roumeliotis

Carwiz

Μοιρασιά 1-1 με ΠΑΟΚ πριν τη φιέστα

casino loutrakiou
redwell

Με το μυαλό στη... φιέστα, οι παίκτες του Θρύλου έμειναν στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο μετά από ένα ντέρμπι καθαρά διαδικαστικό καθώς δεν είχε καμία σημασία το αποτέλεσμα για κανέναν εκ των δυο "μονομάχων".

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σοάρες μόλις στο 2' και οι πρωταθλητές ισοφάρισαν με τον Καρβάλιο στο 41', με το αποτέλεσμα να μένει στο 1-1 παρά τις προσπάθειες των Πειραιωτών στο δεύτερο μέρος για το γκολ νίκης.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1, όταν ο Ζίβκοβιτς σέντραρε από τα δεξιά και ο Σοάρες ξεφεύγοντας από την άμυνα με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός όμως κατάφερε να συνέλθει αμέσως και έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι του. Στο 10′ ο Κούντε «γέμισε» από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και έσκασε μπροστά στον Πασχαλάκη, ο οποίος έδιωξε την τελευταία στιγμή προτού καταλήξει στα δίχτυα του! Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 25′ ο Καρβάλιο σέντραρε από τα δεξιά, ο Ροντρίγκες μόνος του στην περιοχή έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Όμως στο 41′ ήρθε η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό και με ωραίο τρόπο! Το γκολ ξεκίνησε από τα πόδια του Τζολάκη, όταν «άνοιξε» στα δεξιά την μπάλα με σέντρα μέσα από την περιοχή του. Ο Ανδρούτσος βγήκε στην αντεπίθεση, γύρισε συρτά την μπάλα στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου ήταν ο Καρβάλιο, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για το 1-1 του ημιχρόνου!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι την ανωτερότητά του απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, απείλησε τους φιλοξενούμενους, όμως δεν κατάφερε να βάλει το δεύτερο γκολ που θα έκανε τη διαφορά στον αγώνα.

Στο 59′ ο Κούντε «γέμισε» από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Παπασταθόπουλος πήρε την κεφαλιά προ του Πασχαλάκη, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στη συγκεκριμένη φάση ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου χτύπησε και στο κεφάλι στην έξοδο του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και στα τελευταία λεπτά έγιναν ακόμη πιο επιθετικοί, έχοντας συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες. Στο 86′ ωραία συνεργασία Ανδρούτσου – Λόπες, με τον τελευταίο να κάνει την παράλληλη μπαλιά, αλλά ο Ελ Αραμπί για λίγο δεν πρόλαβε να πλασάρει!

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λόπες σούταρε από αρκετά μέτρα μακριά με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 90+2′ ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ έξω από την περιοχή με τον Πασχαλάκη όμως να διώχνει σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλμπουενά, με τον Ελ Αραμπί να πλασάρει στην κίνηση και η μπάλα να καταλήγει άουτ!

Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με το ματς να μένει στο 1-1, στην τελευταία αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» στο Καραϊσκάκη για τη σεζόν 2021-22.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (46' Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Κούντε (71' Εμβιλά), Ροντρίγκες (84' Βαλμπουενά), Καρβάλιο, Φαντιγκά (58' Λόπες), Τικίνιο (71' Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε (87' Τέιλορ), Κρέσπο, Ίνγκασον, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες (71' Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα (76' Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (71' Άκπομ).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • παυλος
    παυλος Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Kάθε χρόνο και χειρότερα . Και λόγια , λόγια , λόγια .

  • Arthanos7
    Arthanos7 Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην αγχώνεστε θα υπάρξει ανανέωση θα έρθει ο φαμπρεγκας από Μονακό όπως ο ονιεκουρου και ο λοπεζ! Στα36 ο έφηβος!

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ TΑIMINΝΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ .

    ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ , ΔΥΝΑΜΗ , ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σηκώστε το Ψηλά.
    Πολύ Ψηλά!!!!!!!!!!!
    Να φωτίσει Ολο τον Πειραιά.
    Να πάρει την Αύρα κ τη θαλασσινή αρμύρα του Πειραιά!!!!!!!!!!!!

    Γιώργος Ολυμπιακός.

    Υγ. Όσοι μεμψιμοιρούν βάλτε τους στη μηχανή του χρόνου κ στείλτε τους πίσω.
    Στα δύσκολα χρόνια.
    Να καταλάβουν τι περάσαμε.
    Μόνο τότε θα νοιώσουν τι σημαίνει Φιέστα-Τίτλου στο Καραισκάκη.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι καλά που πήραμε το χ και τουλάχιστον δεν θα μοιράσουμε κόλυβα στη φιέστα. Η μπουγάτσα είχε θαθμολογικό ενδιαφέρον γιατί αν κέρδιζε θα πήγαινε στους 63 βαθμούς ενώ τώρα έμεινε στους 61 μαζί με τον ισόβαθμο βάζελο τον οποίο έχει την τελευταία αγωνιστική στην μπουγατσοτούμπα. Η ομάδα νοσεί βαρέως. Του χρόνου ριζική ανανέωση σε ρόστερ και προπονητικό τιμ διότι άλλως θα έχουμε κατρακύλα χωρίς σταματημό. Καλά τα νέα παιδιά αλλά αποδείχθηκε ότι ακόμη τους λείπει η εμπειρία για τέτοια παιχνίδια.

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΗΜΑΡΤΟΝ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΧΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ??????????
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.
    ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
    1,80 ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ
    Ε ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ
    ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΣΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ
    ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΩΜΑΣΤΕ

  • Δημήτρης Πάρος 7
    Δημήτρης Πάρος 7 Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχως που μοιρασανε τα εισιτηρια στα σχολεια και γεμισε το γηπεδο με παιδακια και μπαμπαδες και μαμαδες αλλιως ουτε 10 χιλιαδες δεν θα ειχε. Ο Ολυμπιακος εχει χασει το DNA του. Βλεπω το Μανωλα και τον Παπασταθοπουλο και μου ερχεται να ξερασω. Με αυτους θα παμε Ευρωπη του χρονου; Γελανε και οι ουρακοταγκοι

  • pan
    pan Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιεστα...και αστα...απο τα Λιντλ με αγαπη

    REDGOAL: Κάτσε να γίνει και μετά κράζεις... Ακόμα δεν άρχισε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...