roumeliotis

lentiamo

«Θέλουμε πολύ τη νίκη με ΠΑΟ...»

casino loutrakiou
redwell

Τα όσα σχολιάστηκαν πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Άρη για τη χρήση παικτών που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, το ντέρμπι με τον ΠΑΟ που ακολουθεί και αρκετά ακόμα σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA. Πιο αναλυτικά τόνισε...

Για το αν υπάρχουν παίκτες που ξεχώρισαν: «Καταρχήν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έρχεται πολύ σύντομα και είναι σίγουρο ότι κάποιοι παίκτες που έπαιξαν χθες δεν θα έχουν ξεκουραστεί και δεν θα είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, τίμησαν το ποδόσφαιρο σαν άθλημα, σαν θέαμα, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να δώσουν ένα καλό θέαμα. Είχαν ακουστεί φήμες ότι ο Ολυμπιακός σκόπευε να διευκολύνει τους αντιπάλους του, για αυτό χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες, να μην πιάσει την απόδοση που συνηθίζει.

Ωστόσο αποδείξαμε ότι δεν είναι έτσι, ο Ολυμπιακός σέβεται τον εαυτό του και την εικόνα του, πάντα παίζει για να έχει καλή απόδοση. Χαρούμενος για τη νίκη και τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν παίκτες που έχουν ξεκουραστεί και έχουν επανέλθει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και είναι σίγουρο ότι υπάρχουν παίκτες που αγωνίστηκαν χθες, δεν έχουν ξεκουραστεί και δεν θα είναι έτοιμοι, όπως και άλλοι που νιώθουν καλά.

Είμαι ευτυχισμένος επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές. Υπάρχουν παίκτες που αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ και είναι φρέσκοι και άλλοι που έπαιξαν χθες και νιώθουν έτοιμοι. Έχουμε πολλές επιλογές».

Για τις φήμες που ακούστηκαν και αν έφτιαξαν τους ποδοσφαιριστές: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια των παικτών της ομάδας.

Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, να πάμε να διευκολύνουμε τον αντίπαλο. Ήταν ευκαιρία να αναλύσουμε παίκτες, να ξεκουράσουμε παίκτες. Σε καμία περίπτωση, όποιος και να έπαιζε, δεν θα ερχόταν χωρίς την αξιοπρέπειά του και τον καλύτερό του εαυτό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Παρόλο που έχουμε 24 βαθμούς με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να κερδίσουμε. Το παιχνίδι εντός έδρας ήταν χαμηλή η απόδοσή μας, στα εκτός έδρας δεν αποδώσαμε, όπως απαιτούσε η περίσταση. Θέλουμε πολύ αυτή τη φορά τη νίκη, για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας».

Για τους τραυματίες: «Είναι πολύ νωρίς, έχουμε ακόμη να πάρουμε τις αποφάσεις μας».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

18 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Άδικα τσακωνεστε ρε παιδιά !!! Κοιτάξτε τα ρόστερ που είχε η ομάδα όταν κενταγε και συγκρίνεται με το τωρινό !! Ο Μαρτίνης συμβιβάζεται με την κατάσταση λόγο του ότι δεν έχει ξαναδουλέψει σε μεγάλο σύλλογο . Του λένε πάρε διαμάντια πάρε ρουμπίνια , δεν του βγήκαν και οι δικές του μέτριες επιλογές στις μεταγραφές , φέρνουν και τους κατημαδες οι διάφοροι συνεργαζόμενοι μάνατζερ , αυτά είναι τα αποτελέσματα !!! Φέτος η χρονιά βγήκε όπως βγήκε ελπίζω να κατάλαβαν αυτοί που πρέπει πώς να το αλλάξουν !!! Υπάρχουν παίχτες στο ρόστερ που αν είχαν δίπλα τους 2-3 παιχταραδες θα φαινόντουσαν και αυτοί περισσότερο !!! Απλά είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο , για να φτειαξεις ομαδα θες παίχτες που να ξέρουν μπαλλα !!! Τι θες από το δεξί μπακ ? Ναναι καλός αμυντικα και να μπορεί να κάνει μια σέντρα της προκοπής !! Αν ξέρει και σουτάρει προς το τέρμα σούπερ κλάση !!! Έτσι για κάθε θέση !!!! ΨΑΞΤΕ !!!!

