roumeliotis

lentiamo

«Ξέρω πόσο σημαντικό είναι με ΠΑΟ»

casino loutrakiou
redwell

Μια ακόμα καλή εμφάνιση προσέθεσε ο Αγκιμπού Καμαρά με τη φανέλα του Θρύλου με το νεαρό μεσοεπιθετικό να σκοράρει έστω και με σπόντα το 0-2 των Πειραιωτών στην Τρίπολη και να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα στη NOVA τα εξής:

Για την πίεση στα πρώτα λεπτά: "Νομίζω ότι ήταν καθοριστική. Ο προπονητής μάς είπε να είμαστε ήρεμοι. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολύ καλή αρχή και μετά από 10 λεπτά είχαμε ήδη τις αντιδράσεις που έπρεπε".

Για το γκολ του και αν περίμενε το λάθος του γκολκίπερ: "Από τη στιγμή που είδα την μπάλα αποφάσισα να σουτάρω και όχι να σεντράρω. Έγινε το γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος".

Για τον λόγο για τον οποίον έχει κερδίσει φανέλα βασικού: "Αυτό που αρέσει στον προπονητή είναι ότι θα σεβαστώ τις οδηγίες και τις συμβουλές του. Κάνω πράξη αυτές τις οδηγίες".

Για την εικόνα του και τα ματς με Παναθηναϊκό: "Ο προπονητής ξέρει πως είμαι ένας παίκτης που θα τον σεβαστεί και θα προσπαθήσω να κάνω πράξη ότι μου ζητά. Ξέρω το πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκού. Έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά και σωματικά για αυτό".

Για το εάν έχει όνειρο να πάρει μεγάλη μεταγραφή όπως ο Τσιμίκας: "Δεν ξέρω που έχουν πάει οι παίκτες που ήταν εδώ. Εγώ είμαι επικεντρωμένος εδώ στον Ολυμπιακό".

Για το τι του αρέσει στην Ελλάδα και το τι όχι: "Μου αρέσουν όλα. Νιώθω πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάτι που να μην πηγαίνει καλά. Όλοι μου συμπεριφέρονται σαν να είναι το παιδί τους".

Για το ποιος τον προστατεύει πιο πολύ και τον Μαντί Καμαρά: "Ναι. Όλοι με προστατεύουν και με προσέχουν. Όλοι με έχουν προστατευόμενό τους. Ο Μαντί είναι αδερφός μου. Ανταλλάζουμε συμβουλές και ιδέες".

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • YB
    YB Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλή περίπτωση ο μικρός. Τον έχω ξεχωρίσει από όλες τις μεταγραφές που κάναμε. Δυνατός στο μυαλό (φάνηκε από το πρώτο αγώνα) , μαχητικός και πολύ τεχνική. Πιστευω ότι θα ανέβει πολύ αν συνεχίσει να παίζει

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...