roumeliotis

leptokariopoulos

Κεραυνοί... Ένγκελς κατά Όσκαρ Γκαρθία

casino loutrakiou
redwell

Το πέρασμά του από τον Πειραιά σχολίασε στην πατρίδα του ο Μπιορν Ένγκελς με αφορμή το αντάμωμα της Αντβέρπ στην οποία παίζει τώρα με τον Θρύλο για το Europa League και ξεστόμισε... κεραυνούς.

Η απόλυση του Τάκη Λεμονή όπως τόνισε αποδείχτηκε κακή απόφαση το 2018 ενώ στάθηκε και στην ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη:

«Στον πρώτο γύρο είχαμε κάνει 18/18 και μπήκαμε στη χειμερινή διακοπή με καλή ψυχολογία. Όταν αρχίσαμε ξανά προετοιμασία, ο προπονητής, Τάκης Λεμονής, ξαφνικά απολύθηκε, από το πουθενά και χωρίς καμία επικοινωνία με τους παίκτες.

Ανέλαβε προσωρινά ο Χρήστος Κόντης και μετά ο Όσκαρ Γκαρθία, που άλλαξε τελείως το σύστημα. Εκεί άρχισε η μιζέρια», ανέφερε ο Βέλγος στόπερ που παίζει πλέον στην Αντβέρπ αλλά θα λείψει από το παιχνίδι της Πέμπτης (16/09) με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού.

Όσο για το 0-0 με την Μπαρτσελόνα; «Εκείνο το ματς για το Champions League ήταν μάλλον το καλύτερο που είχα στην καριέρα μου. Ακόμη και τώρα μου το θυμίζουν.

Είχαν περάσει 8-9 σεζόν που η Μπαρτσελόνα είχε να μείνει χωρίς γκολ σε ματς ομίλων του Champions League. Από αυτό καταλαβαίνεις πως είχαμε πετύχει κάτι μοναδικό».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • Φωνη της αληθειας
    Φωνη της αληθειας Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ειπαν ολα οι προηγουμενοι..
    Εγω απλα θα πω στον κ. Τακη Λεμονη να γνωριζει οτι δεν ξεχναμε οτι εχει προσφερει πραγματα οπου τον καλυτερο προπονητη του κοσμου να εφερναν το εργο του δεν θα το εφτανε κανεις! Ειναι μεγιστος προπονητης και τα αποτελεσματα του ειναι γραμμενα Ελλαδα και ευρωπη. Δεν ειναι τυχαιο που παιχτες λενε οτι ειναι ο καλυτερος ολων παραδειγμα Ολισαντεμπε, Ενχελς, Φορτουνης κλπ.
    Η πιο ομορφη μπαλα που εχουμε παιξει ειναι μαζι του. 6αρες 5αρες τεραστιες εμφανισεις ελλαδα και ευρωπη, με κερασακι τον ομιλο με ρεαλ και λατσιο που θα εβγαινε πρωτος στον ομιλο αν δεν μας εσφαζαν..
    Μεσα στην καρδια μας κ. Τακη Λεμονη ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!
    Αυτοί που τον εφαγαν κατεστρεψαν για παντα την ομαδα. Οπως ο Βαλβερδε την Μπαρτσελονα...

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλάκα κάνουμε όλοι κατάλαβαν γιατί έφυγε ο Τάκης !!! Και όσοι δεν το κατάλαβαν θα δουν τη συνέχεια του έργου μάλλον και φέτος !!!!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασχετο.Τι φανταστικη ερυθρολευκη εμφανιση ηταν αυτη εκεινης της χρονιας?Με κανονικες ριγες μπρος πισω και οχι μονο μπροστα λες ,και ντρεπομαστε για τις ριγες οπως τωρα ,και το ερυθρο της φανελας χρωμα οχι ξεβαμενο μπορντο σχεδον οπως τωρα αλλα κοκκινο αυθεντικο.Και ουτε σιριτια στους ωμους οπως τωρα λες και ειναι στρατιωτικη η ομαδα.
    Η φετινη ,με τις πολλες λεπτες ριγες μονο μπροστα εκτος ολων των αλλων,ειναι ισως η χειροτερη αθλητικη εμφανιση μας εδω και δεκαετιες.Μην αποδειχθει και ιδιαιτερα γρουσουζικη,γιατι μονο θρυλο δεν θυμιζει ..

