roumeliotis

Carwiz

«Ικανοποιημένος, ξεχώρισα τον Κανέ...»

casino loutrakiou
redwell

Ικανοποιημένος έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς από την παρουσία παικτών που δεν παίρνουν πολύ χρόνο και τη νίκη του Θρύλου κόντρα στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τον Πορτογαλο τεχνικό να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα...

Για τη νίκη και την καλή εμφάνιση: «Πραγματικά κάναμε καλό παιχνίδι, με ποιότητα προσωπικότητα και χαρακτήρα. Μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήρανε τη νίκη. Πραγματικά συγχαρητήρια».

Για την ομοιογένεια που είχε η ομάδα παρά τις αλλαγές: «Δεν έχουν παίξει, αλλά προπονούνται μαζί. Είναι πάντα έτοιμοι και το έχουμε δει. Είναι το χρέος μου να είναι όλοι έτοιμοι».

Για τους παίκτες που έμεινε ο ίδιος περισσότερο ικανοποιημένος: «Πραγματικά είμαι ικανοποιημένος από όλους. Ξεχωρίζω τον Κανέ.

Είναι ένας παίκτης έτοιμος, τον οποίο μπορούμε να υπολογίζουμε για το μέλλον. Ο Αβραάμ, ο μεγάλος μας αρχηγός, έδειξε ότι ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πραγματικά συγχαρητήρια».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • Kostas RED
    Kostas RED Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Nicεισαι πράγματι Ολυμπιακός???

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι υπερασπιστες του ταβερνιε ειστε μειοψηφια και θα το δειτε αν ανακοινωθει η ανανεωση του στην κινηση των διαρκειας.Δεν αντεχει ο κοσμος αλλους αποκλεισμους παρωδια και ποδοσφαιρο αντιποδοσφαιρο .Ρε αμνησια παθατε ?μολις πριν 15 μερες μας εστειλλε για τσαι ο κλεφτολουτσεσκου?Ξεχασατε οτι ολη τη χρονια τον λοιδωρουσαμε ,τον σιχτιρηζαμε για το αντιποδοσφαιρο που παιζει η ομαδα ?ξεχασαμε οτι πλην μπαοκ μας πεταλωσαν ακομα και ο χθεσινος Αρης?Οσοι ξεχνανε την ιστορια τους ,δεν εχουν μελλον.Δηλαδη ξεχ'ασατε ολα αυτα και σας θαμπωσανε τα τελευταια αδιαφορα διπλα και αναγετε παικταραδες κατι κανεδες,κουντεδες και λοιπους?Καντε μας τη χαρη και το καλυτερο που ειναι να κανετε ειναι να σιωπατε και οταν η ομαδα επιστρεψει στην θεση που βρισκοταν πριν την λαιλαπα ακατεργαστου βγαινετε και πανυγηριζετε.Ως τοτε κρειττον του λαλειν σιγαν που ελεγαν οι σοφοι υμων προγονοι.

  • ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
    ΜΟΝΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπεεε μπεεεε μπεεεε όλεεε όλεεε όλεεε προφεσόρ προπονηταράς όλεεε όλεεε όλεεε χα αχ αχα αχ αχα χαχαχα αχαχαχα χαχαχα. Ποδόσφαιρο που δεν βλέπεται, αποκλεισμοί ντροπές από Λουντογκόρετς και Αταλάντες και μπαοκάκι στο Ναό. Ξεχασα κερδισαμε τα Γιαννενα και τον Αστερα Τριπολης ολεεε ολεεε ολεεεεε χα αχ αχα αχα αχα αχαχα αχ αχα αχα α αχχαχαα χαχαχαχα

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ και να μην ξεχωρίσεις Αφρικανό ,....γίνεται ??? Δεν γίνεται ...!!! Το ότι έπαιξε και διακρίθηκε ο νεαρός Κίτσος , ο νεαρος Μπαγκαλιανης , ο Τσολάκης και ακόμη και ο Βρουσάϊ , ούτε που σου περασε από το μυαλό , έτσι ...?? Πάντως και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα , η ομάδα ξεκόλλησε και έκανε την ανατροπή , μόνον όταν αποφάσισες στο 52' να βγάλεις έξω τον αρνητικό Μπουχαλάκη και να κάνεις αλλαγές. Σήκω φύγε ρεεεε....!!!

  • ΣΚΑΙ 13  SDNA-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πορτοκαλί σαιτ αντί να λουφάξει έβγαλε και γλώσσα από πάνω σήμερα λέγοντας οτι με τη νικη μας νίκησε
    η δημοσιογραφία.Μιλάμε για πολυ σανο τρώνε τα αντιολυμπιακά πρόβατα

  • Θρύλος
    Θρύλος Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε αντιολυμπιακοί γιατί νομίζετε ότι ο θρύλος παίρνει τα πρωταθλήματα με + 20 βαθμούς λόγω του Μαρτίνς και τον διαφημίζεται ; Τα παίρνει γιατί ασχολείται με το ποδόσφαιρο ενώ οι ομάδες σας με την ..... Μαλαισία. Άντε πάλι ραντεβού το Σάββατο ! Υπομονή παιδιά άλλα τρία μέχρι το 2025.

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μ αρέσει που μερικοί μελετάνε τα τελευταία 2πλα και δεν μελετάνε τις ήττες ευρωπαϊκές και ελληνικές. Ρε να φύγει και να εξαφανιστεί απο το βιογραφικό της ομάδας ο άσχετος καρπαζοεισπρακτορας,που μου θέλει αυτός και μερικοί εκει στον Πειραιά φιέστα.

  • Αρης
    Αρης Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Μαρτίνς την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό μόνο νίκη......έστω και μισό μηδέν

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον κάνε;κάνε μας τη χάρη και τράβα Πορτογαλία μεριά καί παρτους μαζί σου να πάρεις ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.Καλημερα σε όλους.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 07:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Μαρτίνη (να γελάσουμε και λίγο ) σα το μπιπ μπιπ και το κογιότ μας έχεις κάνει !!! Δε πιανεσαι ρε φίλε !!! Να διπλό στην Τούμπα να διπλό στου Χαριλάου !!! Πάρτε πρώτα ,πάρτε και δευτερα !!!! Οπότε μιας και όπως φαίνεται θα πορευτούμε με σένα και του χρόνου δες το θέμα με τα χελωνιστικα χαφ , τα αόρατα ακραία μπακ ,και θα πετύχεις του χρόνου !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...