roumeliotis

Carwiz

Μοιρασιά στο... μηδέν με Κρακόβια

casino loutrakiou
redwell

Τρίτο φιλικό προετοιμασίας για τον Θρύλο και τρίτο σερί ματς που οι ερυθρόλευκοι "φωνάζουν" για την έλλειψη δημιουργίας και από τον άξονα και από τα άκρα καθώς οι Πειραιώτες έμειναν στο 0-0 με την αδύναμη πολωνική Κρακόβια και φυσικά όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες για τα ραντεβού με τη Μακάμπι Χάιφα, τόσο ανεβαίνει και ο δείκτης της αγωνίας για προσθήκες ουσίας.

Προβληματική η εικόνα των Πειραιωτών καθώς ναι μεν δεν έφαγαν φάσεις πίσω από τους κατώτατης ποιότητας Πολωνούς, αλλά από τη μέση και μπροστά δεν υπήρχε παραγωγή φάσεων ούτε από το κέντρο ούτε από τα "φτερά" και κατά συνέπεια πάλι τα στημένα ήταν η πηγή απειλής για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι πρωταθλητές δεν σκόραραν για δεύτερο φιλικό στα τρία που έχουν παίξει ως τώρα, αφού στο μηδέν είχαν μείνει και κόντρα στη Ριντ, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να στέλνει άουτ πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον έλεγχο και κυκλοφορούσε καλά την μπάλα, αλλά έλειπε η τελική πάσα για να προκύψει απειλή εντός περιοχής. Στο 27΄ και σε φάουλ του Βαλμπουενά εκτέλεσε από αριστερά ο Σισέ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Κρακόβια απέκρουσε, ενώ στο 31΄ γκολ του Μπουχαλάκη με κεφαλιά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την πειραϊκή ομάδα χάθηκε στο 42΄. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Χασάν ανατράπηκε στην περιοχή και ο Βαλμπουενά που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 50΄ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Ανδρούτσου, με την μπάλα να βρίσκει και στον Χασάν, ενώ στο 72΄ το ξαφνικό σουτ του Μασούρα βρήκε σε πλήρη ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η είσοδος του Τικίνιο στο 82΄ (αντί του Καρβάλιο) και η αλλαγή σχηματισμού σε 4-4-2 δεν άλλαξε την κατάσταση, με το 0-0 να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ξεκίνησε με ενδεκάδα τους Βατσλίκ, Ανδρούτσο, Μπα, Σισέ, Κούτρη, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Φαντιγκά, Χασάν.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Εμβιλά, Κούντε, Καρβάλιο (82΄ Τικίνιο), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 08:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα παιδιά ! Προσπαθώ να καταλάβω τι άλλαξε από πέρυσι που θα άλλαζαν όλα όπως είπαν !!! Βλέπεις τις συνθέσεις και δε βλέπεις καμία αλλαγή !!! Το δούλεμα πάει σύννεφο !!! Ποιος να κάνει φάση ? Ο Βίλα μοιάζει σα παλαίμαχος ! Ο Μπούχα ? Ο Κουντε ? Ο Κάνε ? Ανέκδοτα μοιάζουν όλα αυτά !!! Δέσαμε με το Βίλα ,Ο Μπουχα τον βλέπω και όποιος συμπαίκτης του στα χαφ παίρνει τη μπάλα πάντα δείχνε με το χέρι το που να πάει η μπαλλα !!! ΠΙΣΩ !!!! Οι υπόλοιποι στα χαφ , από τίποτα έως καθόλου !!! Κάνεις από τους αρμόδιους δε βλέπει που πραγματικά είναι το πρόβλημα !!! Δε μιλάω για Λάμπες και Ιωνικούς φυσικά !!! Μετά κάνει πάρτυ ο ασπρομαλιας και μας φαίνεται έκπληξη !!! ΡΕ ΔΕ ΝΟΕΊΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2-3 ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΙΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ !!! ΞΕΝΈΡΩΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ !!! ΠΑΡΤΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ !!! ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΙΛΑΩ !!! ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @geodiv
    - Θα πούνε 'τώρα δε γκρινιάζουμε.... περιμένουμε μέχρι τις 31/8 να δούμε ολοκληρωμένο το ρόστερ'
    - στις 31/8 κι αφού δε θα έχουμε πάρει 10άρι, θα χουμε ελλείψεις στο ρόστερ και Ευρώπη θα χουμε πέσει σε κάνα Κονφερανς, θα πούνε 'τώρα δε γκρινιάζουμε.... τώρα έχει μόνο φωνή να βοηθήσουμε την ομάδα.... πάμε έτσι και το Γενάρη, αν πράγματι έχουμε ελλείψεις θα ενισχυθούμε τότε'
    - το Γενάρη κι αφού μπάλα δε θα βλέπουμε, θα έχουμε ελλείψεις, αλλά πρωτάθλημα θα είμαστε μπροστά, θα πούνε 'ψάξαμε για παίκτες, αλλά Γενάρη που να βρεθούν παίκτες της προκοπής ελεύθεροι;'
    Κι η χρονιά θα ολοκληρωθεί, θα πουληθούν οι 2-3 καλύτεροι, θα αποκτηθούν νέα ρετάλια κι η ζωή συνεχίζεται....

