roumeliotis

lentiamo

Στο 90' λυτρωτής... Τικίνιο 1-0 τη Φενέρ

casino loutrakiou
redwell

Το κυνήγησε, το πίστεψε ως το τέλος ο Θρύλος και το βρήκε το γκολ της νίκης στο 90' με τον Τικίνιο κόντρα στη Φενέρ και με το 1-0 πλέον κλείδωσε την παρουσία του στα νοκ άουτ του Europa League, με την πρωτιά να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική.

Το αν θα τερματίσει πρώτος ή δεύτερος θα κριθεί την 6η ημέρα των ομίλων οταν και οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την Αντβέρπ στο Βέλγιο. Αν η Άιντραχτ δεν χάσει στην Πόλη, περνάει ως πρώτη. Αν χάσει και ο Θρύλος κερδίσει, θα ειναι πρώτος ο Ολυμπιακός. Η Φενέρ θα είναι ό,τι κι αν γίνει 3η και πηγαίνει στο Conference ενώ η Αντβέρπ αποκλείστηκε ως τέταρτη.

Καλύτεροι οι Τούρκοι στο πρώτο ημίχρονο που ειχαν δοκάρι με τον Καχβετσί και δυο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Θρυλος ισορρόπησε και στο δεύτερο είχε τον απόλυτο έλεγχο χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με κλασικότερη αυτή του Ελ Αραμπί στο 74'.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βατσλίκ στη θέση του τερματοφύλακα και τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά και Μαντί Καμαρά ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Ονιεκουρού, Μασούρα στα πλάγια και τον Αγκιμπού Καμαρά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ο κόσμος ξεκίνησε να δίνει τον ρυθμό πριν την έναρξη του αγώνα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τον ακολούθησαν από τα πρώτα λεπτά, πιέζοντας στη μεσαία γραμμή και βγαίνοντας ταχύτατα στην επίθεση. 

Ο Ολυμπιακός πλησίασε το γκολ μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον Μασούρα να γυρίζει προς τον αμαρκάριστο Αγκιμπού Καμαρά, αλλά ο νεαρός άσος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την προωθήσει στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Ονιεκουρού βρέθηκε στην περιοχή, ένα πάτημα από τον Τισεράν του στέρησε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την προσπάθειά του.

Οι φιλοξενούμενοι επεδίωκαν με γρήγορες μακρινές μπαλιές να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την «ερυθρόλευκη» άμυνα, ωστόσο την πρώτη τους ευκαιρία την πραγματοποίησαν σε οργανωμένη επίθεση. Συγκεκριμένα, ο Καβετσί στο 18’ με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπερίσα επιχείρησε να σκοράρει, χωρίς να τα καταφέρει.

Στο 22’ η ομάδα μας αναπτύχθηκε ωραία και η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μασούρα, ο οποίος με σουτ από τα δεξιά… σημάδεψε πόδια αμυντικού, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Λαλά με αριστερό σουτ την έστειλε λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι.

Στο 24’ ο κ. Μαρτίνς αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή, με τον Μπα να παίρνει τη θέση του τραυματία Παπασταθόπουλου. Επτά λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί παραλίγο να πετύχει ένα από τα πιο τυχερά γκολ της καριέρας του, με τον Οζέρ τελικά να κρατάει το μηδέν με δύσκολη επέμβαση.

Ο Μαροκινός στο 38’ άγγιξε το 1-0 με γυριστή κεφαλιά στην κίνηση, όμως για ακόμα μία φορά η «στρογγυλή θεά» πέρασε λίγα εκατοστά από το δοκάρι. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 40’ με το φάουλ του Μπερίσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για την ομάδα μας, καθώς Μπουχαλάκης και Λόπες πήραν τη θέση των Μαντί Καμαρά και Ονιεκουρού, αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός με πίεση και καλή κυκλοφορία της μπάλας έβγαζε περισσότερη ένταση επιθετικά. Στο 47’ ο Αγκιμπού Καμαρά απείλησε για πρώτη φορά και ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Μπουχαλάκη να προσπαθήσει να σκοράρει.

Η Φενέρμπαχτσε ανέβασε πιο ψηλά τις γραμμές της για να εμποδίσει την ανάπτυξη και παράλληλα να απομακρύνει την πίεση από την περιοχή της και τα κατάφερε σε ένα βαθμό. Για αυτόν τον λόγο ο κ. Μαρτίνς έριξε στη μάχη τον Βαλμπουενά, προκειμένου ο Γάλλος να δημιουργήσει ρήγματα από τα πλάγια.

Αυτό το έκανε όμως ο Λόπες με τον Ρέαμπτσιουκ από τα αριστερά στο 74’, ωστόσο ο Ελ Αραμπί έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Και πάλι από τα αριστερά αναπτύχθηκε ο Θρύλος στην ευκαιρία του Λαλά, ο οποίος αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε.

