roumeliotis

lentiamo

Αποκάλυψη για Σιόβα και Παναθηναϊκό...

casino loutrakiou
redwell

Ο Δημήτρης Σιόβας ο οποίος είναι σε επαφές με τον Θρύλο, δεν κλείνει... πόρτες καθώς φέρεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο έμπειρος Έλληνας στόπερ έχει λύσει το συμβόλαιο με την Ουέσκα και παραμένει ελεύθερος, θέλοντας να βρει στην χώρα μας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς έχει οικογένεια και μικρά παιδιά και επιθυμεί την επιστροφή του στη Super League.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του, στον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό, ωστόσο το ΑΠΕ αποκάλυψε πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή. δηλαδή ο ατζέντης του ο Ίλια Ίβιτς, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης με τους πράσινους και τους ερυθρόλευκους. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού η αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών είναι ανοιχτή έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    No Fun πού ακριβώς είναι καλύτερος ο γερο-Σιόβας από τον Σεμέδο ??Στο χορτάρι των γηπέδων ή στις ζεμπεκιές επί της πίστας ???

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 17:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά μην δώσει ο Αλαφούζος τα τρελά λεφτά που ζητάει γιά τον 33-χρονο γερο-Σιόβα ο ατζέντης του ο Ίβιτς. Εγώ προσεύχομαι να πάρει τον αργόκαυστο Σιόβα σαν βασικό στόπερ κάποια από τις δικέφαλος κότες .Τώρα να συζητάμε για δήθεν διεθνή καριέρα του Σιόβα στην Ισπανική Λεγκανιές που είχε κολλήσει στις τελευταίες θέσεις βαθμολογίας και τελικά υποβιβάστηκε και ειδικά πέρυσι στην ασήμαντη Ισπανική Ουέσκα που επίσης υποβιβασθηκε τον περασμενο Ιούνιο , είναι τ.χ. οξύμωρο. Καλύτερα να ανοίξει κανένα μπουζουκτσίδικο-private club με τον κολλητό του τον Ταχτσίδη, ενδεχομένως και με τον Μποτία.
    RG , απλά μια επαγγελματική πρόταση τους κάνω.

  • No Fun
    No Fun Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ...από τον Semedo, καλύτερος είναι ο Σιόβας...

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Να θυμίσω μονάχα ότι κάποτε ο Σιοβας όταν έπαιζε Ολυμπιακό, είχε δεχτεί άγριο κράξιμο από οπαδούς μας γιατί εθεάθη μετά από ήττα με 2-0 από τον βαζελο στη λεωφόρο και ενώ είχαν πάει κόσμος στο Ρέντη να παραπονεθεί για την εμφάνιση, εκείνος έκανε χαβαλέ και γέλαγε κάνοντας ολακιτσα με κάποιους άλλους. Κάποτε έφυγε και θεωρούσα ότι ορθώς έφυγε γιατί ήταν ένας μέτριος δυνατός μεν αλλά αργός παίχτης. Έδειξε κάποια βελτίωση στην Ισπανία, έπαιξε αρκετά παιχνίδια και σε συνδυασμό με όλα τα παρταλια που έχουν έρθει ως τώρα στον Ολυμπιακό τόσα χρόνια, ο Σιοβας μοιάζει στα μάτια πολλών ως ένας παίχτης βράχος!!! Αλλά δεν είναι.
    Είναι ένας μέτριος παίχτης που αν ο Ολυμπιακός είχε πραγματικά καλή ομάδα, και νοοτροπία τέτοιας, δεν θα πέρναγε ούτε από έξω από το Ρέντη αυτός ο παίχτης. Μετριότατος. Αλλά με αυτά που βλέπουμε στην ομάδα μας, όπως είπα, μοιάζει καλύτερη επιλογή!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ως φραγκοφονιας εφυγε απο Ολυμπιακο και Ελλαδα,ο Σιοβας, καθως καθοταν για καιρο (μετα τον σοβαροτατο τραυματισμο του στο Βουκουρεστι με την Εθνικη Ελλαδος) πανω στο μεγαλο συμβολαιο του και ως φραγκοφονιας επιστρεφει στην πατριδα 6 χρονια μετα...
    Δεν εχει κανενα προβλημα να παει στον βαζελο.Αφου λοιπον δεν εχει κανενα προβλημα να παει στον βαζελο,δεν εχει καμμια θεση στον Ολυμπιακο.Μας φτανει και μας περισευει μια αργοκουρουτα, ο Σωκρατης.

  •     GEO
    GEO Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά μου φαίνονται κόλπα τις τελευταίας στιγμής για να ανεβάσει την τιμή του ποδοσφαιριστή στο φινάλε αν μπορεί ο αφραγκουζος να πληρώσει το τσιμπημενο συμβόλαιο ενός 33 χρόνου παίκτη και εφόσον και ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα στο Καλό!

  • Johnker7
    Johnker7 Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχα χθες το εγραψα ως αστειο(κ Γκαρι στον Παοκ).Καντε το ελαχιστο κ κλειστε τους κ τους 2!Υπαρχουν πολλα παιχνιδια.Σισε κ Μπα εχουν τα δικα τους κ ανα πασα στιγμη θα τσιμπανε κοκκινες,το Γεναρη εχει κοπα Αφρικα ,οποτε οχι απλα δε περισσευει ο Σιοβας αλλα ειναι κ απαραιτητος!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...