roumeliotis

leptokariopoulos

«Ευκαιρία για δοκιμές στο πρωτάθλημα...»

casino loutrakiou
redwell

Ευρύ ροτέισον θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το τέλος των πλέι οφ καθώς σκοπεύει να ξεκουράσει βασικούς και να κάνει δώσει χρόνο για να δει πράγματα από όσους δεν είχαν πολλές ευκαιρίες μέσα στη σεζόν, όπως τόνισε ο ίδιος. Ο Πορτογάλος αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη, θα δώσει χρόνο. Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς...

Για το πλάνο στα τελευταία ματς: «Είναι μία ευκαιρία να δώσουμε χρόνο ξεκούρασης σε παίκτες που το χρειάζονται. Επίσης είναι ευκαιρία να κάνουμε τις αναλύσεις μας για τους παίκτες της επόμενης χρονιάς, ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, ώστε ποιοι θα είναι μαζί μας στη συνέχεια.

Μιλάμε για τις περιπτώσεις του Φαντιγκά, του Σουρλή που θα είναι ευκαιρία για αυτούς να δοκιμαστούν. Είναι καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουμε παίκτες και να κάνουμε αναλύσεις. Ο Μπαγκαλιάνης και ο Κινκουέ είναι από αυτούς».

Για το αν έχει τέτοια πρόσωπα στο μυαλό του μέσα στη σεζόν και όχι μόνο στο φινάλε: «Ακριβώς αυτό είναι που θέλουμε να δούμε. Να βγάλουμε σωστές εκτιμήσεις για το αν μπορούν να αποτελέσουν μέλη της επόμενης χρονιάς.

Πρέπει να τους δούμε σε αγωνιστική δράση, να τους δώσουμε παιχνίδια και να κάνουν την απαιτούμενη προετοιμασία. Σκοπεύουμε να είναι μαζί μας στην προετοιμασία, να εκτιμηθούν καλύτερα και να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα».

Για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι έχουν ενεργό κίνητρο: «Έχουμε να υπερασπιστούμε την εικόνα μας, ότι είμαστε σοβαροί. Θέλουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να είμαι προσεκτικοί και να έχουμε καλή ποιότητα στα παιχνίδια μας».

Για τον Άρη: «Δυνατός, όπως είναι πάντα. Μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι ομάδες που έχουν βελτιωθεί φέτος. Περιμένουμε μία ομάδα δυνατή».

Για τον Κώστα Τσιμίκα που προκρίθηκε με τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League: «Πάντα δήλωνα ότι ο Κώστας έχει απεριόριστες δυνατότητες και ικανότητα να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ακόμη και στο απαιτητικό της Λίβερπουλ.

Ο Τσιμίκας ήταν ένα παιδί που αγαπούσα πολύ, πάντα πίστευα στις ικανότητές του, στη δύναμη, τη θέλησή του. Είναι χαρακτηριστικά που τα αποδεικνύει και πάντα ξέραμε ότι τα έχει. Να είναι ωραίος τελικός και να το απολαύσουν όλοι».

Για το αν θα υποστηρίξει Λίβερπουλ: «Για τον Κώστα, ναι».

Για τον φροντιστή Κώστα Ρούσσο: «Περνάει δύσκολες στιγμές, είμαστε μαζί του σε ό,τι χρειαστεί».

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Άρης χ
    Άρης χ Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλχημείες και δοκιμές όλη τη χρονιά απο τον άμπαλο προφέσορα "μάγο" που εξαφανίζει παίκτες (πχ Φορτουνης) και προωθει δικά του παλτά!

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 15:35 Σύνδεσμος σχολίου

    antartis-8, για την ομιλάρα δε θα μας πεις τίποτα;

  • Νic
    Νic Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Έξω ο Κώστας λέει λόγω τραυματισμού.Ντραπηκε και η ντροπή εκεί στον Πειραιά στα Καμίνια.

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο γραφικός και αμπαλος 4 χρόνια τώρα δεν έχει δει μπάλα από την ομάδα ούτε τίποτα σπουδαίο στην Ευρώπη! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με τον antarti.8 !! Αυτό που πάει να κάνει φτάνει στα όρια της γελειωτητας!!!! Τι να δεις βρε αθεοφοβε από κάτι που ούτε καν στην προπόνηση δεν τοχεις κάνει !!! Μέχρι να καταλάβουν τι γίνεται στο γήπεδο οι παίχτες θαχει λήξει ο αγώνας !!!

  • Άρης
    Άρης Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπότε την Κυριακή με τον Άρη γνωρίζουμε το αποτέλεσμα .......