Στα τελευταία λεπτά ο προπονητής της Φενέρ επέλεξε να γεμίσει την άμυνά του με σκοπό να μην ηττηθεί, ποντάροντας παράλληλα στην ανατροπή της εις βάρος του βαθμολογικής κατάστασης, στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δημιούργησε προϋποθέσεις για να σκοράρει και τα κατάφερε με την τελευταία αλλαγή του Μαρτίνς. Ο Ρέαμπτσιουκ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Τικίνιο με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ - Λαλά, Παπασταθόπουλος (24' Μπα), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Μ. Καμαρά (46' Μπουχαλάκης), Εμβιλά - Μασούρας (68' Βαλμπουενά), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (46' Λόπες) - Αραμπί (81΄Τικίνιο).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Οζέρ - Οσάγι-Σάμουελ, Τίσεραντ, Κιμ, Νόβακ (78' Σάλαϊ)- Μερτ Χακάν (90' Γκιουμούσκαγια), Σόσα, Ζάιτς (65' Μάιερ) - Ιρφάν Καχβετσί (65' Πέλκας), Μπερίσα, Ρόσι (78' Καντίογλου).

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

31 σχόλια

  • giorgos
    giorgos Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγέλα;;;;;;
    Για Σένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ετσι να προκαλείς.
    Πέδρο Μάρτινς!!!!!!!!!!!! Μαζί θα πάρουμε το Ουέφα.
    Όσοι θέλετε Τέτοιες χαρές Μαρινάκης κ Κουντουρης.
    Υγ. Το γκολ της αιντραχτ στο 95 δε μου ήρεσε. Τώρα τις κάνει κ το χ στην τουρκία.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Πετρος
    Πετρος Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Nic
    Πολύ άστοχο σχόλιο μα πολύ άστοχο. Ακόμα και τώρα γκρίνια; Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε μπαλάρα. Ο Ολεγκ ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌΣ. Νικήσαμε. Τι άλλο θέλουμε; Το αποτέλεσμα είναι που μετράει πάνω απ όλα.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    μαθετε να διαβαζετε!αλλος εγραψε ΄΄Μπαινει στην ιδια κατηγορια με μπαγεβιτς και ερνεστο βαλβερδε!΄΄ κανοντας εξισωσεις και αλλος το συνεχιζει κανοντας δικες του .εγω ανεφερα μια αντικειμενικη κατα τεκμηριο αληθεια μιας κ με ανεφερε, απαντηση στο συμπερασμα του,οποτε σταματηστε να το παιζετε πονηροι οπως ο αλλος που εβγαλε και συμπερασμα της βουρτσας .αυτα για αντιολυμπιακους που το παιζουν ολυμπιακοι τα γραφανε τρολακια στα γνωστα κατευθυνομενα σαητ κ σελιδες,σε λαθος σαητ ειναι,διαβαζε αυτους και κανε τους copy paste οπως τωρα...αν διαβαζες το σαητ θα ηξερες οτι εγω δεν κατηγορω τον μαρτινς οπως η πλειοψηφια.αρα εγω ειμαι ολυμπιακος και αυτοι οχι ε?γελαει ο κοσμος....

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αύτο που κρατάμε απο τη μεγάλη μας νίκη είναι ότι σταθήκαμε τυχεροι και ότι δεν μείναμε απο δυναμεις , παλεύοντας μέχρι το τελευταίο λεπτο . Μπράβο στην ομάδα
    Αυτη η νίκη δεν πρέπει να σκεπάσει τις αδυναμιες ποπυ έχουμε επισημάνει εδω και καιρό , και επειδη μπαίνει Δεκέμβρης πρέπει να κινηθούμε γρήγορα , αν όντως έχουμε βλέψεις να προχωρήσουμε στην Ευρώπη.
    Πάμε λοιπόν . φτασαμε στο σημείο το μόνο στοπέρ που μπορει να θεωρηθει Ευρωπαϊκης ομάδας να είναι ο Σισσε !!! Μην ακούω για Μπα και Παπασταθόπουλο. ο Μανωλάς αν έρθει τώρα θα χαλάσει τις ισσοροπίες στα αποδυτήρια . Η καλύτερη λύση είναι αυτο που λέει ο Μαρτινς , Ενεργοποίηση του Σεμέδο μεχρι το καλοκαίρι (Μια που θα λείπουνε οι Σισσε και Μπα ) και χρόνος στον Μαρκοβιτς ( που δε βλέπω να το λέει ο Μαρτινς ) .
    Στα αριστερα η Λυση Μπιορκιαν θα ήταν η καλύτερη αλλα τώρα που έχει παιξει Ευρώπη δεν ξέρω αν θα είναι εύκολο. Μακρυα απο Λατίνους . Θα χρειαστούμε παίχτη εκει πάντως. Ακουσα πώς ο Κυριακόπουλος φεύγει απο Σασσουόλο , είναι καλη περίπτωση.
    Στα φρετα τις επίθεσης ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν Ονιεκούρου και Λοπές ! Ενεργοποίηση Ροντριγκεζ και Βρουσάϊ και κίνηση όπωσδηποτε για τον Περεα των Ιωαννήνων για εξτρεμ .
    Για δημιουργό εχω θα ήθελα έχω ξαναπεί τον Γκρενιε που είναι ελεύθερος , θα έρθει κι ο Λοβέρα . Ειδάλως εναν καλο δημιουργο μόνο και ήμαστε εντάξη .
    Εν κατακλείδι πάμε για 2 οπωσδήποτε άντε τρεις μεταγραφες που πρέπει όμως να είναι 2 του
    Γενάρη στο Ρεντη

