το περσινό ρόστερ συν παίκτες τύπου Χασάν και Κούτρη που ξανατσεκάρονται από τον Πορτογάλο τεχνξκό.

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ είναι στην Αυστρία και αναμένεται να παίξει λίγα λεπτά στο επόμενο φιλικό, ο Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος έχει συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα με τους ερυθρόλευκους ακόμα να υπογράψει και να μπει με την ομάδα ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται να ανακοινωθεί και να φύγει για την προετοιμασία.

Πέραν αυτών αναμένονται ακόμα 2-3 προσθήκες συν φυσικά όσες ανάγκες προκύψουν από τυχόν πωλήσεις. Κοινώς, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές για να στήσει την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα ενόψει Μακάμπι Χάιφα αλλά και για τη συνέχεια των προκριματικών...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

24 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGoal ξέρω ότι σε έχω πρήξει . Αλλα πές σε παρακαλώ αν ο Σονι του Αστέρα εξετάζεται απο την ομάδα ? Δηλάδη δίνεις και καλα 5 για τον Καμαρα και δε δίνεις 1 για τον Σονι . Αν τον πάρουμε θα με θυμηθείτε . Και κάτι ακόμα αυτός ο Μαζίκου που πήρε ο Αρης για μπάκ είναι πολυ καλος παίχτης . Εμείς ασχολούμαστε ακόμα με τον Αζοραβι ή τον ξεχάσαμε κι αυτων?

  • ache
    ache Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 06:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ για την απάντηση.
    Άκουσα φήμες, δεν παρακολουθω και επισταμένα αλλά δεν διάβασα κάπου τίποτα. Έπεσε γραμμή και εκεί;

    Οποίος ξέρει μπάλα καταστρέφεται πλέον στην ομάδα για να έχουν θέση οι παλεμαχοι και οι άμπαλοι.

  • Papps
    Papps Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία οι επισημανσεις που εκανες ηταν σωστες και εχεις δικιο.... Όμως μου γυριζει τα αντερα ο ταβερνιαρης .... τι να κάνω ?? Οτι κάνει το βλεπω στραβά ... χαχαχαχαχαχα

  • ache
    ache Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal με τον Μάρκοβιτς τι γίνεται; Ούτε στην προετοιμασία είναι, ούτε στους προς αποχώρηση αναφέρεται. Το εξαφάνισαν εντελώς;

    REDGOAL: Αφού είναι σε δικαστική διαμάχη πλέον...

  • R7
    R7 Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορώ να καταλάβω το θέμα με τον Βραζιλιάνο...Απ' όταν τελείωσε το πρωτάθλημα διαβάζαμε και ακούγαμε αριστερά δεξιά ότι έχουν εντοπίσει το πρόβλημα στη δημιουργία και θα πάνε να πάρουν δεκαρι ασχέτως ότι η καλή κυκλοφορία της μπάλας είναι θέμα συνόλου κι όχι αποκλειστικά ενός και μόνο ποδοσφαιριστή...Και τώρα μας λένε ότι πάει από Δεκέμβρη...επικοινωνιακά εγώ το λαμβάνω σαν δούλεμα προς το κόσμο..η λοιπόν θα έρθει από τώρα ο Σκάρπα η θα πάρουν άλλον-αλλους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα στο κομμάτι αυτό...το να φέρουν τον παίκτη που μας ζαλισανε οτι έχει ανάγκη η ομαδα το Γενάρη δεν βγάζει καμία λογική..

  • Πέδρο Μ.
    Πέδρο Μ. Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κώστας
    Ο Σκαρπα θα έρθει τον Γενάρη όταν θα έχουμε αποκλειστεί απ την Ευρώπη. Μέχρι τότε θα βλέπουμε το ίδιο τσουκου τσουκου που βλέπαμε πέρισυ.

  • Lawyer7
    Lawyer7 Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε όλες τις μεγάλες ομάδες οι μεταγραφές πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και του τμήματος scouting. Σαφώς και μπορεί να προτείνει παίκτες τους οποίους θέλει ο προπονητής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα είναι άμοιρη ευθυνών για τις αποτυχίες. Για παράδειγμα λέγεται ότι ο Κλοπ στην Λίβερπουλ είχε προτείνει τον Γιούλιαν Μπραντ και του είπαν από την ομάδα ότι έχουν βρει καλύτερο και κατέληξαν στον Σαλάχ με τα γνωστά αποτελέσματα. Απλά στην περίπτωση μας ισχύει η παροιμία κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Διοίκηση και Μαρτίνς βρίσκονται σε απόλυτη σύμπνοια (μέχρι πότε είναι άγνωστο). Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη βαραίνει πάντοτε εκείνον που διοικεί και αποφασίζει. Ας μην ξεχνάμε και τα λόγια του Προέδρου της Γκιμαράες, ο οποίος είπε ότι όταν άρχισε ο Μαρτίνς να έχει τον κύριο λόγο στις μεταγραφές και να φέρνει δικούς του τότε είναι που ξεκίνησε η κατρακύλα.

