roumeliotis

Carwiz

Συνεχίζει... Πειραιώτης ο Βαλμπουενά

casino loutrakiou
redwell

Με την ερυθρόλευκη θα βλέπουμε και τη νέα σεζόν τον Ματιέ Βαλμπουενά καθώς ο Γάλλος και ο Ολυμπιακός ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2023.

Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για την τέταρτη του σεζόν στον Πειραιά, αφού έπιασε λιμάνι το καλοκαίρι του 2019 και την τελευταία σεζόν είχε 41 συμμετοχές με 3 γκολ και 8 ασίστ. Αναλυτικα η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έγινε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας το 2019 και από τότε μετρά 120 συμμετοχές, 14 γκολ και 39 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2019-2020, 2020-2021, 2021-2022) και ένα κύπελλο (2019-2020)".

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

33 σχόλια

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόπο στα ...περήφανα γηρατειά ρέεεεεε ...!!!

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε πρέπει να κολλάμε με πρόσωπα, αλλά με το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας! Εμένα ο φορτουνης μου άρεσε χωρίς ν τον θεωρώ απαραίτητο ,όπως θεωρούσα πχ τον
    Τσιμικα! Την καλύτερη χρόνια της η ομάδα την έκανε χωρίς τον φορτουνη! Πέρσι ήταν κομβικος γιατί η ομάδα έπεσε επίπεδο! Φέτος αν ήταν υγιείς θα ήταν ακόμα πιο απαραίτητος γιατί η ομάδα ήταν χειρότερη από πέρσι! Ο φορτουνης όπως είναι τώρα και με τα λεφτά που παίρνει δε χωράει σε μια ομάδα που έχει βλέψεις ,για βασικός και αναντικαταστατος πια ! Δε ξέρω πόσο νερό στο κρασί του μπορεί να ρίξει, και αν θέλει να ρίξει! Το θέμα είναι αν η ομάδα έχει βλέψεις ,που δεν το δείχνει, οπότε δίνει δικαίωμα για φωνές υπέρ του φορτουνη! Επίσης για του Έλληνες που φωνάζουν κάποιοι, Εμένα προσωπικά δε μου αρέσουν, ούτε τους θέλω στην ομάδα όπως εγώ την θέλω! Αν η ομάδα είναι όπως προδιετιας που πέταγε,δεν χρειάζονται Έλληνες πάρα μόνο οι 3 4 καλύτεροι! Στην ομάδα πχ φέτος θα ήθελα μόνο τον Γιαννούλη αφού τον τσιμικα δεν μπορώ να τον έχω, αντε και τον μπαλντοκ! Βλέποντας βέβαια το ροστερ μας ή διοίκηση δίνει δικαίωμα για φωνές και πάλι!

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    red7arrow να συμπληρώσω όχι μόνο οπαδος του ολυμπιακού μόνο αλλα οποιοδήποτε Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος που σκαμπάζει λίγο μπαλίτσα ανεξάρτητος ομάδας

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    James 7, δεν νομιζω οτι υπαρχει Ολυμπιακός που δεν συμπαθει τον Ελ Αραμπί. Ουτε να ξενερωσε που θα μεινει.
    Ισως τον παίρνει η μπάλα στο σύνολο των κινησεων της ομάδας να κραταει μεγαλους σε ηλικια παίχτες χωρις να παιρνει καλούς νεότερους παιχτες ενω σε συνδυασμό και με το οτι διώχνουν τον Φορτούνη που αν και Ελληνας, αν και νεοτερος ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ο προπονητης, τοτε ο κοσμος σου λεε ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΡΕ????

