roumeliotis

lentiamo

Αποκλεισμός για Θρύλο 1-1 με ΠΑΟΚ

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος έπαιξε ξανά με τη... φωτιά και "κάηκε" καθώς με 1-1 στην παράταση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου χάρη στο εκτός έδρας γκολ των Θεσσαλινικέων και το όνειρο του νταμπλ έκανε... φτερά για φέτος.

Οι Πειραιώτες πήραν... κεφάλι στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους της παράτασης με εύστοχο πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ενώ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλε αντίδραση και με γκολ του Τσόλακ στο 108’ πήρε την ισοπαλία και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τέτοια ματς στην έδρα σου με τον κόσμο σου μπαίνεις με το... μαχαίρι στα δόντια και κόβεις ακόμα και σκέψη πρόκρισης στον αντίπαλο, κάτι που ο Θρύλος δεν το έκανε, δεν πάτησε τον αντίπαλό του και το πλήρωσε ακριβά με αποκλεισμό από μια ομάδα που είναι ξεκάθαρα κατώτερου επιπέδου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 11’, όταν από χαμηλή σέντρα του Ροντρίγκες από τα δεξιά, ο Τικίνιο μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά την άγγιξε ελάχιστα και δεν μπόρεσε να την στείλει προς την εστία του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 24’, όταν από ωραία κυκλοφορία της μπάλας ο Σίντκλεϊ βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε λίγο άουτ απ’ το αριστερό δοκάρι του Βατσλίκ. Στο 26’ ο Μπουχαλάκης έπιασε ένα πολύ καλό σουτ έξω απ’ την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 28’ ο Μαντί Καμαρά πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο 41’ ο Μασούρας έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό, όταν μπήκε μπροστά από τον Λύρατζη μετά το γύρισμα του Ροντρίγκες και πλάσαρε απ’ τη μικρή περιοχή, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά, διατηρώντας το «μηδέν» στην εστία του.

Μετά το 70’ ο δεύτερος ημιτελικός «άναψε» για τα καλά. Πρώτα ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ στο 72’ με τον Λύρατζη να παίρνει την ασίστ απ’ τον Ζίβκοβιτς (έκλεψε την μπάλα απ’ τον Σισέ) και να πλασάρει δυνατά, αναγκάζοντας τον Βατσλίκ σε καταπληκτική επέμβαση σε κόρνερ.

Στη συνέχεια πήρε... μπροστά ο Ολυμπιακός χάνοντας σερί ευκαιρίες μπροστά απ’ την εστία του Πασχαλάκη. Στο 74’ ο Μασούρας βγήκε ξανά σε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Ροντρίγκες, πλάσαρε προ του Πασχαλάκη, όμως οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ έδιωξαν πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Σισέ έκανε σέντρα από τα αριστερά κι ο Ροντρίγκες έπιασε μονοκόμματο σουτ στην κίνηση το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης.

Στο 78’ το φάουλ του Κούρτιτς πέρασε λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια, ενώ στο 83’ ο Φελίπε Σοάρες λίγο έλειψε να σημειώσει ένα απίθανο γκολ βλέποντας τον Βατσλίκ μακριά απ’ την εστία του και πλασάροντας απ’ το κέντρο του γηπέδου, όμως ο Τσέχος γκολκίπερ έκανε πίσω βήματα και με εντυπωσιακό άλμα απέκρουσε εκπληκτικά!

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έδειε εξαιρετικά αντανακλαστικά και στο 85’ στο πολύ δυνατό σουτ του Μιτρίτσα από πλάγια θέση, ενώ στο 90’ πρώτα ο Ελ Αραμπί κι εν συνεχεία ο Εμβιλά δεν μπόρεσαν από πολύ κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα του ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, με τρομερό ρυθμό κι ένταση κι απ’ τις δύο ομάδες, οι δύο μονομάχοι μπήκαν στα... κόκκινα και στην παράταση. Στο 100ό λεπτό ο Αγκιμπού Καμαρά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά από πλεονεκτική θέση, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Πασχαλάκης.