  • Άρης
    Άρης Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    δυο περιπτωσεις που πραγματικα αξιζουν σκαρπα και βρσαλικο διακρινω μια δυσκολια να προχωρησουν οι υποθεσεις...κατανοω μεν αλλα χρειαζονται και οι υπερβασεις...κυριως οικονομικες

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Papps συγγνώμη που σου το λέω αλλά δεν μπορείς να κρίνεις ήρεμα την κατάσταση γιατί δε γουστάρεις καθόλου το Μάρτινς. Βέβαια αυτό δεν είναι κακό.... κι εγώ σα λάτρης του Ερνέστο δεν μπορώ ούτε κατά διάνοια να συγκρίνω το ποδόσφαιρο που παίζαμε επί των ημερών του, με το ποδόσφαιρο που παίζουμε επί Μάρτινς. Το Ισπανικό μοντέλο κι ειδικά το τότε επί Βαλβέρδε είχε κατοχή μπάλας κι επιθετικές βλέψεις κάτι που διαχρονικά μας ταιριάζει. Το σύγχρονο Πορτογαλικό έχει αυτό που λέμε σκοπιμότητα. Να πάρω το αποτέλεσμα ακόμα και με μισό μηδέν, παίζοντας αμυντικά αν χρειαστεί και με αντεπιθέσεις.
    Όμως το Μάρτινς αν τον κρίνω και τον κατακρίνω κάπου, θα τον κάνω εκεί που στ αλήθεια έχει ευθύνη. Στο ρόστερ, που ο Καρεμπέ κι ο Μοδέστο γεμίσαν την ομάδα Αφρικανογάλλους, δεν μπορώ να δεχτώ σε απολύτως καμία των περιπτώσεων ότι έχει ευθύνη ο Μάρτινς. Δεν μπορώ δλδ να μου πει κάποιος και να με πείσει ότι ο Μάρτινς αντί για να ζητήσει έναν καλό παίκτη ή ένα φυντάνι Πορτογάλο ζητάει ένα αντίστοιχο Αφρικανογαλλάκι. Απ όλους τους παίκτες που φέρνουν, κάποια στιγμή φέρνουν και 1-2 Πορτογάλους αλλά φτηνούς ίσα ίσα για ξεκάρφωμα. Ενίοτε και φτηνιάρηδες ίσα ίσα για να τον εκθέσουν. Ναι έχω καταλάβει και κάτι τέτοιο. Αν κοιτάζαν τo pool που μπορεί να συνεργαστεί αρμονικά ο Μάρτινς, η πρώτη αγορά που θα κυνηγούσαν θα ήταν η Βραζιλιάνικη (λόγω 'συγγένειας' και ίδιας γλώσσας με τους Πορτογάλους), μετά η Πορτογαλική και μετά η άλλη συγγενική μ αυτή δλδ Ισπανική-Ισπανόφωνη. Θα βλεπες Λατινοαμερικάνους παίκτες στην ομάδα όχι Αφρικάνους.
    Από κει κι ύστερα, μιας κι αναφέρεις τους πιτσιρικάδες, Έλληνας από τα τσικό του Ολυμπιακού που να παίξει σε μας και να αναδειχτεί, από το 1979 που παρακολουθώ την ομάδα, υπήρξαν μόνο ο μακαρίτης ο Κυράστας κι ο Ελευθερόπουλος. Κανένας άλλος. 2 παίκτες σε 43 χρόνια. Ακόμα και ο Φορτούνης που είναι από τα τσικό μας, δεν εξελίχτηκε σε μας. Πήγε στον Αστέρα Τρίπολης, μετά έξω και μετά ήρθε σε μας έτοιμος. Αυτό είναι μια μάστιγα διαχρονική της ομάδας που το 50% είναι παράγοντες-μεταγραφές-μίζες και το άλλο 50% τ ότι κάθε πιτσιρικάς που υπογράφει στον Ολυμπιακό καβαλάει ένα καλάμι από δω μέχρι τη Σελήνη, τα φορτώνει όλα στον κόκκορα και τον τρώει η μαρμάγκα.
    Για τους 2 παίκτες που αναδείξαμε, θα σου πω ότι αν κι ο Κυράστας ήταν καλός παίκτης, εγώ τότε ως πιτσιρικάς μπορεί να έβλεπα την ομάδα αλλά δεν είχα τις γνώσεις να αναλύσω σε βάθος το παιχνίδι του και το ταλέντο του. Αυτό όμως μπορώ άνετα να στο κάνω για τον Ελευθερόπουλο. Γιατί συν της άλλης, αν μια θέση έμαθα καλά κι αυτή έπαιξα, αυτή ήταν του τερματοφύλακα. Ο Ελευθερόπουλος μετά τη σεζόν '98-99 που πήγαμε στους 8 του ΤΣΛ, εκείνος ψηφίστηκε καλύτερος νέος τερματοφύλακας, μπήκε στην καλύτερη 11άδα της χρονιάς στο ΤΣΛ αφήνοντας έξω τέρματα όπως ο Περούτζι και ο Καν και η 3πλή απόκρουση που έκανε στο 2-1 στο Ντέλε Άλπι με τη Γιουβέντους βγήκε η καλύτερη της σεζόν, μετά εκείνος καβάλησε το καλάμι, τα φόρτωσε στον κόκκορα και τον έφαγε η μαρμάγκα. Ήταν τεράστιο ταλέντο, ο οποίος αν δούλευε όπως έπρεπε, θεωρώ ότι είχε τα φόντα να γίνει τοπ τερματοφύλακας στην Ευρώπη και φυσικά ο μακράν κορυφαίος στην ιστορία μας, ο οποίος βέβαια δε θα έμενε πολύ. Θα πήγαινε σε τοπ ομάδα της Ευρώπης και θα είχε τη φανέλα του βασικού, σπίτι του.
    Στ ότι δεν αξιοποιούνται λοιπόν οι νεαροί παίκτες, δε φταίει κανένας Μάρτινς γιατί κανένας προπονητής δε στηρίχτηκε σε νέους Έλληνες παίκτες. Και σκέψου τι έχει να ακούσει κάποιος ο οποίος θα το έκανε και θα ήταν αυτό αιτία να χάσει ένα πρωτάθλημα.
    Φέτος για τους δανεικούς που γύρισαν και τους τρώμε στη μάπα, τι να κάνει ο Μάρτινς; Θέλει καινούριους παίκτες και δε του φέρνουν. Το έχω ξαναγράψει ότι μ ότι έχουμε πάρει κι έχουμε κλείσει ως τώρα (τελευταίος ο Καμαρά του Άρη) μ αυτούς θα πάμε να παίξουμε προκριματικά Ευρώπης. 3 γύρους θα παίξουμε έτσι κι αλλιώς. Αν προκριθούμε και στους 3 θα πάμε όμιλο ΤΣΛ. Με 2-1 προκρίσεις όμιλο Europa. Με 1-2 όμιλο Conference. Με 0-3 σπίτι μας.
    Αυτά για το Μάρτινς. Συμπέρασμα ότι με τον τρόπο τον οποίο λειτουργεί η ομάδα, δε θα βρεις καλύτερο.

