roumeliotis

leptokariopoulos

Γκάρι Ροντρίγκες για Θρύλο (video)

casino loutrakiou
redwell

Με τον Ρόνι Λόπες να είναι όχι απλά "σκιά" του εαυτού του αλλά κατ' ουσία επιζήμιος για την ομάδα όποτε έχει αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη και ξεκάθαρα να δείχνει πως θέλει πολύ χρόνο ακόμα για να πάρει μπρος, ο Ολυμπιακός ψάχτηκε στην αγορά για αριστερό εξτρέμ και φαίνεται πως βρήκε τον... εκλεκτό.

Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο πρώην ακραίος του ΠΑΟΚ ο οποίος έμεινε προ ημερών ελεύθερος από την Ιτιχάντ και έχει έρθει στην Αθήνα για συζητήσεις με τους Πειραιώτες.

Στα 31 του χρόνια και μετά από "αρπαχτή" στην Σαουδική Αραβία, ο γεννηθείς στο Ρότερνταμ αλλά διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι (σ.σ. 30 αγώνες με 5 γκολ) ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για να κάνει ένα ριστάρτ καθώς την περασμένη σεζόν την πέρασε στην Ιτιχάντ όπου είχε 18 ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ, όντας όχι στα... καλύτερά του.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

30 σχόλια

  • Xristos
    Xristos Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέρτε Σιόβα,και Μπεν αρφα .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Τωρα το Νο10 θα το δώσουν στον Ροντριγκεζ? Αυτό το νουμερο πραγματικά το εχουν ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ.

  • Red Dragon
    Red Dragon Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγραψε ο "ανενταχτος", ο "μυστης" που δεν εχει δει ποτε του λεπτο απο οποιοδηποτε ευρωπαικο πρωταθλημα για τον Γκαρι Ροντριγκες οτι τον κανουν οι "αμπαλοι" να φαινεται μπροστα τους παιχταρας. Και ενταξει δεν θα μπουμε στην διαδικασια να αντιγραψουμε σχολια οπαδων συλλογων της Πρεμιερ Λιγκ που επιθυμουσαν να μεταγραφει στην ομαδα τους μετα τις σεζον που εκανε στην Γαλατασαραι. Κανει λοιπον αναφορα σε ποδοσφαιριστες οπως ο Ονιεκουρου και ο Ρονι Λοπες.


    Ο Ολυμπιακος απεκτησε δυο ακραιους στα 24 και 25 τους που ο ενας ανηκε σε ομαδα που τεχνικος διευθυντης ηταν ο Καμπος και πλεον ο Μιτσελ με σταδιοδρομια στην Σαλτσμπουργκ κανοντας μεταγραφες αξιας 13,5 εκ ευρω στην Εβερτον, δεν αγωνιστηκε ποτε εκει λογω καρτας, και σχεδον 5 εκ ευρω στον Ολυμπιακο και ο αλλος με μεταγραφες 12 εκ ευρω επισης στην Μονακο και 25 εκ ευρω στην Σεβιλλη, και πολυνικη του Γιουροπα Λιγκ και την μια απο τις τεσσερις πιο πετυχημενες ομαδες της Λα Λιγκα, του Μοντσι? Μεταγραφες αξιας 5 εκ ευρω, δανεισμους με δυσθεωρητα ενοικια, και επισης δυσθεωρητες οψιον, και συμβολαια 2 και 2,2 εκ ευρω αντιστοιχα, μιλαμε για καθαρα χρηματα, και ολα αυτα ενω ο Ολυμπιακος δεν θα συμμετεχει φετος στους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ. Ποιοι Καμπος, αναμορφωτης της πρωταθλητριας Γαλλιας, Λιλ, Μιτσελ, Μοντσι, κλπ? Ποιοι ειναι ολοι αυτοι, μιλαμε για καποιους απ τους συλλογους με την καλυτερη οργανωση λαι τα πιο οργανωμενα scouting team, παγκοσμιως?  Δηλαδη το μικροτερο συμβολαιο απο τους ποδοσφαιριστες που μεχρι στιγμη εχουν αποκτηθει ειναι αυτο του 1 εκ ευρω και αυτο πανακριβο για την θεση του τερματοφυλακα?  Απο την "ντροπη" μας δεν μπορουμε να βγουμε εξω απ το σπιτι μας.

    Δεν αμαφερομαστε σε αλλα εξτρεμ της αξιας των Βαλμπουενα, Μασουρα, Βρουσαι Αγκιμπου Καμαρα. Αλλα ειπαμε αν ειναι καποιος "ανενταχτος", η "ιδεολογια" του τρεχει απο τα μπατζακια του αυτα γινονται, οταν δε του κανουν αντιστοιχη "κριτικη" στον χωρο εργασιας τυ βαζει τα κλαματα. Ενδιαφερον.

