roumeliotis

leptokariopoulos

Καθάρισε... 2-0 ΠΑΣ και ξανά στο +9

casino loutrakiou
redwell

Μπορεί να μην εντυπωσίασε ο Θρύλος με την απόδοσή του κόντρα στο ΠΑΣ στο άδειο λόγω Covid Καραϊσκάκη, πήρε όμως πολύτιμο τρίποντο με 2-0 και ανέβασε ξανά τη διαφορά στη βαθμολογία στο +9 από τον δεύτερο. Σκόρερς για τους Πειραιώτες που είχαν ξανά πολλές απουσίες όπως φυσικά και οι Ηπειρώτες, ο Μασούρας στο 4' και ο Τικίνιο στο 89'.

Μετά από δύο «λευκές» ισοπαλίες (0-0 με Απόλλωνα Σμύρνης και Παναθηναϊκό), αλλά και την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο (2-1), ο Ολυμπιακός είδε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να μειώνουν την απόσταση στους 6 και 7 βαθμούς, οπότε η νίκη με τον ΠΑΣ ήταν μονόδρομος. 

Το γρήγορο γκολ του Γιώργου Μασούρα (4΄), από το λάθος γύρισμα του Σάλιακα προς τον Σούλη, βοήθησε από τη μια τους πρωταθλητές στην εξέλιξη του ματς κι από την άλλη χάλασε τα όποια σχέδια είχαν στο μυαλό τους οι Ηπειρώτες, οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μέσα στο 2022 (σ.σ. προέρχονταν από νίκη και δύο ισοπαλίες). 

Οι Πειραιώτες είχαν τη συντριπτική πλειοψηφία στην κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία του Σούλη. Ούτε ο ΠΑΣ, όμως, έκανε αισθητή την παρουσία του στο διάστημα αυτό, με τον Τζολάκη να εξελίσσεται σε... θεατή του αγώνα.

Στο 35΄ ο Ελ Αραμπί τροφοδότησε τον Ανδρούτσο έξω από την περιοχή, με τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού να σουτάρει χωρίς να βρίσκει στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε λίγο αργότερα και το σουτ του Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο του ματς και στο β΄ μέρος, απέναντι σε έναν... παθητικό ΠΑΣ, παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Μεταξάς στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης. Στο 57΄ οι ερυθρόλευκοι «άγγιξαν» το 2-0 με την κεφαλιά του Μανωλά να διώχνει προ της γραμμής ο Σάλιακας, ενώ ο Σούλης ήταν εξουδετερωμένος.

Το ματς συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να έχει τον πλήρη έλεγχο, αλλά να μην απειλεί και τους Γιαννιώτες να προσπαθούν, αλλά να μην μπορούν... Ένα σουτ του Καραχάλιου στο 84΄ δεν ανησύχησε τον Τζολάκη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τικίνιο στο 85΄.  

Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» κλείδωσαν τη νίκη τους στο 89' λεπτό, με το 5ο γκολ του Τικίνιο στο πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε με κεφαλιά, μετά από προσπάθεια του Ανδρούτσου και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (70΄ Λαλά), Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά (79΄ Βρουσάι), Μασούρας (86΄ Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί (70΄ Τικίνιο)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Εραμούσπε, Κάργας, Παντελάκης (46΄ Μορέιρα), Σάλιακας, Οικονομόπουλος (60΄ Ρίζος), Σιόντης (46΄ Λιάσος), Καραχάλιος, Στάνκο, Τριάδης (60΄ Λώλης), Μπρένερ (80΄ Μίνα)

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ολυμπιακός αυτό δεν το λέει μπάλα!!!! Όλα τα άλλα είναι από γλυψίματα και δικαιολογίες μέχρι να ψαχτούν αν πραγματικά ......είναι Ολυμπιακοί!!!! Τα έχουμε ξαναπεί ότι και οι απέναντι αυτό θέλουν, ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Johnker7 μια που είπες για τη φωτογραφια , πολυ καλη παρατήρηση. Τι βλέπουμε ? Εκει που παιζετε η μπάλα ήμαστε 3 εναντιον 3 . Εκει που θα πάει η μπάλα ήμαστε 2 εναντίων 5 . Εξω απο την περιοχη ήμαστε 1 εναντιων 1 . Καμια υπεραρηθμια παντου !!!! Πώς θα μπεί γκολ βέβαια !!! Αυτο είναι όταν σας λέω τι να της κάνεις τις ανούσιες πασούλες τον στόπερ μας στο δικο μας μισο ?Ποιο είναι το σχέδιο ανάπτυξης ... Το ποδοσφαιρο είναι απλο . Αλλα που να τα δούνε αυτα οι δημοσιογράφοι που δεν έχουν ιδεα απο μπάλα !!! Σου λένε παίζει 3-4-3 πολυ επιθετικα σημερα , Δειτε τη φωτογραφια να δείτε επίθεση ...

