roumeliotis

leptokariopoulos

«Περάσαμε κακές φάσεις, τώρα είμαστε καλά»

casino loutrakiou
redwell

Έτοιμος και ο ίδιος αλλά και η ομάδα για το βήμα παραπέρα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη 1-0 επί της Φενέρ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Σαφώς χαρούμενος ο Πορτογάλος τεχνικός για την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, τόνισε...

Για το αν έκριναν οι αλλαγές το ματς: «Φυσικά, επηρέασαν οι αλλαγές την έκβαση του αγώνα. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένα αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψει. Ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένος, αγχωμένος.

Αυτό φάνηκε και από τον κόσμο, ήταν κάτι που μεταδόθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι και με ξεκάθαρη σκέψη. Πιέσαμε πολύ περισσότερο, δεν βγήκε καθόλου από το 50μ. η Φενέρ. Το πιστεύαμε πολύ, είχαμε αυτοπεποίθηση και με ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με τον Ολυμπιακό».

Για το αν φοβήθηκε μη γίνει η ζημιά όπως με την Άιντραχτ: «Στο ματς με την Άιντραχτ δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ήμασταν ανώτεροι και δεν περίμενε κανείς την ήττα. Σήμερα ήταν διαφορετικά. Σκοράραμε στο τέλος, αλλά ήμασταν πιο ήρεμοι και οργανωμένοι. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση. Έχουμε καταπληκτικό σύνολο παικτών για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαστε ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει ομάδες με ανωτερότητα και αυτό φαίνεται».

Για το αν βλέπει έναν προημιτελικό στην Ευρώπη: «Θα παλέψουμε για να πάμε ακόμα πιο μακριά. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Ο στόχος μας ως τώρα έχει επιτευχθεί, να προκριθούμε.

Θα προσπαθήσουμε και για την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεπεράσουμε το περσινό και έχουμε φιλοδοξίες για να πάμε ακόμα πιο μακριά».

Για το αν είναι η ομάδα του στην καλύτερή της φάση μετά τις τελευταίες νίκες: «Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα είμαστε καλά. Είμαστε ήρεμοι και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ποιότητα. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Άρης χ
    Άρης χ Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η φωτογραφία πολύ καλή αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του κόουτς , νομίζω τα πήγε πολύ καλά χθες , αν κάποια στιγμή αποφασίσει να ενεργοποιήσει και κάποιους ξεχασμένους (Μάρκοβιτς , Βρουσάι κλπ) όλα θα στρώσουν!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το υλικό που διαθέτει, ο κόουτς είναι σούπερ! Έχει το πιο κατεργασμένο μυαλό, ενός μετριότατου Ολυμπιακού. Το δούλεψε πολύ το παιχνίδι. Εδώ στο σάιτ όμως οι σχολιαστές των άρθρων, συναγωνίζονται σε υπερβολές. Έχει και θετικά αυτή η ομάδα. 1. Ο Ρέαπτσιουκ, αποτέλεσε στα τελευταία παιχνίδια, τεράστια έκπληξη. Η δουλειά που έκανε ο μικρός και διαρκής προσπάθεια, μιλάνε.... Δεν θα γίνει ποτέ, ο αρτίστας, αλλά όπως και παλιότερα ο Καραταΐδης ,κάνει όλα όσα χρειαζόμαστε. Και ο Καραταΐδης, αγωνίστηκε με τη μεικτή Κόσμου! Τα γράφω, επειδή στο παρελθόν τον αδίκησα. Όπως και να το κάνουμε, άλλος ο διασκελισμός του Ρέαπτσιουκ, και άλλος του...Λόπες. 2. Από κοντά και ο Λαλά-διαρκής βελτίωση. 3. Ευτυχώς που αντικαταστάθηκε ο Παπασταθό, προς Θεού δεν αναφέρομαι στην υγεία του, και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. 4. Ένας Μπα, με λιγότερο ''τσαμπουκά'', έχει θέση στην ενδεκάδα, όπως και πρόπερσι. 5. Ο Εμβιλά, ανακάμπτει! 6. Αν βγάλουμε από την εξίσωση, βαψομαλλιά και Λόπες, και αν κρατήσουμε τον Σεμέδο, με το φορμάρισμα του Ροντρίγκες, τα προβλήματά μας μειώνονται.7. Παραμένει εξόφθαλμο το ντεφορμάρισμα του Μαντί, που δεν ξέρω το λόγο. 8. Κάνει μπαμ η έλλειψη ενός γρήγορου κουμανταδόρου, επιπέδου...και πάμε σαν άλλοτε!