  •  Nic
    Nic Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορώ να διαβάζω αερολογιες για προπονηταρα και ομαδάρα σε ματς αδιάφορο για τον αντίπαλο ,τη στιγμή που για 4 χρόνια τώρα ούτε ποδόσφαιρο της προκοπής είδαμε, ευρωπαικη παρουσία φθίνουσα, αποκλεισμούς παικτών, μεταγραφές αποτυχημένες ουκ έστιν αριθμός, καλυτέρευση υπαρχόντων παικτών για πώληση.Το μόνο που είδαμε, κατάκτηση τίτλων εγχώριων με υποβαθμισμενους αντιπάλους, πρωταθλήματα που κατέκτησαν και προπονητες αμφιβόλου προπονητικής αξίας.Πραγματα χιλιοειπωμενα και σε περίπτωση παραμονής του, δυστυχώς θα είναι επαναλαμβανόμενα.Η μόνη λύση ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ να την δώσει ο πρόεδρος είναι η αντικατάσταση του με άλλον προπονητή εγνωσμενου κύρους και όχι στοίχημα,για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει επίπεδο,αν όχι ελπίζω ο κόσμος να ξύπνησε και να απαιτήσει αλλαγές και σε περίπτωση εμμονής του στην υπάρχουσα νοσηρή κατάσταση να δώσει την πρέπουσα απάντηση του.Πολυ καλημέρα με υγεία σε όλους.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 09:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Εναν προπονητή που παίρνει πρωτάθλημα με πάνω από 10 βαθμούς διαφορά, όταν βεβαίως δεν διαθέτεις την τεράστια διαφορά ποιότητας παικτών όπως όλες τις προηγούμνες χρονιές, ε δεν το περνάς απαρατήρητο, αντίθετα το αποθεώνεις!!!! Παρόλα αυτά σχεδόν όλος ο κόσμος εκτός πολύ ολίγων έχει τα δίκια του που του τα έχωνε έντονα όλο το χρόνο για το κάκιστο θέαμα και απόδοση της ομάδας!!!! Όταν έχεις έναν και μοναδικό ποιοτικό παίκτη στην ομάδα στο κέντρο να σου κάνει παιχνίδι και τον εξαφανίζεις τον καλύτερο μάλιστα παίκτη της Ελλάδας με προσόντα καθαρού δεκαριού που σπάνια βρίσκεις στο σημερινό ποδόσφαιρο παγκοσμίως, τότε είτε είσαι εμπαθής είτε εντελώς αντίθετος με την ποιότητα!!!! Η ομάδα δεν μπορεί να παίζει στο κέντρο με 3 αμυντικά χαφ και 4 στην άμυνα όπου μαζί με τον τερματοφύλακα εμφανίζεται με 8 συνολικά αμυντικούς από τους 11, απέναντι σε ομάδες που έχει μπάτζετ όσο όλες οι άλλες μαζί; Ούτε με την Ρεάλ δεν παίζεις έτσι!!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία , να δοκιμάσουμε και κανενά προπονητή λές ???
    τώρα πέρα απο την πλάκα . Το μάτς θα το δώσουνε μάλλον στον Αρη για αυτο θα βαλει αυτους αλλα μετα θα παίξουν οι βασικοι γιατι αμα φάει καμια 3άρα απο το βάζελο θα τον πετάξουν στο μικρολίμανο .
    Οσο για το ροτέσιον που λεει , εχω ξαναπέι . οποιος θέλει να δει πως γινέτε να δει τους Ισπανους προπονητες . . Βαζεις 8 βασικούς και 3 και τους δίνεις την ευκαιρία . Και μπορει να λέω και πολλούς . Να βάλεις δηλαδη τον Σουρλη μαζι με τον Φατιγκα και τον Αγκιμπού , να σου δείξουνε τι ????? Βαλει τον Εμβιλα με τον Σουρλη και τον Φορτούνη για να παρατηρήσεις τον Σουρλη . Το ίδιο και στην αμυνα να βάλεις Μπαγκαλιάνη και Κινκουε και Βρουσάϊ και Τζολακη , τι να καταλάβεις ? Βαλε τον Παπασταθόπουλο με τον Μπαγκαλιάνη και τα κανονικα μπάκ , εδω γελαμε , για να δείς τον Μπαγκαλιάνη .
    Υ.Γ «Είναι μία ευκαιρία να δώσουμε χρόνο ξεκούρασης σε παίκτες που το χρειάζονται." τετοιές πατάτες δεν τις λέει ούτε ο πρωθυπουργός ..... Να τους ξεκουράσει για τα δύσκολα μάτς που έρχονται ? .... Πες είναι ευκαιρια να δώσουμε χρονο σε παίχτες που δεν είχανε , μη λές μπούρδες

  • Μιχάλης  Α
    Μιχάλης Α Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο συμφωνώ, μόλις είδα τις δηλώσεις αυτό σκέφτηκα, συνέχεια πειραματικές ενδεκάδες κατέβαζε.
    Δυστυχώς, η πιθανότητα να δούμε πάλι ποδόσφαιρο με το συγκεκριμένο άτομο, είναι μικρή.
    Για τις επιλογές του στις μεταγραφές, άστο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...