roumeliotis

Carwiz

Επιστρέφει για Καμαρά η Νάπολι

casino loutrakiou
redwell

Η Νάπολι ήταν μια από τις ομάδες που είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά και μέσω του Μίνο Ραϊόλα είχαν προσεγγίσει τον Ολυμπιακό, όμως υπήρξε απόσταση στο οικονομικό και το θέμα... πάγωσε.

Αν πιστέψουμε τους Ιταλούς και δη τα τοπικά ΜΜΕ στην πόλη του Βεζούβιου, υπάρχει... αναθέρμανση και επαφές των δυο ομάδων και των ατζέντηδων σε εξέλιξη.

Αν θα προχωρήσει κάτι αυτή τη φορά, δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε καθώς και η Νάπολι θέλει έναν κεντρικό χαφ άμεσα και ο Ολυμπιακός αν πωληθεί ο Αφρικανός θα ψάξει στην αγορά για έναν ακόμα μέσο προκειμένου να αντεπεξέλθει η ομάδα σε μια ακόμα γεμάτη υποχρεώσεις σεζόν που συνδυάζεται με την απειλή του κορονοϊού...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Pedro μην προτρέχεις τόσο πολύ.Τελειωσε η υπόθεση "Καμαρά στην Νάπολι" πριν καν αρχίσει. Οι μπατιρο-τσιφούτηδες της Νάπολι έβαλαν μπροστάρη τον ατζεντη Μίνο Ραιόλα και ζήτησαν να πάρουν δανεικό για φέτος τον Καμαρά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2022 κάπου στα 7-8 εκατομμύρια καί έφαγαν πόρτα από τον Μαρινάκη. Ο Θρύλος θέλει τ.χ.20 μύρια και οι Ναπολιτάνοι είναι σχεδόν άδειοι από ταμείο.
    Πιό πριν είχαν ζητήσει με όμοια συμφωνία δανεικό από Λίβερπουλ τον Τσιμίκα και φυσικά έφαγαν πάλι πόρτα από τον Κλόπ.
    Όσο γιά τον δήθεν έγκυρο Ιταλό αθλητικό ρεπόρτερ τον Σκιρα ( φαίνεται ότι αυτός είναι που προσπαθεί να σπρώξει την μεταγραφή για χάρη του Μ.Ραϊόλα), το άτομο ειδικεύεται να δημοσιεύει άρθρα που του ζητούν και υπαγορεύουν ατζέντηδες και μανατζαραιοι. Όπως είχα ξαναγράψει ,το είδος " έγκριτος αθλητικογράφος" δεν ευδοκιμεί σε Ιταλία και Τουρκία.

  • Pedro
    Pedro Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέλος ο Καμαρά μετά από τα παιχνίδια που παίζουμε προκριματικά φεύγει!!!! Καλό βράδυ σε όλους αδέλφια. Μακάρι ο Μαρινάκης να έβλεπε ζιοβαννι ζαχοβιτς επιπέδου μεταγραφές να φέρει τέτοιας αξίας παίχτες όχι να πουλάει μόνο !

  • ιασοναs
    ιασοναs Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    O covid κατεστρεψε το μεταγραφικο παζαρι εκτοs 6-7 τοπ ομαδων. πρεπει να μεινει ο μαντι αλλο ενα χρονο ,ελπιζονταs οτι οι τιμεs θα επανελθουν στην προ covid εποχη το καλοκαιρι του 22. Δεν θα τον παρουν τα χρονια το καλοκαιρι του 22 θα ειναι 25 χρ.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει απόλυτο δίκιο ο Γ. Πανόπουλος. Η Νάπολι ( η Εφές της Ιταλίας ) δεν έχει καμία δυνατότητα να δώσει 20+ εκατομμύρια για να πάρει τον Καμαρά, όπως δεν είχε και καμιά οικονομική δυνατότητα να πάρει τον Τσιμίκα. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα είναι προφανείς " μανατζεροδουλειές" γιά να κινήσουν το ενδιαφέρον ομάδων της Αγγλίας ότι δήθεν μια σπουδαία ( τρομάρα της) Ιταλική ομάδα σαν την Νάπολι κινείται γιά να πάρει τον παικταρά. Η Ισπανία πλέον έχει τις 2-3 μεγάλες ομάδες της εμφανώς αποδυναμωμένες οικονομικά. Επίσης στόχο έχουν να βολιδοσκοπησουν την διοίκηση του Θρύλου " αν ...ακούει τιμόνι " για μικρότερα ποσά μεταγραφής του παίκτη.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπαρχει περιπτωση απο Ναπολιτανους να παρει τα λεφτα που θελει για Καμαρα,οπως δεν τα πηρε και για τον Τσιμικα που κατεληξε στην Λιβερπουλ.Αν εδιναν 8 εκ ευρω πριν ενα μηνα ,βαρια να δινουν τωρα 12 εκ.
    Αν δεν υπαρχουν ιατρικα θεματα με τον παικτη ,που μπορει να ξερει η διοικηση και οχι ολοι μεις,πολυ λιγα τα λεφτα αυτα για τον Μαντι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...