    Το θλιβερό με την παραμονή Ελ Αραμπί δεν ειναι το αν μπορει να προσφέρει ακομα η οχι. Ειναι οτι δεν τον ανανεωσαν γιατι θεωρούν οτι ειναι σε τελεια κατάσταση και αρα μπορει να βοηθήσει. Σιγουρα μπορει να βοηθήσει, ομως ο λογος που τον κρατησανε ειναι γιατι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ!!!
    Αυτο ειναι το σκεπτικό τους!!!
    Συν του οτι μαλλον σττραβωσε το αρχικο σενάριο του ΖΑΧΑΒΙ ο οποίος ΑΝ ειχε ερθει τοτε δε πιστευω οτι θα τον κράταγαν τον Ελ Αραμπί! Δικη μου εκτίμηση αυτο.

    Ειναι θλιβερή η κατάσταση στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Θλιβερή. Πλέον πολύ κοσμος εχει ξυπνήσει. Ομως υπαρχει εκείνος ο κόσμος που πάει γηπεδο και που στέλνει λαθος μηνυματα στη διοικηση η καθολου μηνυματα!!!
    Ενας κοσμος "Ολυμπιακάρας" στη πλειοψηφία του που παει σα ρομπότ και βλέπει παιχνίδια της ομαδας, χωρις να εχει απαιτησεις, χωρις να εκδηλώνει την απογοητευση του για τις καταστάσεις που επικρατούν εδω και χρονια και που καθε χρονο ολο και πιο πολύ προβατα ειναι παρά γαυροι!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μαγκες...τι το κουράζουμε. Οι ανθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ εξυπηρετεί σκοπούς δικούς του, εχει ασπίδα του τον Ολυμπιακό και οι υπαλληλοι του απλα ακουλουθούν τις δικές του εντολές. Σε αυτές, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ η ΟΡΑΜΑ στα οποία ο Ολυμπιακός θα ΠΕΤΥΧΕΙ μια σπουδαία διακριση Ευρωπαικη η θα παιζει ποδοσφαιρο ωραιο να χαιρεται ο κοσμος. Το οτι μιαμιση χρονια ΕΤΥΧΕ οπως ολα εδειξαν πριν 2-3 χρονια, να ειχαμε μια καλη ομαδα δεν μου λεει κατι. Το να εχω 2 καλες ομαδες διαρκειας 1μιση ετους σε 12 χρονια ειναι ΜΗΔΕΝ στο πηλικο!
    Το να μου φερνεις σε 12 χρονια 40 παλτά και 5 παιχταραδες ειναι ΜΗΔΕΝ στο πηλικο!
    Το να μου τάζεις τελικους και ονειρα στο Μπακου εδω και μια 7ετια και να μη μπορώ να φτασω μια φορά ούτε στους 8 του EUROPA......ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ.
    Ποια προσφορά μιλάμε ρε παιδιά; ; ;
    Και τώρα ασχολουμαστε με τα φετινα εκτρώματα που ακουμε και βλέπουμε να συμβαινουν; ; ;
    Διώχνει Φορτούνη αλλα κρατάει 38 ετων παιχτες που ο ίδιος ο προπονητης αυτος τη προηγουμενη χρονιά δεν τους υπολογιζε και τους εβαζε 20λεπτα και 5-10 λεπτά στο τέλος των αγώνων? Πλακα κανουμε;
    Kαι μιλαμε για παίχτες που και μειωση αποδοχών να δεχτηκαν, παλι τα λεφτά που παιρνουν ειναι πολλα!!!
    ΕΝΩ ΤΟΝ ΟΜΑΡ πριν 2 χρονια οταν τους ζητησε να μεινει αλλα με αυξημενες αποδοχές, ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΑΚΥΡΟ και τον αφησαν να φυγει!!!!!!!!! Μια διαφορά χρημάτων η οποία θα ειχε καλυφτεί μονο και μονο από τα χρηματα που χαλασαν για να φερουν ΝΤΡΕΓΚΕΡ, ΡΑΦΙΝΙΑ, ΛΑΛΑ, ΠΕΠΕ, ΟΛΕΓΚ, ΚΑΡΜΠΟΒΝΙΚ και κατι αλλα σουργελα!!!!

