roumeliotis

lentiamo

«Όλοι μαζί συνεχίζουμε...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος πανηγύρισε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στη φιέστα που έγινε στο Καραϊσκάκη τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω Social Media, στο οποίο έδωσε το σύνθημα για μια νέα χρονιά καλύτερη σε όλα τα επίπεδα:

«Σήμερα ολόκληρη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζουμε περήφανα το 47ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ μας! «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»!

Όλοι μαζί δυνατά θα συνεχίσουμε, ώστε τη νέα περίοδο να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλα καναμε και το πανηγυρισαμε τρελα.Στην ζωη δεν ξερεις ποτε τι σου ετοιμαζει το αυριο.
    Αλλωστε οι τρεις καμπαλερος(Παοκ,Αεκ,Παο) ελεγχουν την ΕΠΟ ,εμεις απο την αλλη συνεχως ριχνουμε το μπατζετ των μεταγραφων μας,και μονο τα καλυτερα συμβολαια που δινουμε σε ελευθερους παικτες μας διαφοροποιει πλεον απο τους ανταγωνιστες μας.
    Στην ουσια εχουμε φθασει στο σημειο με τα χρηματα που η διοικηση μας ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ για μεταγραφες εδω και δυο χρονια ,να εξαρταται και για εμας και για τους ανταγωνιστες μας,ποιο τμημα σκαουτινγκ θα κανει τις καλυτερες επιλογες ,για το ποια ομαδα θα ειναι η καλυτερη την νεα χρονια.
    Και το δικο μας τμημα σκαουτινγκ τρια χρονια τωρα δεν εχει σταυρωσει παικτη που να κανει την διαφορα....

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 02:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπαμε η αληθινή μαγεία του θρύλου είναι η παρακαταθήκη στο ματς Chelsea - Liverpool και στό τελευταίο πέναλτυ που κτυπάει ο Κώστας Τσιμίκας .. Ανατριχίλα !!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...