  • Homus
    Homus Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά τον αποκλεισμό με την Λουντογκόρετς και την ζημιά των 25 εκατ. ο πρόεδρος τελειώνει τους κυρίως υπαίτιους: 1. Τον Σεμέδο 2. Τον Χασάν 3. Τον Μασούρα 4. Τον Μπά 5. Τον Βαλμπουενά (παίζει αναγκαστικά λόγω τραυματισμού του Φουρτούνη) και ως είθειστε τελευταίο τον Μάρτινς τον οποίο δήθεν κάλυψε. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕΤΟ!!! Καλά κάνει κατ΄εμέ. Τι να πεί κανείς για τον Μάρτινς ... Δείτε στρατηγική για δεξί μπάκ: Είχε Ομάρ, πήρε Ραφίνια, πήρε Μασούρα, πήρε Νρέγκερ, πήρε Λαλά, πήρε ένα μέτριο μέσο τον Ανδρούτσο και τον έκανε δεξί μπάκ (είναι δυνατόν να θέλεις να παίξεις Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ανδρούτσο δεξί μπάκ), πήρε έναν 20χρονο Πολωνό και ενώ είναι? αριστερό μπάκ (δεν έχει παίξει πουθενά βέβαια) και τον βάζει δεξί μπάκ με τον Ατρόμητο ενώ είναι στην ομάδα καμιά 15αριά μέρες. Και στο 80 λεπτό καταλαβαίνει ότι για να σκοράρει με τον Ατρόμητο πρέπει να τον βγάλει και να βάλλει τον Ανδρούτσο. Και να μην θυμηθώ κάτι Γκασπάρ και έναν άλλο μαυρούκο πατριώτη του... Τίτλους στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό πήραν όλοι οι προπονητές μας (πλήν Αλέφαντου) μέχρι και ο Μπιγκον... Τι να πώ.... Και θυμηθείτε: Το κέντρο της άμυνας χάλασε με το που ήρθε ο Σωκράτης... Αλλά έτσι και αλλιώς εμείς Ολυμπιακός είμαστε!!!!

  • George
    George Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σταματηστε να ισοπεδωνετε τα παντα η ομαδα θα βρει το δρομο της ακομα αρχη ειναι και κυριως μην ασχολείστε με τον Μαρτινς ο ολυμπιακος εχει ππαιξει το καλυτερο ποδοσφαιρο οσο ειναι προπονητης λιγο υπομονηδεν μπορει να εισαι ολο το χρονο σε φουλ ρυθμο στο τελος θα κρινουμε ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο

  • Semper seven
    Semper seven Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 08:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά το έγραψε ο φίλος Κώστας χτες απόγευμα. 4-5 απλες κινήσεις ήθελε η ομάδα και έκαναν οτιδήποτε άλλο εκτός απ' αυτές. Ο Θεός να βάλει το χέρι του φετος γιατί τα κενά αν και ολοφάνερα δεν καλυφθηκαν και η ομάδα βγάζει μάτι ότι δεν πατάει καλά. Ο ροντριγκες καλός παίκτης είναι μάλλον θα βοηθήσει αν αποκτηθεί.

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Δραγανογλου, ο παικτης εχει κανει προετοιμασια; Προσωπικα πιστευω οτι ειναι παικταρας και θα βοηθησει πολυ, αν ερθει.

    REDGOAL: Ναι φίλε. Έχει κάνει προετοιμασία και έχει παίξει 16 Αυγούστου τελευταίο επίσημο ματς. Θεωρητικά, θέλει 10-15 μέρες για να είναι έτοιμος για δράση

  • Εθνικός 47
    Εθνικός 47 Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ...άλλη μια "χρήσιμη" μεταγραφή, για την διοικησάρα μας...
    Θα βγουν μετά να πουν, ότι φταίει τάχα "η διαχείριση του ρόστερ" και θα δείξουν τον δήθεν υπαίτιο, δηλαδή τον προπονητή.
    Παλιό το κόλπο. Όσους "παικταράδες" και να φέρει όμως η διοικησάρα μας, έχει περάσει πια ο καιρός που ο κόσμος έτρωγε κουτόχορτο με το κουτάλι. Απόδειξη είναι η προσέλευση στο γήπεδο.

  • Kevin7
    Kevin7 Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα πράγματα είναι απλά.. μετά τις απίστευτες επιδόσεις του Ρόνι Λόπεζ και τα καντάρια μπάλας που ξεδιπλώνει στο γήπεδο , ο τιτάνας ψηστης μας , αποφάσισε ότι αυτός ο παίκτης με τέτοια ποιότητα είναι μόνο για δεκάρι.. και έτσι κινούμαστε για εξτρεμ τώρα..

    ΥΓ ακραία μπακ του χρόνου το καλοκαίρι

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλαβαίνω είναι το γιατί ο Μαρινάκης δεν έχει διώξει ακόμα τον Μαρτίνς! Τι άλλο περιμένει να δει για να καταλάβει ότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος! Με αυτόν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι αν τερματίσουμε τρίτη στο πρωτάθλημα φέτος1

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...