roumeliotis

leptokariopoulos

«Περήφανος που πετυχαίνω πράγματα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη που ακολουθεί, τον φετινό Ολυμπιακό, το να σπάσει άμεσα το ρεκόρ νικών του Μπάγεβιτς και πολλά ακόμα. Πιο αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στην κάμερα της NOVA...

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τη φιέστα που θα ακολουθήσει: "Θέλουμε να είναι μία φιέστα. Μία γιορτή. Θέλουμε να είναι ένα ωραίο τελείωμα σε μία επιτυχημένη χρονιά που ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ή να το στερήσει αυτό. Θέλουμε ο κόσμος να διασκεδάσει και να απολαύσει το παιχνίδι. Θέλουμε να νικήσουμε. Θέλουμε να δείξουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού αλλά κυρίως ο κόσμος να περάσει όμορφα και να ευχαριστηθεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Για τη διαφορά και το εάν θα μεγαλώσει και πάει για ρεκόρ: "Δεν νομίζω πώς έχει ιδιαίτερη σημασία η διαφορά. Πως έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. Εμείς θέλουμε ένα καλό παιχνίδι με μία καλή νίκη. Να διασκεδάσει ο κόσμος. Να περάσει καλά στη γιορτή της απονομής το Σάββατο".

Για το ότι μπορεί να ξεπεράσει άμεσα σε νίκες στον Ολυμπιακό τον Μπάγεβιτς: "Ειλικρινά προσωπικά δεν δίνω σημασία στις στατιστικές και τα νούμερα αυτά. Αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες, η διαδικασία των παιχνιδιών και οι κατακτήσεις τίτλων. Φυσικά είμαι περήφανος που πετυχαίνω τέτοια πράγματα σε έναν μεγάλο ποδοσφαιρικό σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Όμως όλα τα υπόλοιπα είναι απλά νούμερα και δεν με ενδιαφέρουν τόσο".

Για τα προβλήματα: "Είναι οι περιπτώσεις του Μανωλά και του Μπα, τις οποίες μέχρι το παιχνίδι θα επανεκτιμήσουμε και θα δούμε ποια θα είναι η κατάστασή τους. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να αναφέρουμε".

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

31 σχόλια

  •    GEO
    GEO Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 03:12 Σύνδεσμος σχολίου

    και κατι ακομα ο βαλβερδε για μενα ηταν ο πιο ελπιδοφόρος προπονητής τις τελευταίας δωδεκαετιας και στην δευτερη επιστροφη του στην ελλαδα ο σημερνός πρόεδρος του εδωσε τα κλειδιά της ομαδας και το περισοτερο μπατζετ απο οποιονδηποτε αλλον( αυτο το πενιχρο για ευρωπαϊκούς τελικους και σαχλαμαρες )αλλα μακραν του δευτερου για ελλαδα ρωταω λοιπόν τι παραπανω σε ευρωπαικη παρουσια εκανε απο τον τωρινο και 2 ποιο ταλαντουχο πιτσιρικα εφερε απο την ιβιρικη στα τρια χρονια παρουσιας του στην ελλαδα (ειχε θητεια στις ακαδημιες τις μπιλμπαο που τοτε θεωρούνταν από τις 10 καλύτερες στην Ευρώπη)

  •    GEO
    GEO Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 02:26 Σύνδεσμος σχολίου

    arrow ασε τους χαρακτηρισμους στην ακρη και ακου. Aναφερθηκα σε εναν φιλο σε προηγουμενο σχολιο του οπου εκθείαζε τον βαλβερδε σε υπερβολικο βαθμο και του επισήμανα οτι απο πλευρας μπαλας, κουτσαρισματος σε συγκριση με αυτον εδω ηταν πολυ ανωτερος ενταξει ως εδω arrow? Αναφαιρθηκε και στις επιλογες παικτων και του επισήμανα οτι υπηρξαν και λανθασμενες ο ουρταδο οσο επαιξε στην ομαδα μας ηταν αορατος σαν να παιζαμε με 10( 2000000 ευρω στοιχησε και ηρθε για βασικοτατος στο κεντρο Οσο για τον οσκαρ οντως δεν ηταν κακως αλλα για κανα Αρη οχι για ολυμπιακο ο ιδιος ο βαλβερδε τον ειχε στον παγκο με ελαχιστες συμμετοχές ο διος που τον εφερε. Στο χορταρι φαινονται ολοι αγαπητε μου ο καζιμερσκι ηρθε σαν βασικος τις εθνικης πολωνιας εφυγε νυχτα ,ο λεμενς ο κοσταντζο ο μπερμουδες ολοι αυτοι ηρθαν σαν σπουδαια ονόματα για το ελληνικο ποδοσφαιρο ΥΓ1 18 μηνες ειδες πουθενα να εκθιαζω κανα μαρτινς? ισα ισα επρεπε να ειχε φυγει απο το περσινο χαμενο τελικο με τον παοκακο οπου του πηρε την ταυτοτητα ο γκαρσια οπως και οτι δεν μπορουν να αλλαξουν δευτερη πασα εδω και εναμιση χρονο και οτι περπατουν οι περισοτεροι απο αυτους στο γηπεδο ΥΓ2 παρακαλουθω 36 χρονια την ομαδα και θα μου επιτρέψεις ν εχω αποψη μου χωρι να παρω την αδεια σου μπορεις να πεις οτι γουσταρεις με καλυτερο τροπο ΥΓ3 Αν εχεις την εντυπωση οτι για ολα αυτα τα σαπακια που αναφαιρεις ειναι αποκλειστικα και μονο επιλογες του μαρτινς εισαι βαθεια νυχτωμενος .Μανατζαρεοι και μοντεστοκαρεμπεδες συνθετουν το μεταγραφικο παζλ με τον πειθηνιο μαρτινι σε ποσοστο 50/50 ΥΓ4 σε αρκετα εχεις δικιο οχι σε ολα

