roumeliotis

lentiamo

Απίστευτο... ξανά ήττα από ΠΑΟ 1-2

casino loutrakiou
redwell

Απίστευτα πράγματα φέτος στα κλάσικο με τον ΠΑΟ για τον Θρύλο καθώς οι Πειραιώτες έχασαν ξανά από τους πράσινους, αυτή τη φορά στο Καραϊσκάκη με 1-2 και συμπλήρωσαν τέσσερα ματς την τρέχουσα σεζόν με το τριφύλλι με απολογισμό δυο ισοπαλιες και ισάριθμες ήττες.

Το σκορ άνοιξε ο Παλάσιος στο 15', ο Σένκεφελντ στο 54' έγραψε το 0-2 για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα στο 71' ο Τικίνιο και ενώ είχαν κοντά ένα μισάωρο με τις καθυστερήσεις μπροστά τους οι ερυθρόλευκοι για να ισοφαρίσουν, δεν απείλησαν καθόλου και μοιραία έχασαν.

Η πρώτη νίκη για τους «πράσινους» στην έδρα του Ολυμπιακού έπειτα από 8 χρόνια, ήρθε χάρις στα γκολ των Παλάσιος και Σένκεφελντ, με τον Ολυμπιακό να μειώνει στο τελευταίο 20λεπτο με τον Τικίνιο, αλλά να μην βρίσκει γκολ ισοφάρισης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και στο 9’ προσέγγισε την περιοχή του Παναθηναϊκού (που έπαιξε με τριάδα στην άμυνα) με τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος «ελευθερώθηκε» από τον Αλεξανδρόπουλο, αλλά πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (10’) ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, όταν από δυνατή κεφαλιά του Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή, κατέληξε σε ασίστ προς τον Παλάσιος, ο οποίος απέφυγε έξω απ’ την περιοχή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και πλάσαρε εξαιρετικά στην απέναντι γωνία κάνοντας το 1-0 για τους «πράσινους».

Στο 15’ ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να «χτυπήσει» και πάλι στην κόντρα τον Ολυμπιακό με τον Παλάσιος να μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά και να πλασάρει, με τον Βατσλίκ να αποκρούει με τα πόδια.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς μετά το γκολ που δέχθηκε και στο 21’ ο Αγκιμπού Καμαρά βρήκε χώρο για να πλασάρει, αλλά ο Μπρινιόλι μπλόκαρε σταθερά.

Στο 25’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 32’ το εξαιρετικό σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες πέρασε λίγο άουτ.

Στο 38’ το καλοχτυπημένο φάουλ του Ρόνι Λόπες πέρασε λίγο άουτ απ’ το αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ροντρίγκες απέφυγε εξαιρετικά τον Κώτσιρα και πλάσαρε στη γωνία, αλλά ο Ιταλός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έδιωξε εντυπωσιακά στη γωνία του.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε πιστός στο πλάνο του και στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς «φόρτωσε» την επίθεση του Ολυμπιακού και με τον Τικίνιο και στο 54’ έφτασε σε δεύτερο γκολ. Από κόρνερ του Αϊτόρ, ο Μπαρτ Σένκεφελντ πάτησε δυνατά στην «καρδιά» της άμυνας των Πειραιωτών και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο Ολυμπιακός πίεσε για να ξαναμπεί στον αγώνα και τα κατάφερε στο 71’, όταν από κόρνερ του Βαλμπουενά και πρώτη κεφαλιά του Ελ Αραμπί, ο Τικίνιο μπήκε στην πορεία της μπάλας και με το στήθος, μείωσε σε 1-2.

Στο 87’ ο Καρλίτος υποδέχθηκε την μπάλα από το πλάγιο του Χουάνκαρ και δοκίμασε απευθείας το σουτ που πέρασε άουτ ενώ στο 90’ η πολύ ωραία κίνηση και το σουτ του Παπασταθόπουλου, ανάγκασε τον Μπρινιόλι σε εξαιρετική επέμβαση στη γωνία του, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Ρόι Ραϊνσράιμπερ (Ισραήλ)

Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ελ Αραμπί - Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Ρούμπεν, Σάρλια, Μπρινιόλι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος (46’ Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79’ Κανέ), Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά (46’ Τικίνιο), Γκάρι Ροντρίγκες (64’ Βαλμπουενά), Λόπες (79’ Μασούρας), Ελ Αραμπί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Σάντσες, Κουρμπέλης (77’ Χουάνκαρ), Αλεξανδρόπουλος (46’ Ρούμπεν), Βιγιαφάνιες, Παλάσιος (63’ Βιτάλ), Αϊτόρ (63’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (23’ λ. τρ. Καρλίτος).

