roumeliotis

Carwiz

«Σε συζητήσεις με Τζιοβίνκο ο Ολυμπιακός»

casino loutrakiou
redwell

Τον Θρύλο με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο εμπλέκουν οι Ιταλοί και πιο συγκεκριμένα ο έγκριτος ρεπόρτερ στα μεταγραφικά θέματα, Νικολό Σκίρα.

Σύμφωνα με το τιτίβισμα του Ιταλού δημοσιογράφου, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν συζητήσεις με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ:

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συζητήσεις για να υπογράψει τον Τζιοβίνκο, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Αλ Χιλάλ το φετινό καλοκαίρι», έγραψε σχετικά.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλο ένα στρατευμένο δημοσίευμα-μουφα του δήθεν έγκριτου Ιταλού μεταγραφολόγου Σκιρα που γράφει οτιδήποτε του υπαγορεύει ο Ραϊόλα. Οι Άραβες ξεφορτώθηκαν κακην-κακώς τον Τζιοβινκο , προφανώς επειδή δεν δικαίωσε τα λεφτά που του έδιναν. Βλέπετε ότι όταν διανύει κανείς τον 35ον έτος ηλικιας , ο ...πανδαμάτωρ χρόνος περιορίζει την διάρκεια των καλών επιδοσεων και οι εργοδότες δεν το θεωρούν αυτό σαν ικανοποιητική αναλογία " value for money".
    Ο Αρκουδας που πάντα ψάχνει γιά μεγάλα ονόματα ( ψωνίζοντας ό,τι νά'ναι) για να μετριάσει την δίψα των στερημένων μπουγατσοφιλάθλων , τσίμπησε στην πρόταση του Ρουμάνου να τον πάρουν τσάμπα στην μπουγατσομάδα. Όμως ο απόμαχος παίκτης και ο ατζέντης του δεν ήταν ευχαριστημένοι από το συμβόλαιο που τους προσέφεραν και αργούσαν να υπογράψουν . Το πρόβλημα τους λύθηκε όταν ο Ραϊόλα έβαλε τον φίλο του τον Σκίρα να γράψει ότι δήθεν ο Ολυμπιακός έχει επαφές με τον Τζιοβίνκο. Ο Αρκούδας πανικοβλήθηκε μην χάσει το τεφαρίκι ( και μάλιστα από τον Θρύλο) και προσέφερε ακόμη περισσότερο χρημα για το συμβολαιο του Τζιοβίνκο , οπότε και επήλθε η συμφωνία και έπεσαν οι υπογραφές. Μάλιστα έδωσε οδηγία σε δικά του ΜΜΕ ( σκυλο-σάϊτ κλπ.) να παρουσιάσουν το θέμα σαν να ήθελε διακαώς τον ...γέροντα και ο Θρύλος , αλλά ο ...παικταράς προτίμησε την ομαδάρα με τις μπουγάτσες.

  • Χάμιλτον
    Χάμιλτον Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ επειδή μένω Τορόντο και πήγαινα γήπεδο για χρόνια όσο ήταν στο MLS έχω να πω ότι θα τον ήθελα στο θρύλο. Είναι παιχταρας, εργατικός και από κρυφά έχει χορτάσει. Θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη, έχει δίψα.
    Δεν θέλω παίχτες μόνο και μόνο επειδή είναι ονόματα. Αλλά αυτός πιστεύω θα εξελιχθεί σε βαλμπουενα / ιμπαγασα

  • Nemesis 7
    Nemesis 7 Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό το σενάριο,για μούφα μου μοιάζει..red goal έχεις καμία τέτοια πληροφορία;

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 01:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω ξεφτιλιστηκαν εκείνοι που χθες όταν έλεγα ότι δε μπορεί ο Άρης και ο Παοκ να προσεγγίζουν τέτοια ονόματα γιατί για το πόσο μικρές ομάδες είναι αυτά τα ονόματα είναι υπέρβαση για εκείνους... Και ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να κοιταζει στη χειρότερη των περιπτώσεων ονόματα σα του Τζιοβινκο!!! Βγήκαν λοιπόν κάποιοι κ κράζανε αμέσως ότι ο Ολυμπιακός δεν κοιταει τέτοια παιχτακια ξοφλημενα!!!
    Και τώρα μαθαίνουμε ότι τα κοιτάει!???
    ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΛΑΊΩ ΡΕΕΕ!!!!! ΈΧΕΤΕ ΠΟΛΎ ΠΛΆΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΘΕΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ!!! ΠΟΛΎ ΠΛΆΚΑ!!! ΣΑΣ ΕΚΘΈΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΑΚΌΜΗ!!!

    Επαναλαμβάνω.. Δεν είπα ότι ήθελα τον Τζιοβινκο η τον Ιτουρμπε. Είπα ότι αυτοί είναι ονόματα γνωστά, δεν είναι Σεμπαδες, και τους προσεγγίζει ο Άρης κ ο Παοκ. Οι ομαδουλες! Εμείς λοιπόν θα έπρεπε να προσεγγίζουμε ως μεγαλύτερη ομάδα καλύτερους η στη χειρότερη ίδιους παίχτες. Στη χειρότερη!!!! Και τελικά όπως πάντα... Η χειρότερη υπερισχύει επί Μαρινακη εποχή!!! Χάχαχαχα we keep on dreaming!!!

  • George7
    George7 Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Παμε καλα τωρα!!?? Τον παοκ κοροιδευαμε εμεις θα τα λουστουμε....ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 35!! Και αναθεμα αν αυτη την στιγμη σου λειπει ο τζιοβινκο απι την ομαδα....δωστε το συμβολαιο του ρε σε εναν ή δυο παιχταραδες σε θεσεις που πονανε τα ματια μας !! Ολοκληρη ευρωπη και κοιταμε βετερανους απο αραβια ντροπη!

  • Xristos
    Xristos Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ γκολ ξέρεις εσύ κάτι.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο όρος "έγκριτος ρεπόρτερ" δέν υπάρχει στην Ιταλία αδέλφια. Επίσης δεν υπάρχει και στην Τουρκία.
    Ίσως όμως να υπάρχει υπόσταση στην όρο "εγκριτος αβανταδόρος ατζέντηδων" ή " έγκριτος παραμυθατζής".!!!

  • Πάνος
    Πάνος Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, γνώμη; Νομίζω μπορεί να βγει δεύτερος Ματιέ.

  • Θοδωρης
    Θοδωρης Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει περίπτωση έχουν κάνει λάθος οι Ιταλοί .ο παίχτης τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και περιμένει την αποδέσμευση από την ομάδα της σαουδικής αραβιας

  • Kill Bill7
    Kill Bill7 Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρολαρουν τον ΠΑΟΚ οι Ιταλοί!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...