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι από περιέργεια έκατσα και κοίταξα τα ρόστερ του Ολυμπιακού από το 2011 ! Ήθελα να δω αναλογίες παλτων - κοντομανικων !!! Μέχρι το 16 -17 τα κοντομανικα υπερτερούσαν ! Μετά το 17 κάνουν πάρτυ τα παλτά !!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    GEO η θες να μας τρελάνεις η εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΠΑΛΟΣ και το εχεις καμάρι!!!
    Γραφεις χαρακτηριστικά ...."μη ξεχνάμε κάτι Ουρτάδο και κατι Οσκαρ". Λες και ηταν πολλοί.......
    1ον) Ο Ουρτάδο ηρθε, δεν επιασε, δεκτόν...εκατσε ενα χρονο και τον εδιωξαν. Ομως αρχικά ηρθε ως ενας απο τους βασικούς και καλυτερους παίχτες της τότε ΕΣΠΑΝΙΟΛ η οποία ειχε πάει με προπονητή τον βαλβέρδε στον ΤΕΛΙΚΟ του UEFA CUP.
    2oν) Ο Οσκαρ, σε σχέση με αλλους παιχταράδες της τότε εποχής, εμοιαζε παιχτάκος. Ομως σημερα αν τον ειχες θα ηταν 2 επίπεδα πάνω από ολους αυτους που εχουμε μαζέψει.
    Για τον θεό ομως, σταματήστε να αναφέρετε 2-3-4 περιπτώσεις σε τοσα χρονια όταν επί Μαρινάκη βλέπουμε 4-5 παλτά ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!! Μπορούμε να θυμηθούμε πολλές περιπτώσεις που ήρθαν επί εποχής Σωκράτη αλλά σε βάθος χρόνου 10 ετών ηρθαν 10 παλτά. Επί Μαρινάκη έχουμε δει σε 11 χρόνια 35 παλτά!!!! Τωρα το αν ο Βαλβέρδε εφερε 2 παίχτες και δεν επιασαν, δε λεει κατι. Με Μαρτινς προπονητη 4 χρόνια, ειτε απο δικη του απόφαση ειτε αλλων ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΣΗ εχουμε δει στο χαλαρό τουλάχιστον 10 παιχτες που δεν κανει να περνάνε κανονικά ουτε εξω από το ΡΕΝΤΗ!!!

    Μη μας τρελαινεις λοιπον ρε μαγκα!!! Σοβαρεψε τις σκέψεις σου λιγο και μη τα ισσοπεδώνεις ολα!!! Μια χαρά παίχτης θα ηταν σημερα ο Οσκαρ. Και στη τελική να το δουμε και απο θεμα προσφοράς, μπορεί να μην εβγαζε μάτια, ουτε εμένα μου εκανε εντυπωση τρελή, αλλα δεν ηταν αρνητικός ούτε θυμάμαι μια φορά που να εκανε κατι χοντρό η να κρέμασε την ομάδα.

    Ας κοιτάξεις τον Μαρτινς που εχει μαζεψει οοοοτι σαβουρα υπάρχει..........και ασε τον Βαλβέρδε και καθε αλλο προπονητη που περασε γιατι τετοια επιτυχία στην ευρεση ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ δεν εχει υπαρξει σα τον Ταβερνιάρη!!!