  • Νικος
    Νικος Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι ρε φιλε δεν βλεπω οφθαλμαπατη και μιλαω με στοιχεια.Οταν βαζει μια ομαδα 100 γκολ δεν ειναι δυνατον να μην κανει καλη χρονια.Τωρα αφου με προκαλεσες επιτελους βγαλε τις πρασινες παροπιδες η βλεπε την ομαδα σου και ασε τον πρωταθλητη.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic εγώ δεν μίλησα για φίμωση αλλά να σου βάλει έναν κόφτη μέχρι δυο σχόλια σε κάθε άρθρο! Κουράζουν φίλε μου τα ίδια και τα ίδια συνεχώς, απ'την άλλη κατανοώ πως είναι μια παρέα αυτή η ενασχόληση ειδικά απ'τη στιγμή που το site δίνει βήμα στους πάντες οπότε πάσο γιατί αυτό είναι πιο σημαντικό απ'το αν είναι ή δεν είναι ο Μαρτίνς ταβερνιάρης.

  • Νic
    Νic Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπαλληλε λες για Μπασάκ για τοττεναμ και λοιπά και ξεχνάτε τις 6αρες σε φιναλίστ ΤΣΛ και 3αρες σε πρωταθλήτριες Γερμανίας 5αρες σε Μπενφικες,4αρες σε δευτεραθλητριες Γερμανίας.Η αμνησία είναι άσχημο πράγμα και πρέπει να το προλαβαίνουμε πρίν προχωρήσει.

  • Νic
    Νic Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΏΡΓΟ δεν διάβασες το έντυπο της ΠΑΕ το πρωτοσέλιδο ότι παίρνει ΗΓΕΤΗ ; όπερ σημαίνει ότι χαιρετα την Αλεξάνδρεια που χάνεται.

  • Νic
    Νic Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοιτάξτε τα παλληκαρακια εκδηλωνονται ενας-ενας και απαιτούν φίμωση από το σάιτ γιατί λέμε αλήθειες πού οι υπάλληλοι του πιτογυρου δεν θέλουν να δουν , γιατί αν δουν θα χάσουν το μεροκάματο.Ρε λεβέντες αφού είστε τόσο πολλοί γιατί ο ναός μοιάζει σαν σκόρπια διαδήλωση; κάποτε μάζευε 35αρες και τώρα όσοι πηγαίνετε, ξέρει ο ένας τον άλλον με τα μικρά σας ονόματα.covit έχετε δίκιο,μόνο ο Ολυμπιακός στη Ευρώπη πέρασε κανείς άλλος.Καντε μας τη χάρη, αφήστε μας να έχουμε την άποψη μας , εσείς την δική σας και στο φινάλε θα δούμε ποίοι είναι πιο πολλοί,και προπαντώς αν θέλετε λογοκρισία απευθυνθείτε στο αφεντικό και στα ΜΜΕ του και όχι σε ανεξάρτητα σάιτ.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρα απ' όλα και πάνω απ' όλα, θα μας πει κανείς τι γίνεται με τον Φορτούνη; Γιατί εντάξει ο προπονητής μπορεί να έχει τα κολλήματα του ή να μη γουστάρει έναν παίκτη, το περιουσιακό στοιχείο όμως που αφορά έναν σπάνιο παίκτη με χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις σήμερα ποιος θα μας απαντήσει τι θα γίνει; Φυσικά το να αφήνεις τον δεύτερο με σχεδόν 20 βαθμούς πίσω δεν το παρκάμπτεις έτσι απλά ακόμα και αν θεωρείς ότι είναι φυσικό και επόμενο με την διαφορά ποιότητας, είναι όμως 20 βαθμοί, αλλά να έχεις κολλήματα και να χάνει η ομάδα παίκτες αξίας αυτό δεν μπορείς να το παραμερίζεις;

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη του απαντάτε του άσχετου και γραφικού που μας λέει ότι ο Μαρτίνς δε πήρε βαθμούς στο chl ! Όταν παίζεις με τη φιναλίστ τοτεναμ κάμερα τη μπαγερν που το πήρε και βγαίνει 3ος είναι αποτυχία? Το ότι έχει αποκλείσει ομάδες που είχαν πάει τελικό τη προηγούμενη χρόνια πχ Αρσεναλ, και 2 χρόνια πριν ή μαρσειγ με πολλαπλάσια μπάτζετ τι να λέμε! Psv ΠΟΛΎ μεγαλύτερο μπάτζετ, μπασακ πρωταθλήτρια Τουρκίας! Μπερνλι ομάδα από Αγγλία με τριπλάσιο μπάτζετ τι να λέμε? Η μοναδική αποτυχία του ήταν που αποκλείστηκε από λουντογκορετς σε περίοδο προετοιμασίας με 2 χρονιές σερί λόγω covid χωρίς να χάσει! Φέτος έπεσε ranking γιατί κουβαλά τις χρονιές που προκατοχεοι αποκλειοντουσαν με τριαρες από μπεσικτας! Φέτος που θα ξαναμπεί ομίλους θα ανέβει 10 θέσεις! Οπότε σταματήστε τη μουρμούρα για τον πρωταθλητή Μαρτίνς και ασχοληθείτε με τις ομάδες σάς! Πρωταθλητής προπονητής δε φεύγει πουθενά και αν φύγει η διοίκηση κραζεται όπως σωστά κραχθηκε με τον λεμονη που τον διώξαμε πρώτο στην βαθμολογία και όχι πρωταθλητή!