Στο 101’ ο Ελ Αραμπί ανατράπηκε απ’ τον Πασχαλάκη μέσα στην περιοχή, με τον Βαλεντίν Γκόμεθ να ειδοποιήθηκε απ’ τον VAR, για να προβεί σε field review. Μετά τον έλεγχο, ο Ισπανός ρέφερι έδειξε την εσχάτη των ποινών κι ο Ελ Αραμπί με εκτέλεση... α λα Πανένκα στο 105’ ευστόχησε, κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ δεν το παράτησε το ματς και στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 109’ από ωραία προσπάθεια του Λύρατζη από τα δεξιά, ο Σβαμπ έβγαλε τη σέντρα προς τον Ολιβέιρα ο οποίος γύρισε με προβολή προς τον Τσόλακ, που ισοφάρισε με πλασέ σε 1-1.

Διαιτητής: Βαλεντίν Γκόμεθ Πιθάρο (Ισπανία)

Κίτρινες: Σισέ, Παπασταθόπουλος, Βαλμπουενά - Α. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον

Αποβολές Αουγκούστο (στο 105’ ενώ βρισκόταν στον πάγκο) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (111’ Κούντε), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μ. Καμαρά (61’ Καρβάλιο), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (111’ Βρουσάι), Ροντρίγκες (75’ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (87’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (75’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Αουγκούστο (89’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (46’ λ. τρ. Φελίπε Σοάρες, 105’ Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (62’ Μιτρίτσα, 90’ λ.τρ. Τέιλορ), Άκπομ (72’ Ολιβέιρα).

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

76 σχόλια

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Κόκκινος Πητ
    Χαμπέρια εννοώ τίποτα περί ασυμφωνίας σχεδιασμού της νέας χρονιάς, περί ολοκλήρωσης κύκλου (περνάει πολύ τελευταία), και γενικώς το ανάθεμα στον Μαρτινς (δικαίως αλλά μέχρι εκεί που του αναλογεί) και όλα τα άλλα κάτω από το χαλί (πολιτική μεταγραφών κτλ). Ενδεχομένως μια νέα γκέλα εντός ή βαριά ήττα σε Βικελίδης/Τούμπα να αποτελέσει την αφορμή. Η ανανέωση συμβολαίου δεν νομίζω ότι αποτελεί μεγάλη δέσμευση, απλά θα είναι μεγαλύτερες οι ρήτρες σε περίπτωση πρόωρης λύσης του συμβολαίου.

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 02:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Νεμεσις τα σχολια σου πολυ ενδιαφεροντα και με ουσια. Εισαι απο τους λιγους π δε λεει τα τετριμενα περι μαρτινς κλπ. Η πηγη του προβληματος ειναι μια κ μοναδικη. Οποιος δε το βλεπει αξιος της μοιρας του.οταν λες χαμπερια ποια εννοεις;

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον απόηχο της χτεσινής ημέρας και εν' όψει της επόμενης (γενικά):
    Δώρο εισιτήριο για τα παιχνίδια που χάθηκαν (λέει) λόγω covid, ενώ η καμπάνια των φετινών διαρκείας διαφήμιζε ότι:
    "-Στην περίπτωση που εκδοθεί απόφαση περιορισμού της εισόδου στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 85%, τότε εφόσον απαιτηθεί θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email.
    -Όσοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δεν παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες λόγω μη επιλογής τους κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, προβλέπεται αναλογική έκπτωση στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας που θα εκδοθούν για την αγωνιστική περίοδο 2022-23...".
    Όλη η ιστορία μήπως και εμφανιστεί κανένας την Κυριακή στο γήπεδο πλην των υπαλλήλων, εντός και εκτός εισαγωγικών. Για άλλη μια φορά συνεπέστατη η ΠΑΕ....
    Πρόεδρε, άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει. Μήπως ακούσουμε τα χαμπέρια αφού εξασφαλίσουμε (;) μαθηματικά το πρωτάθλημα; Σε κάθε περίπτωση......φιέστα κι άστα!

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    οκ δεν ήταν έτοιμος 100% . ΑΛΛΑ : όταν έχεις μαζέψει ένα κάρο κατσίκια , έστω και ο ανέτοιμος Φορτούνης , μπορεί να δώσει 20-30 ποιοτικά λεπτά.......άντε παράτα μας ρε ταβερνιάρη

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς μια απορία... Τι σημαίνει κρίθηκε ανέτοιμος χθες ο Φορτουνης? Έχει κάποια ενόχληση? Η ο Μαρτινς έκρινε ότι δεν είναι σε αγωνιστική κατάσταση καλή ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του δύσκολου αυτού αγώνα κόντρα στην Γιουβέντους???