    Μιράντα, Μεριά, Σολδάνο, Ντρέγκερ, Ντίαζ, Κουντέ, Ονιεκούρου, Κανέ, Λαλά, Καρμπόβνικ, Πέπε, ....θες κι αλλους??? Τικίνιο, Ραφινια 36 ετών, Ρεαμπτσιουκ, Φαντιγκά, ΜΠΑ...........και μη μου πείτε οτι αδικώ τον Φαντιγκα ο οποίος ακομα δεν βγηκε απο το αυγό του και κανει μαγκιές στη προπόνηση. Εχουμε γεμίσει σαβούρες και τυχαρπαστους!!! Αν ειναι να παιρνεις τοσα παλτά για να σου βγει σε 4 χρονια ενας Μαντύ Καμαρά και ενας Αγκιμπού Καμαρά ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΟ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΘΕΛΕΙ 3 ΕΚ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ Η ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 2 ΕΚ .ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΛΑΤΊΝΟ ΘΕΛΩ ΓΚΑΓΙΑΡΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΜΆΔΑ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΛΕ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΤΑΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ .

  • GEO
    GEO Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά όλα αυτά για τον βαλβερδε σαν προπονητή απο πλευράς pressing, κοουτασαρσμα και passing game μην ξεχνάμε όμως και κάτι Ουρταδο και κάτι Όσκαρ επί ημερών του

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το Οτι δεν πετυχένεις μεταγραφή τώρα 3 χρόνια έχεις να μας πείς κάτι ?
    Οσο για τον Βαλβέρδε που λέει το redgoal , δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα ? στο 3 εκ ? Ο προπονητης σε μια ομάδα πρέπει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος για να είναι κι ο απολυτος άρχοντας.
    Δεν μπορει να παίρνει ο Μαρτινς 600 χιλ κι ο Ελ Αραμπι 2 εκ . Αν φέρουν τον Βαλβέρδε η προπονητη επιπέδου 3ών εκατομυριων . Σιγουρα δε θα είχαν επιλεγει οι , Ολεγκ-Λαλα-Πεπε-Ρονι-Ονιεκούρου . με τόσα χρήματα πεταμένα . Φερνεις έναν τέτοιο προπονητη , του λές τι θες . Να προωθήση παιδια απο την ακαδημια μας , να έχει 3 πρωσοπικότητες να ηγούνται και 4-5 παιχτες σαν πρότζεκτ , τους λές 20 εκ είναι το μπάτζετ , κανε ότι θες μόνο να παιζεις μπάλα να βλέπετε γιατι στο τέλος αυτο φέρνει και τα έσοδα .Και τελειώσες . Αλλα αυτα συμβαίνουν στις κανονικες ομάδες σε άλλες χώρες...

  • G7
    G7 Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 00:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν αντέχετε άλλη χρονιά με αυτόν.

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Πανόπουλε συμφωνώ απόλυτα με όσα 'εγραψες. Απλά θέλω να προσθέσω ότι και από Σερβία έφερε η διοίκηση στην διάθεση του Ταβερνιέ νεαρούς και καλούς παίκτες ( Τσούμιτς , Μάρκοβιτς , Μπέλιτς , Ραντζέλοβιτς) και αυτός τους έθαψε όλους και τους έδιωξε από την ομάδα. Ο άνθρωπος έχει πολλά κόμπλεξ και κυκλοφορεί μία άποψη ότι παίρνει σχετικές οδηγίες ( γιά το ποιούς παίκτες να προωθεί) καί από το μανατζερικό γραφείο με το οποίο έχει σύμβαση εκπροσώπησης.
    Λόγω της ανασφάλειας του ,έχει σχηματίσει γύρω του έναν κύκλο ..."πραιτωριανών" από συμπατριώτες του και από παλιούς ( μεγάλης ηλικίας) Έλληνες ή με ευρωπαϊκό διαβατήριο παίκτες , που λόγω του ιστορικού προσφοράς τους στον Θρύλο ή λόγω της καλής υστεροφημίας που έχουν δημιουργήσει στην μέχρι τώρα καριέρα τους , απολαμβάνουν κάποιας εκτίμησης και εμπιστοσύνης τόσο από τους φιλάθλους μας όσο και από την διοίκηση και συγκρατούν ( δηλ. καπελώνουν) τους λίγους νεώτερους και ημεδαπούς στα αποδυτήρια και με αυτούς τους ..."δημογέροντες" προσπαθεί να συγκροτεί τον κορμό της ενδεκάδας του , με βάση σούπερ-αμυντικά συστήματα που κάνουν τούς φιλάθλους μας να βγάζουν αφρούς από αγανάκτηση.
    Από χθές έχουν βγεί στην δημοσιότητα και διοικητικά μας στελέχη , αλλά και αρδάκια-αρθρογράφοι σε διάφορα ΜΜΕ και προσπαθούν να υποδείξουν την νέα προπαγανδιστική γραμμή της διοίκησης περί του ότι δήθεν δεν φταίει ο εμμονικός και ανασφαλής Ταβερνιέ γιά τα χάλια της ομάδος μας , αλλά ωρισμένοι μόνον παίκτες από μεταγραφή που δεν ..."βγήκαν"

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν φευγει ρε παιδια ,παρτε το χαμπαρι.Εκτος αν φαει γιουχα κ το ζητησει ο ιδιος!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...