roumeliotis

leptokariopoulos

Φάπα... Θρύλου στον Άρη με τα δεύτερα 0-1

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος με τα δευτερότριτα και σύνθεση που δεν έχει ξαναβρεθεί μαζί στο χορτάρι πέρασε "αέρα" από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με 0-1 χάρη σε τέρμα του Τικίνιο στο 55' και "ψαλίδισε" τα ευρωπαϊκά όνειρα του Άρη που καιγόταν για το τρίποντο.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο έλειψαν οι καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες. Οι τελικές προσπάθειες ήταν μεν 5-3 υπέρ του Άρη, ωστόσο καμία δεν ήταν άξια καταγραφής, πλην αυτής του 45ου λεπτού, όταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι ανάγκασε σε επέμβαση, σε δύο χρόνους, τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.  

Παρόμοια η εικόνα και του β’ μέρους, μέχρι που φτάσαμε στο 55ο λεπτό. Από φάουλ του Πιερ Κούντε, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά, ο Χουλιάν Κουέστα έδιωξε αλλά στην επαναφορά ο Τικίνιο δεν είχε πρόβλημα για το 0-1.

Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν στο διάστημα που απέμενε, ωστόσο δίχως «κανονικό» φορ ως το τελευταίο τέταρτο η ομάδα του Χερμάν Μπούργος απέτυχε να απειλήσει ουσιαστικά. Μάλιστα, ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μάριου Βρουσάι στο 90’.   

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει στο +19 από το δεύτερο ΠΑΟΚ και τον Άρη να έχει πλέον παρέα την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση - αμφότεροι στο -2 από τον Παναθηναϊκό - της οποίας για την ώρα υπερτερεί στην ισοβαθμία.   

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (76’ Μάνος), Μπράμπετς, Ματίγια, Φαμπιάνο, Ματέο (66’ Γκάμα), Σούντγκρεν, Ιτούρμπε, Πάλμα (56’ Εντιαγέ).  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Κούντε, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Καρβάλιο (82’ Σουρλής), Φαντιγκά (67’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (76’ Ελ-Αραμπί), Παπαδόπουλος, Κανέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος (77’ Καρμπόβνικ).

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

18 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal πως τον πετσοκοψες ετσι?πως?ασε που ο συγκεκριμενος ελεγε κ ψεμματα και τωρα φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης..redgoalαρα η συνηθεια που εγινε λατρεια!

  • ΣΚΑΙ 13  SDNA-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε MEGA CHANNEL 7 εκτός από χαχαχα και ΑΡΔάκια με πιτόγυρο και διάφορες αρλούμπες που τσαμπουνάς τι θα γίνει με τη
    πάρτη σου?Κερδίζουμε τον Άρη με τα δευτεροτρίτα δε σου αρεσει.Αν χάναμε θα έλεγες αίσχος χάνουμε από το πετ μας.Ετσι φωναζεις,γιουβέτσι ξαναφωνάζεις,Ούτε και εσύ ξέρεις τι θες.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Και για όσους γράφουν εδώ μέσα ασυναρτησίες, έχω να πω τούτο. Θρύλος είμαι, γιατί δεν χαρίζεται σε κανέναν! Όταν παλιότερα, είχαμε χάσει από την ΑΕΚ 3-1, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ, την τελευταία αγωνιστική......είδα κάποιους παίχτες στον πάγκο....να χασκογελάνε , και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Μακριά από μας τέτοιες σκέψεις!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    nik, μη μου στενοχωριέσαι! Έγινε το καλύτερο. Θα νικήσουμε και το βάζελο, και θα βγάλουμε τον Άρη στην Ευρώπη. Όχι ότι έχω προτιμήσεις.....σκουληκιασμένες, αλλά για να χαρούν, όσοι θεωρούν ακόμα το βάζελο....ανταγωνιστή!

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Moνο από την χειρονομία της βαζελας παίκτριας του μπασκετ, προς την ομάδα μας έπρεπε το ματς του Βικελίδης να ήταν άσσος από Καστέλλα μέχρι λευκό Πύργο.Αλλά μερικοί εδώ μέσα έχουν συνηθίσει σε αυτές τις χειρονομίες και ήθελαν την νίκη για να βγουν σαν τα σαλιγκάρια ενώ ήταν στα σκοτάδια όλη τη χρονιά για να μας πούνε πόσο προπονηταρα είναι ο ταβερνιε και πόσο παικταραδες ο κάνε,ο κουντε,ο τσιγκινιο καί τά άλλα κατά ρησην πρόεδρου χαρτιά υγείας.Σαν να τους επιασε αλλεργικο σόκ μου φαίνεται από την άνοιξη και να το κοιτάξουν.