  • Άρης Χ.
    Άρης Χ. Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Πονέσανε τα μάτια μου ... έκλεισα την τηλεόραση και στο β έκανα ντους.Αμπαλος προπονητής συστήματα της πλάκας, μικροί παίκτες, οχι βέβαια στην ηλικία γιατι εχουμε ηλικιωμένους που ναι μεν ξέρουν μπάλλα αλλά ...δεν μπορούν.Θα αναπολούμε Φορτούνη αφου δεν υπάρχει κανείς να βγάλει μια σωστη πάσα μπροστά και θα αναθεματίζουμε τον ταβερνιάρη μέχρι να φύγει.Δήλωσε οτι του αρεσε η ομάδα σήμερα , τελικά εκτος απο το οτι δεν εχει ιδέα απο ποδόσφαιρο δεν ξέρει και τι λέει!

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Δραγανογλου, επειδη το θεμα κουρασε, τι σας λενε απο την ΠΑΕ για δεκαρι; Αν δεν ερθει τωρα ο Σκαρπα, θα παρουμε καποιον αλλο ή θα παμε ετσι μεχρι τον Γεναρη; ΥΓ. Καλα, εμεινε ο Καρβαλιο και δεν εμεινε ο Φορτου; Θα ξεχασω κι αυτα που ξερω. Ελεος.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντελώς off-topic αλλά στο πνεύμα των λοιπών μηνυμάτων
    Πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας 2019-2020: >20.000 (Ιούλιος 2019)
    Πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας 2020-2021: δεν μπόρεσα να βρω (έστω ενδεικτικά) αριθμό (χρονιά με πανδημία και μέτρα)
    Πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας 2021-2022: >12.000 (Σεπτέμβριος 2021)
    Πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας 2022-2023: ~9.150 (μόνο οι ανανεώσεις παλαιών κατόχων)
    Συμπέρασμα: Εκτόςαπό την πτώση περίπου στο μισό μέσα σε 3 χρόνια, με δεδομένη(=ελαφρυντικό) την πανδημία, φέτος 1 στους 4 ενσυνείδητα ΔΕΝ ξαναπατάει στο "Γ.Καραϊσκάκης" σε σχέση με πέρσι. Αν αφαιρέσουμε και τα πρόβατα (ποικιλίας ardaco-sanofagus), το ποσοστό μάλλον είναι μεγαλύτερο. Επομένως στραβά αρμενίζουμε, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να βλέπουν στραβό το γιαλό και να ασχολούνται μόνο πως θα τον "ισιώσουν" (με προεδρίες Superleague κτλ).
    Ως εκ τούτου ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ στον ερασιτέχνη και ΜΟΝΟ, όχι για τους τίτλους που θα έρθουν ΣΙΓΟΥΡΑ αλλά για την, αν όχι ΣΟΒΑΡΗ, τουλάχιστον ΕΜΠΡΑΚΤΗ προσπάθεια σε όλα τα αθλήματά του. Και φυσικά μπάσκετ για τους ίδιους λόγους!!!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΣΕΙ Η ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΝΑΛΛΑΞ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ;

    Η ΑΜΥΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΕΧΝΙΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΈΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

    ΑΝΗΣΥΧΏ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ;ΜΗΔΕΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ 25 ΑΛΛΑΓΕΣ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

  • Fuckiris
    Fuckiris Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο την αλλη η διοίκηση θελει να παρει 10αρι,εξτρεμ και οτι αλλο, αλλα ο κακός Μαρτινς λέει οχι....δεν το πολυπιστεύω η αλήθεια είναι...μάλλον βολεύεται με οτι του φέρνουν

  • Εγω
    Εγω Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πήγαινα να ψήσω καμιά προβατίνα που κάθισα και είδα αυτό το πράγμα

  • ΞΕΡΞΗΣ 7
    ΞΕΡΞΗΣ 7 Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι αλλά ο Αρδακόπουλος είπε ότι ο Αβιλα Πιπης και ο Σιρεκέλας ειναι παιχταραδες και η ομαδα θα τρελάνει κόσμο. Χα χα αχα αχ αχα αχα αχα αχα. Εκει να σας δουλευουνε οι πληρωμενοι αρδακες. Εκει γιδια. Καθιστε να ακουτε τον καθε τελειωμενο πουθενιδη που του δινουνε 400 ευρω για να κανει κοπι πειστ τα νον πειπερ. Εκει γιδιααααα. Εκει να τρωτε δουλεμα οτι θα παμε τελικο γιουροπα. Ευτυχως Θεουλη μου εχουμε το μπασκετ και μας κανει περηφανους χωρις αρδακια τιποτενια να μας λενε οτι ο καθε αμπαλος ειναι παιχταρας και τετοια

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδω καψαμε τοσα πληκτρολογια 3 χρονια τωρα για τι ομαδα μπορει να φτειαξει ο ταβερνιε ,εφετος περιμενατε να δειτε τιποτα διαφορετικα?Αληθεια πιστευει οτι αυτη η ομαδα μπορει να σταθει σε ομιλο ΤΣΛ?.Υ.Γ Αυτος ο Αβιλα ο ισπανος ειναι καλυτερος του σαστρε του μπαοκ που βγαζει και κανα γκολ ,ενω ετουτος μπαλιες απο τα δεξια της φωτιας αλα Ανδρουτσος ..Ειπαμε παρεργο ο Θρυλος μας.Ο Ελ Αραμπι ο ανθρωπος ειναι 36 χρονων τι να ζσου κανει και ο γεροβαλμπουενα 37 .Σοβαροτης μηδεν.Δυστυχως ο προεδρος στοχο ειχε την προεδρια της Λιγκας και κατ'επεκταση της Ε.Π.Ο και δεν εχει σκοπο να ασχοληθει γεματα με την ομαδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...