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν απαντάμε όμως, είναι καλύτερος ο Μπάγεβιτς από βαλβερδε επειδή πηγε 8 ? Και επειδή μπερδέψαμε Πορτογάλους πάλι δεν απαντάμε! Να σου δώσω άλλο παράδειγμα μπας και καταλάβεις! Ο ζαρντιμ είναι καλύτερος από βαλβερδε βάσει των εξισώσεων σου! Έχει πάει ημιτελικά με Μονακό! Δε το παίζω έξυπνος, εσύ κατάλαβαινεις ότι σε συμφέρει!

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να νικας μέσα έξω μια Τουρκική ομάδα και ορισμένοι να γράφουν αν θα πάμε στους 16,8,4 και να μην μπορούν να πανηγυρίσουν μια επιτυχία της ομάδας δείχνει ότι δεν είναι Ολυμπιακοί !!! Απλώς το παίζουν και γράφουν σε ένα Ολυμπιακό σάιτ βγάζοντας τα αποθημενα τους από τις φάπες που τρώνε εδώ και 25 χρόνια !!!! Δηλαδή έχω εγώ κάτι πρωσοπικο με το Μαρτίνη ,το Καρεμπέ , το Κόκκαλη , το Μαρινάκη , εγώ Θρύλος είμαι και θα κρίνω σκληρά και καλόβουλα για βελτίωση αλλά δεν είμαι εμπαθής και κομπλεξικος να στερω Άπτον εαυτό μου τις επιτυχίες και τις προκρίσεις τις ομάδας μου !!! Έτσι όπως γράφουν αυτά τα αρρωστακια λες και είχαν συνηθίσει να σηκώνουν κάθε χρόνο το Τσάμπιονς λιγκ και το Γιουρόπα !!! Άντε ρε πανηγύριστε την πρόκριση να χαρείτε !!! Τι είστε άλλη ομάδα και πονάτε ??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεχασαμε το πιο σοβαρο .Πολυ καλημερα σε ολους με υγεια,και καλα ψωνια στην BLACK FRIDAY οσοι αντεχουν οικονομικα .Εγω προσωπικα ουτε ηλεκτρικη οδοντογλυφιδα δεν αντεχω να παρω.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    πρωταθλητη7 τα κανες αχταρμα.πρωτον ο μπεντο δεν ειναι στη φενερ οπως ειπες.δευτερον ειπα για οχταδα γιουροπα για μαρτινς επειδη συνεχεια 16 ταβανιαζει το πραμα κ εσυ λες για κονφερενς και για αλλη ομαδα,τριτον ο μπαγεβιτς πηγε 8 τσαμπιονς λινγκ κατι που ειναι ο μοναδικος αντικειμενικα κατα τεκμηριο.τεταρτον εγω δεν ανεφερα βαλβερδε.επομενως μαθε να διαβαζεις και μην το παιζεις πονηρος.

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Eχω βαρεθει χρονια τωρα με τις πατατιες της ομαδας μου .Αντι να παμε σε ενα θεσμο που μας παει το κονφερενς και που μπορουμε καπως να προκριθουμε ,παμε στους 32 ,αντε το πολυ στους 16 στους δευτεροτριτους και τεζα ο καμπουρης. Ωσανα.Δεν βλεπετε τα 89 λεπτα που υπηρξε κακοποιηση του ποδοσφαιρου και μεινατε στην μια απο τις 100 αποτυχημενες μπαλιες του μολδαβου .Να γιατι δεν θα παμε ποτε ψηλα στην Ευρωπη και θα μεινουμε μια ζωη στο Νευροκοπι.

  • legend1925
    legend1925 Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Mega Channel κλπ τρολάκια...Οι φάπες είναι αμέτρητες! Παρά το ότι μέχρι σήμερα δεν παίξαμε μπάλα, η ομάδα θα μπορούσε να είναι και πρώτη αν δεν αυτοκτονούσαμε με τους Γερμανούς. Γκάρι αντί Κουκουρουκου, Τζολάκης αντί Βατσλικ και Σεμέδο αντί Σωκράτη και η ομάδα θα ανέβει επίπεδο. Ειδικά όσον αφορά το Σωκράτη παρουσιάζει εικόνα παλαίμαχου και θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι 4η επιλογή στα στοπερ. Ο Βάτσλικ δεν κάνει έξοδο ούτε με αίτηση ενώ συνήθως ότι πάει μέσα γράφει(ευτυχώς οι Τούρκοι δεν είχαν τελική εντός εστίας). Ο Κουκουρούκου έχει φαίνεται ψυχολογικό θέμα από τότε που αποχωρίστηκε τον κομμωτή του στην Τουρκία...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...