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

66 σχόλια

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού όπως φαίνεται είστε μέσα ή "κοντά" στη Θύρα 7, καθόσον δεν περνάνε τα σχόλια που στηλιτεύουν την επιλεκτική παρουσία (και δράση) της στους αγώνες του ΘΡΥΛΟΥ, μπορείτε να μου λύσετε την εξής απορία:
    Οι δύο φωτοβολίδες (τύπου στιλό) που εκτοξεύτηκαν από το πέταλο, ποιόν είχαν στόχο; (το κάνω πολλαπλής εκλογής για να σας διευκολύνω):
    1 Τον δικό τους "Λουκιανό";
    2. Τον δικό μας "Ταβερνιάρη";
    3. Κάπου ανάμεσα και λίγο πιο ψηλά;
    4. Όλα τα παραπάνω (τις ρίξαμε κι όποιον πάρει ο χάρος)!
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

    REDGOAL: Φίλε έχεις δει εδώ να αναφέρουμε κάτι για τη Θ7 τόσα χρόνια; Δεν μας ενδιαφέρει φίλε τί κάνει η Θ7 ή ο σύνδεσμος της Νέας Υόρκης... Για μας ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ είτε είναι οργανωμένος και κάθε Κυριακή στο πέταλο, είτε δεν είναι οργανωμένος και ζει στον Έβρο και δεν έχει πάει ποτέ του στο Καραϊσκάκη. Μην μας φέρνετε σε δύσκολη θέση να κόβουμε μηνύματα. Έχει Social Media η Θ7, πείτε ό,τι θέλετε εκεί. Για εμάς εδώ είναι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς διαχωρισμούς. Όταν αναφερόμαστε στον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πιάνει τους πάντες. Απλά πράγματα για να μην παρεξηγούμαστε

  • ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΑΛΤΑΓΚΡΕ
    ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΑΛΤΑΓΚΡΕ Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακομα υπαρχουν προβατινες που τρωνε το σανο περι προφεσορα και ομαδαρας με παιχταραδες; Χα αχ αχα αχα χα αχα αχα χα. Πρεπει να εισαι εντελως ηλιθιος να πιστευεις τι σου λενε καποιες πληρωμενες γραφικες φιγουρες περι ομαδαρας και τελικους Ευρωπης και δεν συμαζευεται. Ποσα προβατα εχουν απομεινει; Το Καραισκακη δεν γεμιζει ουτε με το βαζελο πλεον. Μπεεεεε μπεεεεε προφεσορ και μπαλαρα απο παιχταραδες που τους πηραμε μεσα απο τα χερια της Πορτο και της Ρεαλ. Μπεεεε μπεεεε χα χα αχα αχα αχα χα αχα αχα φα χα αχ αχα αχα αχαχαα χαχα αχαχ αχα

  • pan
    pan Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    και μονο που ασχολειστε με το σουπερ μαρκετ λιντλ ''ολυμπιακος football club'' τους δινετε και αξια..αφηστε τους στην κακομοιρια τους να νομιζουν οτι μας παραμυθιαζουν και να πιστευουν οτι τους θεωρουμε προφεσορες και πρωταθλητες..ο ολυμπιακος δυστυχως εχει χασει την σπιθα του,εχει γινει δημοσιουπαλληλισκος του πρωταθλητισμου,απλα να τα παρει χωρις να μας νοιαζει πως,εχει χαθει το παθος και η ορεξη να παμε μπροστα στην ευρωπη..η ομαδα ειναι πολυ μα πολυ βαρεια αρρωστη και οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει η απλα εχει παραμυθιαστει οικτρα..

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θέλει αλλαγές ,τουλάχιστον 5 ενδεκαδατους! Ο παλασιος και ο χουανκαρ δε μας κάνουν δεν είναι από Πορτογαλία, Γαλλία και δε κάνουν 4 μύρια όπως ο ρεμπτσουκ και ο πεπε!