  • Papps
    Papps Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 17:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Ηλια τα τελευται χρονια οτι παιχτη ηθελε ο ταβερνιε τους πηρε ο Μαρινακης !! Ειχε την ομαδα εν λευκω και εδιωξε οποιον παιχτη δεν του αρεσε και αυτο που με κανει να τα περνω στο κρανιο ειναι οτι ουτε στον Ολυμπιακο Β δεν εχουν βρει ελληνες παιχτες με μελλον να τους δουμε ηγετες στην πρωτη ομαδα !!! Εχει γινει γενικος δερβεναγας... Οποιος ασχετος παιχτησ εφυγε περσυ δανεικος γυρισε πισω και τον τρωμε στην μαπα οπως ο χασαν και ο σεμεδο κλπ. Οντως το ροστερ πρεπι να μειωθει και αυτο σημαινει εκατομμυρια πεταμενα.... Και να σου πω κατι ?? Εγω τον Μαρτινς δεν τον γουσταρω απο Φατσα.. Με ενοχλει ... που τα αλλαξε ολα..... που εδιωξε τον φορτουνη τον Κουρτη τον καιπερς, και εχω βαρεθει να βλεπω τον ολυμπικαο με μπλε !!! Που ειναι η φανελα η κοκκινη ?? με τις γραμμες που φορεσε ο Τζιοβανι ο ριβαλτο Ο Μαραντονα ο καραπιλαησ ο αναστοπουλος ο γεωργατος ο γιαννακοπουλος ο Αναστοπουλος ο Γαλακος ??? Τι παιχταραδες Θεε μου ολοι !!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...