roumeliotis

lentiamo

«Ποτέ δεν έκρυψα ή αποποιήθηκα ευθύνες»

casino loutrakiou
redwell

Μέσω των Social Media και με τις φήμες για επιστροφή του να οργιάζουν, ο Ρούμπεν Σεμέντο έλυσε τη σιωπή του μετά την τελευταία του περιπέτεια και υποστήριξε την αθωότητά του για τις κατηγορίες εις βάρος του.

Παράλληλα δήλωσε έτοιμος να πατήσει ξανά στα πόδια του, πιο δυνατός και αποφασισμένος και εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους τον στήριξαν. Αναλυτικά το μήνυμα του Πορτογάλου στόπερ των Πειραιωτών: 

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή αποποιήθηκα τις ευθύνες, πόσο μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος γιατί αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα. 

Αλλά πιο σημαντικό απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. 

Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

3 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 01:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα γυρίσει και θα αναδειχθεί πάλι σε κορυφαίο στόπερ του Θρύλου , γιατί τώρα πιά με τις πόρτες ομάδων Ισπανίας και Αγγλίας κλειστές για αυτόν , μόνον σε Γερμανία ή Γαλλία ή Ιταλία μπορεί να ελπίζει ότι θα πάει ή να μείνει στον Θρυλο για πάντα.

  • Johnker7
    Johnker7 Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos αν γυρισει ,θα γινει ξεκαθαρα για να μην μεινει ανενεργος κ μας μεινει στο ραφι.Ο Σεμεδο τελειωσε αγωνιστικα κ οχι μονο.Μονο κακο μπορει να προκαλεσει.Επρεπε να πουληθει κ να παρουμε καποιον αλλο στη θεση του.

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Γύρνα κ περιποιήσου όσους σε καταδίκασαν.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...