roumeliotis

leptokariopoulos

Επίσημα... Φαντιγκά ως το 2026

casino loutrakiou
redwell

Και με τη... βούλα παίκτης του Θρύλου είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά καθώς ο νεαρός άσος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδος και εντάσσεται άμεσα στο ρόστερ της Κ23 με... βλέψεις και για την πρώτη ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2026 είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2001 και αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού και επιθετικού μέσου.

Ο 21χρονος Γάλλος γεννημένος στο Παρίσι, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Παριζιάνων, ενώ έχει παίξει για μία σεζόν στην Μπρεστ ως δανεικός.

Με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Φαντιγκά αγωνίστηκε έξι φορές στη Ligue 1 και άλλες τέσσερις με την Μπρεστ, ενώ έχει και εννιά συμμετοχές στο UEFA Youth League με τη φανέλα των Παριζιάνων".

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμείς ζητάμε ψωμί ,το τραπέζι περιμένει και μας πασάρουν αλεύρι !!!

  • M.S 7
    M.S 7 Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι και κάνουμε καμία ήττα την κυριακή από τα καφενεία τους βάζελους εκεί να δείτε γέλια.....Μαρινάκη και Μαρτινς πραγματικά έχετε κουράσει μ' αυτές του τύπου μεταγραφές λαβράκια και διαμαντάκια...... Έχουμε γίνει Copa Africa....Επιτέλους φέρτε 2-3 παιχταράδες, έχουμε αρχίσει και βλέπουμε το παρελθόν σε βιντεάκια στο YouTube!!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν, όπως σχολιάζει ο σύγαυρος Πανόπουλος Γ. , δεν γίνουν πραγματικές μεταγραφές για την πρώτη ομάδα, υπάρχει πιθανότητα να μπλέξουμε στη δύσκολη συνέχεια και το 47ο να τεθεί εν αμφιβόλω.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 13:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Και για να μην ειμαστε μονο μεμψιμοιροι ,πραγματι ο αλλος μικρος ο εξτρεμ Ντιμπι Κειτα απο την Ρεαλ,δειχνει ταλεντο αυθεντικο με προοπτικη.Αυτος ναι εχει τα στοιχεια που απαιτει η θεση που παιζει.Και γρηγορος ειναι και τεχνιτης ντριπλερ και μπουκαδορος και πολυ καλα χτυπηματα της μπαλας και επαφες εχει ,που γινονται γκολ πολλες φορες.
    Παντα κρινοντας με αντιπαλους της ηλικιας του,αλλα ενα τελειο εν κινησει πλασε δεν εχει να κανει με το ποιοι ειναι οι αντιπαλοι σου,αλλα τι κλαση εχει ο μικρος.Ναι αυτος ο πιτσιρικας απο την Ρεαλ δειχνει να το εχει,και πολυ φοβαμαι οτι θα δυσκολευτουμε πολυ περισσοτερο να κλεισουμε αυτον.

  • Panos 7
    Panos 7 Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Redqoal πιστεύεις τώρα που έχουμε απουσίες θα τον δούμε στην πρώτη ομάδα;

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακαρι να βγει και να βγαλει ματια,διαψευδοντας ολους εμας τους πιο απαισιοδοξους.
    Γιατι δεν βλεπω να εχει πολυ υψηλη τεχνικη για να παιξει ως δεκαρι,δεν κουβαλαει την μπαλα για να παιξει box to box ως οκταρι,δεν εχει δυναμη η υψος (και η ταχυτητα η η εκρηξη του ειναι αμφιβολες) για να παιξει ως 6αρι.
    Πως ενα τοσο αδυνατο στα ποδια παιδι ,πιο αδυνατος ισως και απο τον Ονιεκουρου,θα μπορεσει να σταθει ως κεντρικος μεσος στα χαφ,εκει οπου πεφτουν κορμια στα τζαρτζαρισματα.
    Μακαρι αυτοι που τον ειδαν (?),να εχουν δει πραγματα που δεν φαινονται στα βιντεακια του youtube ,που υποτιθεται εχουν τις καλυτερες στιγμες ενος παικτη και οχι τις χειροτερες του.
    Γιατι οτι καλυτερο εχει να δειξει εκει,ειναι πασουλες δεξια αριστερα.
    Και δεν θα τον εκρινα τοσο αυστηρα ,αν δεν ηταν αυτες οι μεταγραφικες κινησεις της διοικησης,σταχτη στα ματια μας,γιατι δεν προκειται να γινουν πραγματικες μετσγραφες για την πρωτη ομαδα.
    Και το ξαναλεω,μακαρι να βγει,να εχει τοσο μεγαλη ποιοτητα και τοσο κοφτερο ποδοσφαιρικο μυαλο που να ειναι αυτα τα δυο αρκετα για να αντισταθμιζουν τις αλλες φανερες ατελειες του.

  • Σίμος Πάτρα 7
    Σίμος Πάτρα 7 Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω τωρα πρεπει να χαιρομαι; Εφεραν ενα πιτσιρικα και με το που θα βαλει 5 γκολ θα πουληθει. Εγω θελω Ριβαλντο να τον βλεπω να γραφει ποιηση με την ερυθρολευκη. Θελω Τζιοβανι. Θελω Τζολε. Θελω Γκαλετι. Θελω Μιραλας. Οχι ολα τα αφρικανακια τους περαστικους. Ολε ολε ολε κανουν οι οπαδοι ψεκια που χαιρονται οταν αγοραζουμε με 200 χιλιαδες και πουλαμε με 10 μυρια. Εγω μπαλα θελω να βλεπω και ειδα μαυρα χαλια στη Ριζουπολη

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...