roumeliotis

Carwiz

Με... υπογραφή Σισέ 1-3 στο Ηράκλειο

casino loutrakiou
redwell

Αέρα... πέρασε ο Θρύλος από το Ηράκλειο με 1-3 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Παπέ Αμπού Σισέ ο οποίος έβαλε δυο γκολ και είχε καταλυτική παρουσία και στην άμυνα και στην επίθεση για να έρθει το πολύτιμο τρίποντο σε ματς για την 12η ημέρα της Super League 1.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Διαμαντή στο 16' για να ακολουθήσουν δυο τέρματα από τον Σισέ στο 25' και με το έμπα του δευτέρου μέρους στο 49'. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Ρόνι Λόπες στο 60' ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες και για τέταρτο τέρμα που όμως δεν ήρθε είτε λόγω αστοχίας είτε λόγου δοκαριού.

Απόλυτος κυρίαρχος μετά το γκολ του Διαμαντή στο 16΄ ο Ολυμπιακός, πέτυχε τρία γκολ, δύο με τον Σισέ (24΄, 49΄) κι ένα με τον Λόπες (60΄), είχε δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και με την εμφάνισή του έδειξε πως είναι πανέτοιμος για τον «τελικό» της Πέμπτης (9/12) με την Αντβέρπ στο Βέλγιο. 

Οι «ερυθρόλευκοι», παράλληλα, διατήρησαν το αήττητο που έχουν στη Super League (10-2-0), ενώ με την 6η εφετινή τους εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμα ματς συμπλήρωσαν 26 μακριά από το Καραϊσκάκη χωρίς να έχουν ηττηθεί!

Το αήττητο των έξι αγωνιστικών διακόπηκε για τον ΟΦΗ το βράδυ του Σαββάτου, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να προηγείται γρήγορα, αλλά στη συνέχεια η ανωτερότητα του αντιπάλου του ήταν τέτοια που στάθηκε αδύνατο ν΄ αποφύγει την δεύτερη εφετινή της ήττα.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ καλύτερα από τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο και παρότι οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν ψηλά για να κλέψουν και να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Επασί, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και δεν άργησε να απειλήσει.

Από το λάθος γύρισμα του Μπα στο 12΄, ο Καστάνιος προσπάθησε να πλασάρει, αλλά ο Βατσλίκ είχε καταλάβει τον κίνδυνο και με αυτοθυσία απεσόβησε τα χειρότερα.

Στο 16΄, όμως, από το κόρνερ που εκτελέστηκε και το «τσαφ» του Λόπες στην προσπάθειά του ν΄ απομακρύνει, η μπάλα στρώθηκε στον Διαμαντή ο οποίος με αριστερό δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Το γκολ αφύπνησε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πήραν την κατοχή της μπάλας κι άρχισαν να πιέζουν. Στο 21΄ η πρώτη προσπάθεια ν΄ απειλήσει η ομάδα του Μαρτίνς βρήκε τον Αγκιμπού Καμαρά να σουτάρει άουτ, ενώ στο 23΄ ο Επασί έκανε τεράστια απόκρουση στο κοντινό σουτ του Λόπες που ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει.

Η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό δεν άργησε. Από τη σέντρα του Εμβιλά στο 24΄ ο προωθημένος Σισέ με καρφωτή άπιαστη κεφαλιά άφησε... άγαλμα τον Επασί για το 1-1.

Παρότι οι Πειραιώτες είχαν πάρει... μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν απείλησαν άλλη φορά στην εστία των Κρητών, που από την πλευρά τους κοίταξαν περισσότερο να οργανωθούν αμυντικά, παρά να «ψάξουν» το δεύτερο γκολ. 

Με γκολ... από τ΄ αποδυτήρια (49΄) ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Σισέ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ «υπέγραψε» την ανατροπή του σκηνικού, αυτή την φορά με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά την προσπάθεια του Εμβιλά να σουτάρει προς το τέρμα.

Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 60΄ όταν ο Λόπες με αριστερό σουτ «έγραψε» το 3-1 (ο Πορτογάλος σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς μετά από εκείνο του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό). Στο 67΄ ο Επασί είπε «όχι» στο τετ-α-τετ με τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το βολέ του Εμβιλά έφυγε λίγο άουτ. 

Μία ακόμη διπλή τεράστια ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στο 71΄, με τον Επασί να αποκρούει εξ επαφής την κεφαλιά του Σισέ, ο Σενεγαλέζος απέτυχε να σκοράρει στο ριμπάουντ, ενώ στην συνέχεια το σουτ του Μπα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. 

Στις καθυστερήσεις ο Βατσλίκ έκανε σπουδαία επέμβαση στο δυνατό σουτ του Στάικου, φάση που ήταν και η τελευταία στο παιχνίδι.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής (74΄ Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Τοράλ (89΄ Στάικος), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Φαν Ντάινεν (68΄ Τσιλιανίδης), Λάμπρου (68΄ Καμάου), Καστάνιος (68΄ Γιάννου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (65΄ Μαντί Καμαρά), Λόπες (90΄ Βαλμπουενά), Μασούρας (80΄ Ονιεκούρου), Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί (89΄ Τικίνιο)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

19 σχόλια

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστευω πλεον ολοι καταλαβαινουν οτι ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ο Ολυμπιακος να παιξει ολο το Πρωταθλημα στο 70% ας πουμε των δυνατοτητων του, θα το παρει αηττητος με 3-4-5 γκολ ανα ματς και δακρυα απο απεναντι...

