roumeliotis

Carwiz

«Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαρτίνς»

casino loutrakiou
redwell

Το νέο του συμβόλαιο με τον Θρύλο υπέγραψε ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμά του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη κι το μέλλον. Πιο αναλυτικά σημείωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας.

Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Γι αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δυο χρόνια. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπο το είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι κοντά μας.

Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές, καθώς επίσης να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα ματς. Όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Λάθος μεγάλο . Σηκώσαμε το χαλί και κρύψαμε τα σκουπίδια από κάτω. Θα τα δούμε μπροστά μας όλα. Έπρεπε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις με καλύτερο προπονητή . Για μας ο Μαρτιν είναι ένας μέτριος προς κακός προπονητής ,ενώ για τον Μαρτιν ο Ολυμπιακός είναι ό,τι καλύτερο είχε ποτέ του.

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Red 7Arrow άσε ρε φίλε να έχω μια συμπάθεια σε έναν παικτη πού γλυκαινει τό ποδόσφαιρο πού γύρισε το μάτι από την μπάλα, όχι τό ποδόσφαιρο, πού παίζουν οι τσουρουκαδες πού μαζεύτηκαν στην ομάδα καί κλωτσανε τη μπάλα με το καλάμι.

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Giorgios Στην υπαιθρο κοιμασαι και βλέπεις ταβάνι τό σύμπαν με Μαρινάκη,ακατεργαστο;γρήγορα μέσα μην πουντιασεις μέρες πού είναι καί χαθεί ένας ωσανας.

  • ο Ψησταριάς
    ο Ψησταριάς Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 09:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγκάλε πρόεδρε σε παραδέχομαι. Πώς τους πετσόκοψες έτσι ;
    Μέχρι χθες λέγανε για τον προφέσορα, τον άσχετο και τον ταβερνιάρη προπονητή.
    ΤΩΡΑ τι θα έχουν να πουν ; Θα τα ρίξουν στις επιλογές της Διοίκησης ;
    Θα πάνε κόντρα στις αποφάσεις ; Θα κόψουν το γήπεδο ;
    Ευτυχώς που υπάρχει το ψηφιακό αρχείο του Redgoal.gr και όλοι έχουν να θυμούνται τι γράφτηκε εδώ στο site.
    Και πάλι ευχαριστούμε.

  • Θρυλος για παντα
    Θρυλος για παντα Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι προπονητες της εξέδρας συνεχίζουν αλλα δεν πειραζει η ομαδα συνεχιζει οπως πρεπει να κανεγι καθε συλλογος ο μαρτινς θα μεινει καιρο στην ομαδα και ας στεναχωρήθηκαν αυτοι που τον βομβαρδιζουν συνεχεια ειτε παιζει καλα ειτε οχι και θα ερθουν αυτα που θελουμε οι πιο πολλοι ολυμπιακοι μπραβο στον Πρόεδρο

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 06:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος "YES MAN" ; Ο Μαρτίνς; Αυτός που απέτησε τον Πορτογάλο κράμα από Μαραδόνα- Μέσσι για να υπογράξει; Αυτός που απέτησε να του φέρουν τον Χασάν, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Ονιεκούρου, κτλ; Αυτός που δε βάζει τους παίκτες που δεν συναίνεσε να έρθούν βλ Μάρκοβιτς, Γιάννης Μασούρα, Τσούμιτς, κτλ; Αυτός είναι ο Μαρτίνς και κάνει ακριβώς αυτό που ξέρει και γουστάρει!!

  • ΑΝΤΙ-ΠΡΟΒΑΤΟ
    ΑΝΤΙ-ΠΡΟΒΑΤΟ Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos. κοψε τα σκληρα. Ταβάνι σου είναι η Λουντογκόρετς και ο Παναιτωλικός που θα σε αποκλείσει και μετά τα σρδάκια του πιτογυρου κατ εντολη παντα θα λενε οτι δεν μας ενδιεφερε το κυπελλο και τετοια. Ασεζ το ξερουμε το εργο. Για να δουμε ποιος θα πουληθει τελευταια μερα μεταγραφων τωρα που ηρθαν τα σαπακια των μανατζαραιων και το παικτακι απο τα αζητητα της Νοτιχαμ

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον Πρόεδρο συμφωνώ απόλυτα...Άκρως επιτυχημένος κοουτς με μια βέβαια φέτος πολύ κακή χρονιά όμως δεν ξεχνάμε κ εκτιμαμε την προσφορά του.

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλης Μαρινάκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πέδρο Μάρτινς!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ζήτω π Ολυμπιακός.
    Ταβάνι μας Το Σύμπαν.
    Συνεχίζουμε να σας Γλεντάμε.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βαγγέλης δειχνει με την προτίμηση του σε προπονητή τύπου Μαρτινς ότι και για τα δύο επόμενα χρόνια,το μπάτζετ της ομαδας θα είναι χαμηλό και δεν πρόκειται να γίνουν σοβαρές μεταγραφικές επενδύσεις.Φθηνοι Αφρικανοί με την προσδοκία να βγουν,και σκάουτινγκ στον παγκο της..Νότινγχαμ .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...