roumeliotis

lentiamo

«Ήμασταν έξυπνοι στο παιχνίδι μας»

casino loutrakiou
redwell

Τη νίκη επί του Αστέρα με 0-2 στην Τρίπολη για την 4η ημέρα της Super League σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ίβηρα τεχνικό να υπογραμμίζει τη σημασία της ενόψει και της συνέχειας. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη, πήραμε αυτό που θέλαμε. Κερδίσαμε δίκαια, μετά από ένα καλό παιχνίδι. Αν συνεχίζαμε έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο θα βάζαμε περισσότερα γκολ.

Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Δεν επιτρέψαμε να μας κάνουν ευκαιρίες. Σταθήκαμε όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλαμε».

Για την πίεση στην αρχή του ματς είπε: «Ήταν σημαντικό ότι βάλαμε νωρίς τα πρώτα γκολ. Ήμασταν έξυπνοι στο παιχνίδι μας, διαχειριστήκαμε καλά το ματς, ήρθε γρήγορα αυτό που θέλαμε και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Τέλος, για το αν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Φενέρ, σχολίασε: «Υπάρχουν στο μυαλό μου πολλές ιδέες, έχω κατασταλάξει σε ένα βαθμό. αλλά θέλω να μελετήσω τη Φενέρ για να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

15 σχόλια

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα πάντως συμφωνώ με το φίλο που ανέφερε ότι έχει πρόβλημα ανάπτυξης, μιας και λείπουν οι ανάλογοι παίχτες, και αυτοί που ήρθαν (λοπεζ,ονιεκουρου ,κουντε) ,δε βοηθαν σε αυτόν τον τομέα!

  • ΑΝΤΡΕΑΣ Χ.
    ΑΝΤΡΕΑΣ Χ. Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν η ανυπαρξία απέναντι σε αντίπαλο που δεν αλλάζει τρίτη πάσα, βαφτίζεται εξυπνάδα. Δώσε σανό προφέσορα. Τον γουστάρουν τα πρόβατα. Ελπίζω με τους παλιότουρκους να μην παίξουμε έξυπνα και φάμε κανά τρίμπαλο. Θέλω τσαμπουκά, πάθος, ποιότητα να δω στο τερέν. Όχι βαριστημένα τυπάκια να κάνουν αγγαρεία.

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε pan αν χάσει ο Μαρτίνς το πρωτάθλημα από τν Μπαοκ ας φύγει! Προς το παρόν δε τον διώχνεις! Όταν το απαιτείς αυτό τώρα, που είναι πρωταθλητής, πρώτος μέχρι στιγμής, και με πολλές επιτυχίες στην Ευρώπη, με ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ από μας ,είναι τουλάχιστον εμμονικο! Βρες ποιος πραγματικά σου φταίει και άσε τον Μαρτίνς για το τέλος!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα κατά συνθήκην ψεύδη:
    1. Ποιός είπε ότι η ομάδα, που έχει κατοχή μπάλας, κουράζεται περισσότερο;
    2. Ποιός είπε ότι η ομάδα που αμύνεται, κουράζεται λιγότερο;
    3. Ποιός είπε, ότι ο επιτιθέμενος, κινδυνεύει περισσότερο από τον αμυνόμενο;
    4. Γενικά η ομάδα που ελέγχει το κέντρο, δεν γίνει συνήθως δικαιώματα...πλην εξαιρέσεων, π.χ. αργοί αμυντικοί, πλαγιοκοπήσεις κλπ. Ο αμυνόμενος για να παίζει έτσι, είτε δεν μπορεί να παίξει αλλιώς, είτε δεν θέλει! Η υποδεέστερη ομάδα στην πρώτη περίπτωση, η ομάδα που βολεύεται με αντεπιθέσεις στην δεύτερη. Και με τον Αστέρα, δεν είδα αντεπιθέσεις της προκοπής στο β΄ ημίχρονο!
    5. Όπως και στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, μεγαλύτερη ποσότητα ευκαιριών σημαίνει και περισσότερες πιθανότητες επίτευξης τερμάτων. Είναι δύσκολο να φας γκόλ, όταν η μπάλα βρίσκεται την περισσότερη ώρα μακριά από την περιοχή σου!
    6. Γι' αυτό το λόγο, και οι μεγάλες ομάδες παίζουν επιθετικά.
    7. Επειδή αναφέρθηκε....από πολλούς σε όλο το διαδίκτυο η κούραση....έχω να απαντήσω, ότι η ομάδα με μεγάλο πάγκο ποιοτικών παιχτών, δεν μπορεί να έχει τέτοιο άλλοθι. Μετά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, κάνει μαζεμένες τις αλλαγές, ενώ έχει φροντίσει να ξεκουράσει άλλους ,με αναπληρωματικούς από την αρχή. Με τον Αστέρα παίζαμε!
    8. Υπάρχει πρόβλημα στην ανάπτυξη μάγκες....και θέλουμε-ίσως σωστά- να το κρύψουμε. Μακάρι να λυθεί!

