roumeliotis

Carwiz

«Να ζήσουμε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ»

casino loutrakiou
redwell

Έτοιμος ο ίδιος αλλά και η ομάδα για ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του μεγάλου ματς της Πέμπτης (25/11) απέναντι στη Φενέρ για την 5η ημέρα των ομίλων του Europa League. Πιο αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου...

Για το αν θα υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα ή διάταξη: «Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μετά το ματς με την ΑΕΚ. Ο Καρμπόβνικ κι ο Κούντε χθες προπονήθηκαν κανονικά. Με την εξαίρεση του Φορτούνη που θα αργήσει να επιστρέψει, όλοι είναι διαθέσιμοι. Δεν πρόκειται όμως να αποκαλύψω για πρόσωπα και διάταξη, παρότι οι αποφάσεις έχουν ληφθεί».

Για το αν τον προβληματίζουν τα λάθη στην άμυνα: «Με την ΑΕΚ κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, σε επίπεδο τακτικής. Παίξαμε έξυπνα και εφαρμόσαμε όσα είχαμε πει αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο. Τα λάθη στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και δεν μπορείς πάντα να τα ελέγξεις.

Τα λάθη ήταν ατομικά και όχι της ομάδας. Αν υστερούσαμε σαν ομαδική λειτουργία θα προβληματιζόμουν. Τα ατομικά λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας απέναντι στην ΑΕΚ».

Για το τί πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το ματς με την Άιντραχτ: «Στη Γερμανία χάσαμε δίκαια, αλλά εδώ ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αν δεν μας άξιζε η ισοπαλία, πόσω μάλλον δεν μας άξιζε η ήττα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, ενώ ο αντίπαλος με δύο αντεπιθέσεις κατάφερε να μας πάρει το παιχνίδι. 

Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι για να αποτρέψουμε αυτό που έγινε εντός με την Άιντραχτ και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι τότε, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο για μας».

Για το αν διαφοροποιούν τα πλάνα του οι αλλαγές σε διάταξη και πρόσωπα που ετοιμάζει ο Βίτορ Περέιρα: «Υπάρχει αμφιβολία για το αν θα παίξει με τέσσερις ή πέντε αμυντικούς η Φενέρ. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, είτε η ομάδα του Βίτορ παίξει πιο επιθετικά, είτε πιο αμυντικά. 

Όταν λέμε πως θα προσαρμοστούμε, δεν σημαίνει πως θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό ματς, με κατοχή, κυκλοφορία, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας μέσα στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας, ώστε να ζήσουμε μια ακόμη μαγική ευρωπαϊκή βραδιά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    TA TROLL ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

    ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστά , το είχα ξεχάσει και παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό μου.Πιστεύω όμως ότι στα προσεχή παιχνίδια του δικού μας πρωταθλήματος θα τον βάζει για να τον απολαύσουμε. Ευχαριστώ και καληνύχτα Σας.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι οι γαύροι το ευχόμαστε κόουτς αλλά βάλε μέσα και τον Ροντρίγκεζ να ευχαριστηθούμε πλαγιοκοπήσεις και ρήγματα στην τούρκικη άμυνα.

    REDGOAL: Δεν έχει δηλωθεί για τα ματς του Europa

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...