roumeliotis

Carwiz

Επικίνδυνη αποστολή στο Ηράκλειο για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Την έκτη σερί νίκη σε εκτός έδρας ματς της Super League 1 ψάχνει ο Θρύλος στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, σε ματς για την 12η ημέρα της Σούπερ Λίγκας που γίνεται το Σάββατο (04/12, 19:30, CS2).

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο και να ανεβάσουν... στροφές για τη δύσκολη συνέχεια διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξέρουν πως δεν θα έχουν εύκολο απόγευμα στο πάντα αφιλόξενο «Γεντί Κουλέ» και απέναντι σε μια ομάδα σκληροτράχηλη με δυνατή αμυντική λειτουργία και σε καλή κατάσταση όπως είναι το τελευταίο διάστημα ο ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καποια απουσία που να τον υποχρεώνει σε αναγκαστικές αλλαγές και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο Ηράκλειο, αφού επέστρεψε στη διάθεσή του και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Λ. Δημητριάδη (Μακεδόνας), Ιορδ. Δημητριάδη (Καστοριάς) και τέταρτο τον κ. Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Καραντώνης και Πάτρας.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • G27
    G27 Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικολάκη, πονεσες πάλι; Άντε στο πορτοκαλί σάιτ να κλάψεις...

  • ΘΡΎΛΟΣ 7
    ΘΡΎΛΟΣ 7 Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέντιουμ;

  • Nic
    Nic Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Διολου απιθανο να γινει της Λειβαδιας.Ξυπνα ακατεργαστε,.Ο ΟΦΗ δεν ειναι Λιβαδεια για να βαλει γκολ οτο πουλεν σου ο Λοπεζ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...