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπαμε ο Μαρτίνς είναι yesman ,του λέει ο πρόεδρος με τον Αστέρα τη μισή ομάδα έξω το κάνει! Του λέει χθες να βάλει Αβραάμ, το κάνει! Σταματήστε να ρίχνετε ευθύνες σε υπαλλήλους για τις ευθύνες των αφεντικών!

  • RED WINNER
    RED WINNER Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 08:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η ομάδα πρέπει να αλλάξει και ΘΆ ΑΛΛΆΞΕΙ το καλοκαίρι.Με αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους παίχτες οι οποίοι παρουσιάζονται και εντελώς αδιάφοροι και απαθείς ούτε τον πρώτο γύρο δεν περνάς.Χωρις υπερβολή ίσως χρειάζεται ολόκληρη εντεκάδα.Οποιος και να φύγει δε θα στεναχωρηθω καθόλου.Επισης άμεση απομάκρυνση των δύο εκπροσώπων τύπου Μανωλά και Παπααργοπουλου τάχιστα αν γίνεται.Τρα λαλαδες, κάτι Καμαραδες που την έχουν δει και σοβαροί παίχτες, Τικινιο που δε στρίβει με τίποτα και πολλοί άλλοι πρέπει γρήγορα να φύγουν.Η ομάδα είναι άρρωστη εδώ βλέπεις ότι κανείς δεν τρέχει και κανείς δεν έχει ενδιαφέρον.Συμβολαιαρες αραξιο και λάιτ.Μακρια από δημοσίους υπαλλήλους.

  • ΥΨΙΣΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
    ΥΨΙΣΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 08:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΜΑ

  • Οσφπ
    Οσφπ Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 05:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλα ντροπή κ αίσχος, εστω ουτε τ ιστορία κ τ εγω του ολυμπιακόυ δεν κρατησαμε, μπαλαρινες, με εκατομυρια στ ποδια να μας ξεφτυληζουν η κοτσιρας, αλλεξανδροπουλος και υπόλοιποι, πεστεμου απο τ παο ποιον θα περναμμε βασικο, εεαστο τ πολυ για τ παγκο,

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 04:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Απ οτι καταλαβαινω μιλαμε για μια νικη χωρις ουσια αφου εχει ληξει ηδη το πρωταθλημα , ο Ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα ο παο ειναι ατιτλος (εχει να δει πρωταθλημα σχεδον 10 χρονια πχ) . Μιλαμε για καναπεδατους στην Ευρωπη (μπαλα) και στο final4 στο μπασκετ (εκει που ο Ολυμπιακος πηρε το κυπελλο) αρα τι να πουν γενικα δεν τους ''βλεπεις'' φετος . ...Μονο στο πορτοκαλι site εδωσαν γελιο παλι ...καποιοι παπαγαλοι/δημοσιογραφοι που ειπαν οτι τους εκλεισε το σπιτι και παει για ευρωπη , μιλαμε για τη τριτη ευρωπαικη διοργανωση αν δεν κανω λαθος που παλια δεν υπηρχε καν ...και μιλαμε για ενα ματς σε πρωταθλημα που εχει τελειωσει (αν εκλεισε σπιτι ..τοτε ο Θρυλος ''τους εχει κλεισει 100 φορες φετος το σπιτι'' σε μπαλα και μπασκετ)... γι αυτο ηθελα να πω... οτι εκει το ονομα του site ειναι VazelosDNA (η PaokDNA) το SPORTS ειναι για να γελαμε...

  • asid
    asid Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 02:59 Σύνδεσμος σχολίου

    μεγαλη ξεφτιλα. ο παο απο 31, μειωσε σε 29 ηττες ιστορικα απο εμας. (χωρις να μετραμε ματς που δεν αρχισαν ποτε). το βελτιωσε σε μια χρονια και σε κερδισε και στην εδρα σου. αεκ εχει 33 ηττες και παοκ 32 αν αναρωτιεσται. μαρινακης - αλαφουζος χωρις το ματς που δεν αρχισε ποτε ειναι 10-7. πολυ κοντα δηλαδη γιαα ομαδα που δεν εχιε τιτλο 12 χρονια και εσυ εχεις 10. ο δε μαρτινς, εχει 6 νικες και 3 ηττς (και καποια χ). παντως οτι κλαη παραδοση ειχε ο ιδιος την εχασε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...