  • Βαλάντης 07
    Βαλάντης 07 Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Nic έχουμε δει ήδη ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο , αυτά παρακαλώ να τα πεις κάπου αλλού , εγώ πριν τον κοβιτ και μετά κοβιτ όσο μπορούσα ήμουν μέσα , και το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα ήταν μια χαρά και στην Ευρώπη επίσης , τις αγγλικές ομάδες τις παίζαμε στα ίσια , τώρα αν κάποιοι θέλετε να το παίξετε Μουρίνιο και να γράφετε γενικότητες περί raking και πόνεσαν τα μάτια μας και ένα κάρο αηδίες μπορείτε να πάτε να δείτε άλλη ομάδα αν δεν σας αρέσει.....
    Ο Ολυμπιακός κάνει κακή χρόνια σε θέαμα ποδοσφαίρου είναι ομάδα του 1-0 το έχουμε πει και το έχουμε ξαναπεί και πάλι παίρνει πρωτάθλημα αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάρτινς δεν έκανε δουλειά 4 χροναι τωρα ......
    Μόνο από τον τρόπο που γράφεις και την τοξικοτητα που βγάζεις φαίνεται ότι μάλλον μόνο Ολυμπιακός δεν είσαι και απορώ πραγματικά γιατί το @redgoal δεν έχει πάρει θέση και να μπαναρει το IP ο άνθρωπος αυτός παίζει να μην ξέρει καν ποιοί είναι οι παίχτες του Ολυμπιακού , σπαμάρει ακατάπαυστα μυνήματα που δεν βγάζουν καν νόημα κάθε 5 λεπτά γράφοντας μόνο τοξικότητες και γενικολογα , εγώ απορώ η σελίδα και ο διαχειριστής δεν έχει κουραστεί και επειδή διαβάζω την σελίδα βάζω στοίχημα ότι αυτό το άτομο έχει και άλλα ονόματα που ανεβάζει μνμ γιατί ο τρόπος που τα γράφει είναι ο ίδιος ....
    Έλεος πια έχουν πονέσει τα μάτια μας με τις βλακείες που διαβάζουμε , να φύγει ο Μάρτινς που έχει παίξει ΜΠΑΛΑΡΑ τα τρία προηγούμενα χρόνια τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ πέρσυ στα πλέι οφ με το τρικ 3-4-3 και τον Μάντι σαν δεκαρι που δεν θα το έκανε κανένας προπονητής αυτό για να έρθει ποιός ? Ο ΧΑΣΙ ? ΜΗΠΩΣ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ? Μήπως ο Βαλβέρδε και στην μέση της χρόνια θα θέλει πάλι να φύγει ? Έλεος με τις μλκς που γράφετε , ούτε η Μπαρτσελόνα με 1 Δις μπάτζετ δεν κράτησε θα κρατήσει ο Ολυμπιακός τον 50 εκατομμυρίων βάζω και το σταφ και όλο τον οργανισμό....... Ποδόσφαιρο ξέρει κανένας εδώ , έχετε δει ποτέ αλλά πρωταθλήματα και άλλες ομάδες , έχετε καταλάβει πως παίξετε το άθλημα η απλά σπαμαρετε, αν ερχόταν δηλαδή άλλος προπονητής θα έδιωχνε τον Μπουχαλακη? Και θα έβαζε βασικό τον Φορτούνη που του κάνουν φάουλ και σταματάει να παίζει γιατί φοβάται μην ξανα τραυματιστεί , ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ .......
    Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα και θα χάσεις , η εποχές Κόκκαλη τελείωσαν Ξυπνάτε και δείτε και λίγο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γιατί δεν ξέρετε που σας παν τα 4

  • Νic
    Νic Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ,@ΝΙΚΟΣ Οφθαλμαπάτη ήταν ότι έπαιζε μπάλα ,σαν το νερό που βλέπουν συχνά οι διψασμένοι στην έρημο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...