roumeliotis

lentiamo

Ματς... πειραμάτων με Άρη στη Θεσσαλονίκη

casino loutrakiou
redwell

Αποστολή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για τον Θρύλο κόντρα στον Άρη για την 7η ημερα των πλέι οφ της Super League την Κυριακή (08/05, 21:00, NS Prime), με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη με καλή εμφάνιση για να διασκεδάσουν τις... εντυπώσεις από τη μέτρια συνολικά φετινή εικόνα τους και τους κιτρινόμαυρους να παίζουν τη... ζωή τους αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι κίτρινοι υποδέχονται στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας τους πρωταθλητές με στόχο τη νίκη η οποία μπορει να τους φέρει ακόμα και στην 3η θέση ενώ με ήττα μπορεί να βρεθούν ακόμα και στην 5η.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να διεκδικήσει κάτι βαθμολογικά, ενώ το αήττητο έχει σπάσει εδώ και καιρό, με συνέπεια ο Πέδρο Μαρτίνς να είναι αποφασισμένος να κάνει... πειραματισμούς σε πρόσωπα και να δώσει ευκαιρίες.

Εκτός αποστολής είναι λόγω μικροπροβλημάτων οι Μπα, Σισέ, Μανωλάς και Ονιεκούρου, όπως και ο Φορτούνης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα. Παίρνουν... ανάσες Λαλά, Μαντί, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ. Παράλληλα, πρόκειται να δοθούν ευκαιρίες σε Μπαγκαλιάνη, Κινκουέ.

Οι γηπεδούχοι, οι προέρχονται από την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, θα παραταχθούν δίχως Καμαρά (τιμωρημένος), Σάσα, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Λόπεθ (τραυματίες), Ντένις και Λούμορ. Παράλληλα, ο Χερμάν Μπούργος πήρε στην αποστολή τον Σάκιτς, αλλά και τον Ασλανίδη.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Να ήταν μόνο το σημερινό ματς πειραμάτων, δεν θα μιλάγαμε.

    Ένα πείραμα όλη η χρονιά! Μας έμαθε να περιμένουμε τα απίθανα. Σε ευχαριστούμε πάντως που μας κράτησες σε αγωνία όλη τη χρονιά..

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό δεν είναι πείραμα , είναι τρεχατε βαζελοχανουμια !!!!! Τους γλενταει ο Μαρτίνης !! Άντε ναχουν πίσω τις Κυριακές τους !!!!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν παίξει σ΄αυτό το παιχνίδι ο Φορτούνης πότε θα παίξει; Αλλά ξέχασα έχει ακόμη ενοχλήσεις. Ποιός κοροϊδεύει ποιόν.

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    και καλά μπορούμε να τους κερδίσουμε και τους δυο εννοείς Nic ?? Ευτυχώς που ξέρουμε πώς έχεις χιούμορ ! Γιατί γενικά φέτος δεν το έχουμε με κανένα από τους δυο γενικά .
    Εγώ θα ήθελα την άποψη του RedGoal και τον υπολοίπων συνοπαδών μας για αυτή την κίνηση του ΜΑρτινς να πάρει τόσους πολλούς νέους .
    Εγώ για παράδειγμα δε συμφωνώ καθόλου . Οι παίχτες δουλεύουν όλο τον χρόνο με άλλο προπονητή , με άλλο σύστημα κι άλλη φιλοσοφία . Τι να σου δείξουνε τώρα ?
    Αν ήθελε να δοκιμάσει πράγματα , θα μπορούσε απλά να βάλει τους παίχτες στη θέση τους και να δώσει χρόνο σε αυτούς που δεν έχουνε . Να βάλει τον Βρουσάϊ εξτρέμ , να βάλει τον Ανδρούτσο 8άρι ,να βάλει τον Κουντε 8άρι να βάλει τον Φορτούνη , να βάλει τον Τζολάκη ( λεω αυτών γιατί αυτός έπαιζε και στα προκριματικα ) , Να βάλει επιτέλους τον ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ που δεν ξέρουμε αν ζει ο άνθρωπος ακόμα , να βάλει τον Αβρααμ , που είναι όλοι την χρονιά απίκο , να βάλει τον Ρονι και τον Κουκουρούκου , να δώσει χρόνο στον Κανε και σε 3-4 της Β ομάδας . . Εγω αυτους που έχω ξεχωρίσει πάντος απο εκει είναι ο Καλογερόπουλος , ο Μαρινος , ο Τσέλιος κι ο Ξενιτίδης . Ο Οποίος ξενιτίδης είναι ίδια χαρακτηριστηκα παίχτη με τον Μπουχαλάκη αλλα με λίγο πιο νεύρο . Νομίζω είναι αυτό που ψάχνει ο Μαρτινς αλλά κρίμα που όλο τον χρόνο δεν του έριξε μια ματια
    Κλείνοντας αν και δε συμφωνώ με αυτό που γίνετε , μπορεί να μας βγει σε καλό . Να φάει καμιά 3΄αρα-4άρα , να τελειώνουμε με αυτόν τον προπονητή
    Προεδρε φέρε Βαλβέρδε - Φουστέρ και Καμπιάσο στον Ολυμπιακο και πάρε μόνο δυο μπάκ , να δούμε μπάλα φέτος

  • Nic
    Nic Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Χανοντας εμεις ,γινεται αιμα και αμμος στο κουλα -βαζελος,γιατι ακριβως παιζουμε κι με τους δυο και εμεις θα αποφασισουμε ποιος θα βγει Ευρωπη και ποιος οχι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...