    REDGOAL: Τι να σου πούμε ρε φίλε; Οταν κάποιος παίκτης έχει τραυματισμό και χάνει προπονήσεις, μετά με μια δυο δεν μπορεί να παίξει ενα ντέρμπι με ένταση κλπ κλπ. Αυτό είναι το ανέτοιμος...

  • RED WINNER
    RED WINNER Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι ώρα για σαρωτικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο.Κατ'αρχην ο Μαρτινς έκλεισε πλέον τον κύκλο του,ότι είχε να δώσει το έδωσε δεν είναι για παραπάνω.Κουρασε και τον πλέον δύσπιστο.Παντως μάλλον θα μείνει.Τα πλέι οφ δείχνουν απέναντι σε πραγματικά μέτριες ομάδες (το ότι ο Άρης παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο το αποδεικνύει αυτό) ότι η ομάδα μας έχει πιάσει ταβάνι.Θελει γενικό ρεκτιφιε και ουσιαστικά μια ολόκληρη εντεκάδα βασικών.Ακραια μπακ(Λαλα διωξιμο μια ώρα αρχυτερα, Ρεαμπτσουκ για αλλαγή), ίσως στόπερ (Σισέ του ύψους ή του βάθους,Μπα τελειωμένος, Αβραάμ για σύνταξη, Μανωλάς μπλαζε και Παπασταθόπουλος θέλει αλλά δεν μπορεί-και δεν έπρεπε καν να τον φέρουν),δύο γρήγορα κεντρικά χαφ (ο Μαντί φευγατος και περιπατητης, Εμβιλα θέλει βοήθεια και Μπουχαλακης θολωμενος και αργός). Δεκαρι μόνο ο καλός Φορτουνης.Αγκιμπου μακάρι πώληση,Καρβάλιο σοφτ και λίγος, Ματιέ για ελάχιστα λεπτά.Εξτρεμ 2 βασικούς που να είναι παιχταραδες.Μασουρας, Ροντρίγκες για πάγκο και φυσικά φορ εφάμιλλο του Ελ Αραμπι.Τικινιο,Ονιεκουρου,Κουντε, όλοι διωξιμο.Ο Βατσλικ επεπλευσε από ένα σημείο και μετά.Οποτε τελειώνει το πρωτάθλημα κ ριζική αναδόμηση η μόνη λύση.

  • ΡΙΓΚΟ ΠΑΖ
    ΡΙΓΚΟ ΠΑΖ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Στυλ Καραπιάλη? Αααα χα αχα αχα αχα αχα αχ ααχα αχαψα χα αχαχα Χα χα αχα αχα Χ αχαχα Χαψα χα Χα. Θα μας πεθανετε ρε. Χα αχα χα αχα αχα αχ αχα αχα αχα αχα αχα αχαχαχαχα αχαχχα αχα α χα αχα

  • Φίλαθλος ΠΑΟΚ
    Φίλαθλος ΠΑΟΚ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαίρετε, είναι φίλος του ΠΑΟΚ. Όπως και στον περσινό τελικό είχα γραψει ένα σχόλιο και ο αντμιν το ανέβασε και τον ευχαριστώ , έτσι θα κάνω και τώρα.
    Ελ Αραμπι ... υποκλίνομαι.
    Βρείτε τρόπο να γίνει 25 χρόνων.
    Για τους υπόλοιπους, πάνω κάτω συμφωνώ, ίσως είστε λίγο αυστηροί με βαλτσικ .

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    geo κατι πανοπούλοι λεγανε οτι ειναι στυλ καραπιαλη.τελικα καλα μας κανουν με τατοια μυαλα που καβαλανε πολλοι...

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος όταν ξεκίνησε η ποδοσφαιρική χρονιά έκανε μπαμ ότι κάτι δεν πήγαινε καλά !!! Φάνηκε ότι τα υλικά ήταν άχρηστα !!!! Εκατό φορές είχα γράψει ότι αν εξαιρέσουμε το Αραμπι και κάνα δυο άλλους όταν παίζουν στο 100% οι υπόλοιποι είναι μετριότητες και για αναπληρωματικοί !!! Τι να σου κάνουν ο Λάλα , ο Όλεγκ ,ο Κουκουρούκου, ο Λόπεζ , Ο Μπούχα ,ο,εξαφανισμένος Μάντι !? Και όμως από αυτούς περιμέναμε να αλλάξει προς το καλύτερο η ομάδα !!! Ο σχεδιασμός όχι απλώς δεν πέτυχε,αλλά ήταν καταστροφικός !!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...