    Το θεμα ειναι η θεληση , η συγκεντρωση και φυσικα η Ευρωπη φετος.

    Παμε για το 48 ηδη...

  • geodiv
    geodiv Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Σισέ τεράστιος σε όλο το γήπεδο, Εμβιλά στα γνωστά του στάνταρ (παίκτης βαρόμετρο). Ρέαμπτσιουκ ακατάβλητος και ακατάπαυστος. Ρόνι ευρωπαϊκών προδιαγραφών (το πάλεψε το προηγούμενο διάστημα μέ τη βοήθεια των γυμναστών). Μαρτίνς αρχίζει να δικαιώνεται, καθώς έλεγε ότι θα ανέβουμε. Μάλλον κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα. ΥΓ. Κε Κορρέ, μεταξύ Μαρτίνς-Ροντρίγκες υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Το διάβασα αλλού, να το ξεκαθαρίσω. Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Φίλε ρωτήσαμε γιατί δεν ήταν αποστολή ο Γκάρι και μας είπαν ότι ήταν απόφαση προπονητή. Στην προπόνηση δεν υπήρξε κάτι, τουλάχιστον παρουσία άλλων. Τι να σου πούμε; Δεν είμαστε στο Ρέντη να ξέρουμε από πρώτο χέρι αν υπάρχει κάποιο θέμα...

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 09:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε άλλον ένα μάτς φάνηκε το κενο που υπάρχει στον δημιουργικο χάφ , Ο Ακιμπου πος το παρρόν δεν ανταποκρίνεται . Πρέπει όμως να παραδεχτούμε μερικα πράγματα. Κατ αρχην Μπράβο στον ΟΦΗ για την κατάσταση του γηπέδου και για την αγωνιστικη του φιλοσοφία . Στη συνέχεια πρέπει να παραδεχτούμε όλοι εμεις που δικαιώς κράζαμε στην αρχη τους Λαλα και Ρεαμτσούκ και Ρονι , πώς έχουν βελτιωθει πάρα πολυ ! Ο Μπά είναι όπως ήταν πάντα , άμυαλος ! Στα της ομάδας τώρα ήταν άλλο ένα παιχνίδι που οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε προέρχονταν μόνο απο στατικες φάσεις . Γενικα η ομάδα σε σέτ παιχνιδι δεν μπορει να γίνιε απειλιτικη .
    Αυτο που θα πρέπει σοβαρα να σκεφτουν οι ανθρωποι της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου είνια οι παιχτες που ο κοοούτς δεν υπολογίζει . Δηλαδη οι Βρουσάϊ και Μαρκοβιτς κυρώς . Αν είναι να μην τους υπολογίζει είναι καλύτερα να τους δώσουμε δανεικούς στο εξωτερικο να πάρουν παιχνιδια και να τους πουλήσουν στο τέλος πάρα να τους καταστρέψουμε την καριέρα . Τον Βρουσάϊ όταν τον πήραμε πίσω απο την Ολλανδια τον παρακωλουθούσαν 5-6 ομάδες , τον Μαρκιβίτς απο την Παρτιζάν τα ίδια και τώρα δεν ξέρω αν πάιζουνε καν στο δίτερμα στον Ρεντη

  • Stratos91
    Stratos91 Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 02:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το Ρόνυ τώρα που ανεβαίνει και Γκάρι στα άκρα,θα δούμε ωραία πράγματα!!Το υλικό της ομάδας με όλους τους παίκτες υγιείς(Φορτούνης!!) είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια

  • Azeooo
    Azeooo Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 01:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Σοβαρη η ομαδα αποψε και δυνατη ανατροπη μεσα στην Κρητη
    Μια απορια εχω βρε παιδια αυτος ο Λαλα οντως ειναι ποδοσφαιριστης
    Πρωτη φορα στα ευρωπαικα χρονια μια ομαδα θα σηκωσει κουπα παιζοντας με 10 παιχτες ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΠΟΣ

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανέβηκαν τα άκρα ανέβηκε και η απόδοση της ομάδας! Μακάρι να γίνει κάτι και στα σεντερ μπακ γιατί σε κάθε παιχνίδι τρώμε γκολ!

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ματς με την Αντβέρπ είναι αδιάφορο τελείως !!! Σιγά μη κόψει βαθμό η η βαθμούςς η Τουρκική ομάδα από τη Γερμανική !! Αυτά μόνο στα παραμύθια για μικρά παιδιά λέγονται !!! Μια καλή προπόνηση τη Πέμπτη και γερά την Κυριακή !!!

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΟΥΦΑ ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ..... Mountains,1925,το κατάλαβες; ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑ

  • Agent777
    Agent777 Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός είναι ο Ρόνι Λόπες σύγγαυροι! Ένας παίκτης που δεν ανήκει στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν παίζει αυτό που μπορεί! Η διαφορά στο σώμα του είναι τεράστια, φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού και ο παίκτης είναι πολύ ελαφρύς και με πολλές δυνάμεις πλέον στο γήπεδο. Πολλά συγχαρητήρια στον Ερνάνι για την εξαιρετική ατομική δουλειά που έκανε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τώρα που ο παίκτης είναι ο κανονικός εαυτός του θα κλάψουν μανούλες! 47 loading...

  • Refugee 7
    Refugee 7 Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο εμβιλα mvp σήμερα ο Σισέ εκτός απ' τα γκολ ήταν κ Καλός αμυντικά,ο Ρόνι τη μισή μπάλα να παίξει απ' αυτή που ξέρει θα κάνει παπάδες,πάμε για πρωτιά την Πέμπτη

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...