  • lawyer7
    lawyer7 Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μυρωδιάδες από ποδόσφαιρο δεν είναι, απλά αποφασίζουν με γνώμονα το κέρδος. Και με βάση αυτό κρίνονται επιτυχημένοι, αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα είναι 21η στην Ευρώπη σε έσοδα από μεταγραφές την τελευταία δεκαετία. Αντε και αφήναν τον Λεμονή και κέρδιζε το πρωτάθλημα. Μετά θα τον έδιωχναν; Θα χτυπούσε άσχημα και θα προκαλούσε εύλογα αντιδράσεις. Δεν γινόταν η ομάδα να πορευτεί με τον αντιτουριστικό - παρωχημένο (όπως τον χαρακτήριζαν πολλοί) Λεμονή. Όπως και να το κάνουμε το μοντέλο του προπονητή, νέου Γκουαρντίολα ή νέου Μουρίνιο πουλάει περισσότερο και δημιουργεί και τις κατάλληλες μανατζερικές γέφυρες. Σαν την χθεσινή επιλογή του καναλιού του Προέδρου να δείξει το Μπριζ-Παρί ένα πράγμα. Καλή η Μίλαν που έπαιζε με την Λίβερπουλ, καλά τα 13 πρωταθλητριών των 2 ομάδων στο σύνολο, αλλά δεν πουλάνε όσο η νεόπλουτη Παρί.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η υπόθεση της αναίτιας απόλυσης του Λεμονή αποδεικνύει το πόσοι ρουφιάνοι και αργόσχολοι μεσάζοντες πούλαγαν παραγοντιλίκι και έτρωγαν ...ψωμάκι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκείνη την εποχή. Θυμάμαι και τα επιχειρήματα που διοχέτευαν σε δήθεν φιλικά για το Θρύλο ΜΜΕ μέσω αρδάκων σχολιαστών η δημοσιογράφων για να προετοιμάσουν τους φιλάθλους , ότι δήθεν έπρεπε να έλθει στον Θρύλο ένας ...."κανονικός προπονητής" , υπονοώντας ότι ο Λεμονής παρότι είχε σχετικό δίπλωμα και εμπειρία και κυρίως ερυθρόλευκη καρδιά , δήθεν δεν ήταν , έστω και αν είχε ξαναφέρει την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Και οι "μίζες" αρχικά υπέδειξαν για δήθεν κανονικό τον " εμβρόντητο Γκαρσία" που κάθε αγώνα τον παρακολουθούσε όρθιος και ...μαρμαρωμένος , χωρίς να ξέρει τί να κάνει, από το πρώτο λεπτό έως και το 95'. Αργότερα , όταν επικράτησε πανικός στην ΠΑΕ , κάποιοι άσχετοι υπέδειξαν και έφεραν για προπονητή τον ανεκδιήγητο Χάσι. Κάπως έτσι χάθηκε τοτε πρωτάθλημα και κύπελλο και μάγκεψαν οι δικέφαλες κότες και χτένιζαν τα φτερά τους σε ...χωρίστρα.

  • M.S 7
    M.S 7 Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενδέχεται να έχουμε και την πιο άσχετη διοίκηση στην super league που απαρτίζεται από μυρωδιάδες από ποδόσφαιρο!! Redgoal πέρνα τα σχόλια δεν βρίζω την Αλήθεια λέω....!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 03:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η αλλαγή προπονητή αποτελεί ΈΓΚΛΗΜΑ και Απόδειξη ότι αυτή η διοίκηση ειναι απρόβλεπτη. Δεν έγινε τυχαία, ο καθένας καταλαβαίνει όσο θέλει να καταλάβει και το αφήνω πάνω του.
    Οποίος πιστεύει ότι ήταν μια ατυχής κίνηση με γνώμονα το καλό της ομάδας, να πάει να κοιταχτει σε γιατρό!!!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 02:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπήρχε στην ομάδα τότε ένας Σέρβος ,επαγγελματίας αρχιρουφιάνος .

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παγκόσμια πρωτοτυπία! Πρώτη η ομάδα και αλλάζει προπονητή! Χωρίς να είμαι λάτρης του sir έχει κάνει πολλά για την ομάδα και σίγουρα ήταν τουλάχιστον άδικη η απομάκρυνση του ,και στοίχησε και ένα πρωτάθλημα! Επίσης έβγαλε τη κουλα από την εσωστρέφεια! Φανταστείτε 27 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα!

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως ο φιλος , τον ΓΚΑΡΣΙΑ καποιος τον εφερε ενω ημασταν πρωτοι.

    ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...