  • Θάνος
    Θάνος Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλ Ελ,όταν λέω ότι στην ιστοσελίδα έχουν εισχωρήσει τρολς άλλων ομάδων και ειχα πει να το προσέξει ο
    διαχειριστής,μου την είπε.Φως φανάρι πλέον καρφώνονται μόνοι τους.Είναι και άλλοι ακόμα που παριστάνουν τους
    δήθεν αγανακτισμένους γάβρους και μνημονεύουν συγκεκριμένους παράγοντες και λοιδωρούν τους άλλους και άλλοι διαχωρίζουν το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο.Τρόλακες και κυκλοθυμικοί βρίσκουν και τα κάνουν

    REDGOAL: Φίλε δεν φιμώνουμε εδώ κανέναν για να φτιάξουμε εικονική πραγματικότητα. Κάλλιστα μπορείς να δεις αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού για όλα τα αθλήματα σε σελίδες που δεν μπανάρουν. Όταν το 90% κράζει τον Μαρτίνς ή τον Μπαρτζώκα ή τον Τζουλιάνι τότε αυτό είναι το ποσοστό. Μην πας να ρίξεις φταίξιμο σε εμάς που ο κόσμος δεν γουστάρει αυτό που είδε όλο το χρόνο στο ποδόσφαιρο. Αν η ομάδα δεν αποδίδει ο κόσμος θα κράζει. Στην Ελλάδα είμαστε, όχι στην Premier League ή το ΝΒΑ. Αν εσύ νομίζεις ότι ο κόσμος του Θρύλου εχει ξετρελαθεί με τη μπάλα που είδε φέτος, μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη. Και σε παρακαλούμε, άσε τις υποδείξεις κατά μέρος. Όποιος δεν γουστάρει να βλέπει δηλαδή τον Ονιεκούρου και τον Ρέαμπτσιουκ να μην μπορούν να αλλάξουν μια πάσα είναι τρολ; Εμείς δεν θεωρούμε τρολς όσους θέλουν καλύτερο Ολυμπιακό από αυτόν που είδαμε φέτος. Το αντίθετο μάλιστα, θεωρούμε τρολς αυτούς που γούσταραν τη φετινή μετριότητα με το κάκιστο ποδόσφαιρο...

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 06:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το παιχνίδι απέδειξε γιατί φονάζουμε να φύγει ο Μαρτίνς. Αν είχανε παίξει οι βασικοί του Μαρτίνς θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα και πάλι θα είχανε πονέσει τα μάτια μας.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 02:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννενα Τάσος: καλά τους ΚΑΝΑΤΕ ? Δλδ ποιοί ..? Εσύ τι αντιπροσωπεύεις φιλαράκο ? Έπειτα .. «σιχαμερό σωματείο» ο Άρης , γιατί φίλε ? Υπάρχουν πολλοί χειρότεροι , ο Άρης είναι έντιμη και ιστορική ομάδα και φίλικό σωματείο μας ιστορικά από την δεκαετία του 60 και βάλε ...Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα , ντροπή ..

  • Γιάννενα Τάσος 7
    Γιάννενα Τάσος 7 Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι με το σιχαμερό σωματείο του Άρη. Καλά τους κάνατε.

  • MEGA CHANNEL 7
    MEGA CHANNEL 7 Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Χα αχ αχα αχα βγηκανε τα πληρωμενα τρολακια παγανια να μας την πουνε επειδη κερδισαμε το πετ μας τον Αρουλη ενω ολος ο πλανητης το ειχε παιξει ασο. Ποσο χαζοι ειστε; Θα μου πειτε αν δεν ησασταν χαζοι θα κανατε καμια δουλεια και δεν θα περιμενατε να σας πληρωνουν για να υπερασπιζεστε εσεις οι Ολυμπιακαρες (χα χα χα) το εκτρωμα του ταβερνιαρη που πονεσαν τα ματια μας απο το καλοκαιρι. Τρολακια οσο και να σας ποναει το κραξιμο, θα το τρωει το σουπερ μαρκετ παικτων. Οταν γινει σαν το μπασκετ με παιχταραδες και να βγαζουν γαυριλα, τοτε θα σταματησει το κραξιμο. Γεμισαμε αφρικανικα και πορτογαλικα παλτα μιζομανατζαραιων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...