    Κοροιδία οσο δε παει αλλο.....και συνεχιζεται. Απογοήτευση πληρης!!!
    Και βλέπεις υστερα τον Μπασκετικό Ολυμπιακό και χαιρεται η ψυχή σου...και λες αι σιχτιρ ρε απο δω!!!
    Μπορει καποια χρόνια να συνεβαινε το αντιθετο....οκ. Αλλα υπηρχαν λογοι που συνεβαινε αυτο. Υπηρχαν αιτίες. Και μιλαμε για ενα αθλημα που οι διοικησεις, χανουν μονο, ΔΕΝ κερδιζουν!!!

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    James 7 Ετσι ακριβώς φίλε
    ,ακόμα και για τον Ελ, θεωρώ πολλά τα 2 χρόνια κλειστό συμβόλαιο. Kαλύτερα 1+1

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστής
    Είναι ριζική γιατί οι παππούδες κι ο Ταβερνιέ έχουν βγάλει ρίζες και δεν το κουνάνε

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε μπορούμε να βάζουμε τον ελαραμπι στο ίδιο τσουβάλι με Αβραάμ και βαλμπουενα! Ο ελαραμπι είναι ο μπενζεμα της Ελλάδας και καλός έμεινε! Ο Αβραάμ έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και 5 χρόνια και κάνει εμφανίσεις γκεστ! Ο δε βαλμπουενα είναι πρώην ποδοσφαιριστης εδώ και 2 χρόνια που απλώς συνεχίζει και προπονείται και μπορεί να παίζει κάνα 20 λεπτό! Το να μένουν στην ομάδα οι 2 τελευταίοι δείχνουν τους στόχους για την επόμενη σεζόν!

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 09:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω σταματήσει να ασχολούμια με τον ποδοσφαιρικό Ολυμ[πιακό εδώ και καιρό γιατί δεν γουστάρω να με δουλεύουν ψιλό γαζί. Η ομάδα λειτουργεί ως εταιρεία με μόνο στόχο την πώληση κάποιων παικτών στο εξωτερικό. Ανανεώσεις όπως του Βαλμπουενά που είναι 38 ετών και του Αβραάμ Παπαδόπουλου μόνο γέλια προκαλούν. Τόσα παιδιά από τις ακαδημίες και δεν παίνρουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα για να έρχονται να παίζουν οι Πέπε και Ονιεκούρου. π.χ. ο Ξενιτίδης και ο Σουρλής δεν κάνουν? Ε΄χω φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο ταβερνιάρης έχει κόμπλεξ με τους Έλληνες, δεν εξηγείται αλλιώς, τώρα διώχνει τον Φορτούνη και τον Βρουσάι για να ΄φερει κανένα πορτογαλικό παρτάλι. Μετά από όλα αυτά απορώ πως κάποιοι ακόμα ασχολούνται. Προσωπικά μόνο με το μπάσκετ ασχολούμαι γιατί εκεί βλέπω να γίνεται μια τίμια προσπάθεια από ανθρ΄πωους που αγαπούν τον Ολυμπιακό και μπαίνουν μέσα εκατομύρια ευρώ κάθε χρόνο. Εκεί μάλιστα, να στηρίξω την προσπάθεια, στο ποδόσφαιρο όμως με τέτοιο δούλεμα που πέφτει η μόνη λύση είναι η αποχή.

  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 00:38 Σύνδεσμος σχολίου

    αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή ομαδα,δε γίνεται να ανανεώνουμε βαλπουενα αβρααμ και να πηγαίνουμε με βασικό φορ το 34χρονο Ελ αραμπι..μετά μη γκρινιάζουμε αν αποκλειστουμε από Μακάμπι..Υ.Γ βέβαια μετά από 3 χρόνια αν ειμασταν σοβαρή ομάδα δε θα είχα προπονητη τον μαρτινς..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...