  • Pan
    Pan Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη γραφω συνεχεια κατα του μαρτινς πολλοι θα εχουν την εντυπωση οτι εχω εμπαθεια μαζι του η οτι ειμαι τρολ η οτι αλλο..ομως ηαληθεια ειναι οτι απλα αγαπαω την ομαδα και βλεπω ξεκαθαρα οτι με αυτον στο τιμονι δεν υπαρχει περιθωριο για κατι αλλο..ναι,ισως ελλαδα κουτσα στραβα κατι κανουμε και ισως να κερδισουμε και καποια ευρωπαικα ματς αλλα ο θρυλος δεν παιζει την μπαλλα που θα μπορουσε βαση ροστερ και με ενσν κανονικο προπονητη στο τιμονι..για παραδειγμα εχθες ο λουτσεσκου με ροστερ μισο,με κατι ξεχασμενους να παιζουν οχι απλα νικησε αλλα κατατροπωσε την αεκ που στανταρ εχει καλυτερο ροστερ και ηταν σχεδον πληρης ,γιατι απλα ειναι ενας κανονικος προπονητης..μπορει οχι σουπερ αλλα προπονητης..δεν ειναι ουτε μιλογεβιτς ουτε μαρτινς..γιαυτο και φετος πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι καθολου μα καθολου σιγουρο το πρωταθλημα και το κυπελλο και μακαρι να διαψευστω οικτρα..

  • Rayven
    Rayven Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 06:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @Στεφανος Καμια επιλογη Κοουτς δεν ηταν ο Ποντενσε. Και να μην θυμασαι οτι σε συμφερει ο Πεπε ποιανου επιλογη ηταν;; Το Ποντενσε τον ειχε σταμπαρει ο Καρεμπε οταν τρωγαμε τις τριαρες απο την Σπορτινγκ επι Χασι. Επισης ο Ποντενσε και ο Σεμεδο ηρθαν στον Ολυμπιακο γιατι ο πρωτος ετυχε να ηταν στο ντου που εκαναν οι οπαδοι της Σπορτινγκ και ο δευτερος γιατι ειχε θεματα με την δικαιοσυνη στην Ισπανια και η καριερα του ηταν στο ναδιρ. Διαφορετικα μονο για διακοπες στη Μυκονο θα ερχονταν.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 04:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ γκρίνια, τη λέξη υπομονή δεν την ξέρουμε. Απ'τη μέση και μπροστά αν μπούνε όλοι δεν θα χωράνε και πριν λίγο καιρό λέγαμε για ένα εξτρέμ. Οι γνωστοί αντι-Μαρτίνιδες ξυδάκι μπόλικο γιατί θα αρχίσει να ρολάρει η ομάδα και θα πονέσουν.

  • Croc 7
    Croc 7 Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 03:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Έξυπνοι ήσασταν; Κοιμόσουνα ή ξύπνιος ήσουν; Νυχτα θα φύγεις αν μας φαπώσει κανένα βαζελακι παλι με τους Πουγγουρες και τους Μπουζουκηδες

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδη να μετραγτο 1,50 μετρο οφσαιντ για να δημηουργηθει ενταση στην ομαδα.ωραιοι ολυμπιακοι ειμαστε.

  • Στέφανος
    Στέφανος Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Η νίκη μετράει και τίποτα αλλο παντως ο Τικινιο φαίνεται να πήρε μπροστά(επιλογή του κοουτς όπως και ο ποντενσε) τώρα για τους νοσταλγούς του Χασι, Γκαρσία κλπ αμα φυγει ο Μάρτινς θα έχουν αρκετο χρόνο να τους θαυμάσουν όταν θα έρθουν στην θέση του οι αντίστοιχοι με τους προκατοχους του κοουτς

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...