  • G27
    G27 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κουντε και οι 2 Καμάρα πάνε Κοπα Άφρικα στην διακοπή των Χριστουγέννων και τελειώνουν Φεβρουαρίο. Θέλει παίκτη ενδεκαδατο εκεί.

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal γνωρίζουμε τι τραυματισμό έχει ο παπασταθοπουλος? Επίσης στη κλήρωση που θα έχουμε σαν δεύτεροι θα υπάρχουν δυνατοί και αδύνατοι η θα παίξουμε με οποιονδήποτε τρίτο από chl?

    REDGOAL: Ακόμα δεν ξέρουμε για Παπαστσμαθόπουλο. Στην κλήρωση δεν θα έχει δυνατούς κλπ. Παίζεις με ομάδα από τους 3ους του C.L.

  • Ινδιανος
    Ινδιανος Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @G27

    Περίμενε να δούμε τι θα γίνει με τον Σεμεντο και τον Μανωλά.

    Στα χάφ που θέλεις παίκτη; Έχεις τους 2 Καμαρα, Εμβιλα, Μπουχα και Κουντε. Θα προτιμούσα να πάρει κάποιες ευκαιρίες ο μικρός από τη Β ομάδα.

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 09:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παπασταθοπουλος άρχισε να βγάζει τραυματίσμους όπως πέρσι, μάλλον πάσχει από σεμεντιτιδα!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 07:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Περα απο τα οποια λαθη της καλοκαιρινης προετοιμασιας,περα απο τα πληγματα του κορονοιου που βλεπουμκε στο προσωπο του Μαντι Καμαρα πως μπορει να επηρεασει την αποδοση ενος επαγγελματια αθλητη,μην ξεχναμε πως η ομαδα παιζει φετος ακομη χωρις τρεις απο τους καλυτερους παιχτες της.Τον Σεμεδο που ξεφυγε και το εριξε στο σορολοπ,τον Φορτουνη που ξαναεπαθε χιαστους,και τον Ροντριγκεζ που ηρθε αργα ,απροπονητος και βγαζει ακομη μυικους τραυματισμους.
    Φανταστειτε τον θρυλο με αυτους τους τρεις υγιεις,γυμνασμενους και βασικους.

  • Fuego
    Fuego Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 02:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους ο coach τα είδε όλα και τα διόρθωσε στο 2ο ημίχρονο!Ονιεκούρου για πολοστό παιχνίδι άφαντος κ έβαλε Ρόνι Λοπες.Καμαρά μαντί εκτός παιχνιδιού κ μπήκε Μποχαλακης κ Μασούρας εξω για να μπει Αυτος ο Παιχταρας Βαλμπουενα..Στο τελος εβγαλε Αραμπι π είχε σκασει κ εβαλε Τικινιο ασχετως του γκολ..Χίλια εύγε για τις αλλαγές κ γενικά την αφύπνιση στο 2ο.Ρεαμπτσιουκ πολύ καλος, Λαλά φοβερός Αγκιμπού καμαρα Τίποτα..ίσως ο μονος που δεν βγηκε για ν περασει για π.χ. ο Βρουσαι

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 01:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα επιπλέον αριστερό μπακ και έναν τεχνίτη και γρήγορο χαφ ώστε να μην εξαρτιέται η ομάδα από τον καμάρα που το μυαλό του από το καλοκαίρι είναι μάλλον στην ιταλια

  • G27
    G27 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε κοουτς. Έναν αμυντικό βράχο και ένα σκύλο στα χαφ το Δεκέμβριο και πάμε για το καλύτερο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

«Θα πάρουμε κάποιο επόμενο ματς εδώ...»

Τα λάθη και την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...