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά ο Μαρτίνης ξύπνιος !!! Θα το καθιερώσει το 3 στα σέντερ μπακ !!! Σου λέει ο κόσμος με κράζει αλλά ο Μαρινάκης με πληρώνει !!! Τι θες πρόεδρε ? Παπασταθόπουλος !!! Μέσα !!! Τι άλλο ? Μανωλάς !!!! Μέσα !!!! Τι άλλο ? Να πουλήσουμε ΜΠΑ Η ΣΙΣΕ !!! ΜΕΣΑ !!!!!! Καιροί πούνε τώρα να χαλάμε χατηρια !!!!

  • Ν
    Ν Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρτε κανα παίχτη της προκοπής να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια

  • Creeper
    Creeper Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιωργος Πετρουπολη Η κατάντια και η γραφικότητα σου δεν έχουν όρια!!! Για μια κακή χρονιά (που ακόμα και έτσι είμαστε ακόμα πρώτοι) έχεις ξεχάσει ή κάνεις οτι έχεις ξεχάσει τα προηγούμενα χρόνια με τον Μάρτιν που παίζαμε μπαλάρα. Η ομάδα για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια δεν έχει κάνει σχεδόν καθόλου διακοπές. Τι δεν καταλαβαίνεις???!!! Φαντάσου να μην παίρναμε και τα συνεχόμενα πρωταθλήματα και μάλιστα σε καιρό "εξυγίανσης" τι θα έλεγες!!! Και επειδή αναπολείς τους Γκαλέτι, Τζόλε κλπ μάλλον έχεις ξεχάσει οτι παίζαμε στο παρελθόν με Χάβο και Βούζα (την γνωστή Χαβούζα), Ανατολάκη, Ντομί, Βαρεσάνοβιτς Αμπονσά, Αμποάγκουε Μπαμπαγκίντα, Ζι ζι Ρόμπερτς, Μάρκο Νε κλπ. κλπ. όπως επίσης με πρόεδρο Κοκκαλη είχαμε προπονητές τον Κόλια, τον Κετσπάγια κλπ. και τρώγαμε τεσσάρες από από Μόλντε και επτάρες από Γιουβέντους. Αυτά δεν σου είχαν λείψει ???!!! Δεν πόναγαν τότε τα ματάκια σου???!!! Αν δεν σου αρέσει να παρακολουθείς τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό πήγαινε και παρακολούθα τον μπασκετικό που σε έχει χορτάσει από επιτυχίες τα τελευταία 12 χρόνια.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα γκολ δώρο, ένα γκολ (σχεδόν) καραμπόλα και 3-4 σουτ στα δίχτυα (τα μαύρα που είναι μπροστά από τα πέταλα), απέναντι στον λιγότερο από μισό ΠΑΣ. Ελπίζω να μην έπαθε τίποτα ο Μανωλάς και να προλάβει ο Παπασταθόπουλος την Τούμπα για να δούμε και το σύστημα 6-3-1 (με 4 στόπερ) - μόνο αυτό δεν έχουμε δει ακόμα!
    Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς πως η ομάδα δεν βγάζει μάτια - τα δικά μας φυσικά από το υψηλό θέαμα....

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο το τρίποντο και τίποτα άλλο.

  • Στεφανος
    Στεφανος Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μόνο που μετράει είναι η νίκη τίποτε άλλο, τώρα όσοι ονειρεύεσται αλλιώς τον Ολυμπιακό και νομίζετε οτι το προβλημα ειναι ο Μάρτινς ας έρθει ο Γκουαρντιόλα και με μεταγραφές που το μεγαλυτερο προσον είναι να είναι τζάμπα και με ταλέντα από την Β Γαλλίας θα δείτε τι ομαδάρα θα φτιάξει και τι μπαλάρα θα παιζουμε

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Παει κι αυτο το παραρτημα

    Η κουλα διαμαρτυρεται για το μακροβουτι του μανδαλου - εχουν πολυ γελιο - θελουν διαμαντοπουλους για 100-0

    Την επομενη αγωνιστικη ας παιξουμε με Ελληνα διαιτητη να δωσει κανα - δυο μπεναλτυ στον μπαογκ να αποκτησει ενδιαφερον το πρωταθλημα

  • ΔΙΑΣ 7
    ΔΙΑΣ 7 Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 2-0 ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΓΟΥΡΑΔΩΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΡΕ; ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...