roumeliotis

leptokariopoulos

Έρχεται ο Ονιεκούρου...

casino loutrakiou
redwell

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Χένρι Ονιεκούρου από τη Μονακό βρίσκεται ο Θρύλος, με το Νιγηριανό εξτρέμ να αναμένεται μέχρι το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα για ιατρικά και υπογραφές.

Μετά από ένα τρίμηνο σχεδόν που ο διεθνής ακραίος επιθετικός επέμενε να περιμένει πρόταση από την Τουρκία και η Μονακό έψαχνε να τον δώσει για να γλιτώσει το "βαρύ" συμβόλαιό του μιας και δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή της, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη παρά μόνο η πρόταση δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Χένρι Ονιεκούρου άναψε το... πράσινο φως για να έρθει στον Πειραιά καθώς στη Μονακό όπως συνέβη και στο παρελθόν δεν θα έπαιζε καθόλου και οι δυο ομάδες τα βρήκανε για δωρεάν δανεισμό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι που δεν θα ξεπερνάει τα 2.5-3.000.000 ευρώ.

Μια δυνατή προσθήκη στα "φτερά" για τον Θρύλο με το Νιγηριανό να έχει τρομερή ποιότητα και ικανότητα στο να διασπά άμυνες και να σκοράρει. Αν παίξει αυτό που ξέρει τότε μπορεί να αποδειχθεί τοπ κίνηση που αλλάζει ισορροπίες.

Στη Γαλλία σημειώνουν ότι θα γίνει προσπάθεια για αγορά από τον Ολυμπιακό, όμως για την ώρα δεν υπάρχει ενημέρωση για μεταγραφή παρά μόνο για συμφωνία δανεισμού με οψιόν αγοράς. Οι επαφές συνεχίζονται πάντως...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

21 σχόλια

  • ΥΒ
    ΥΒ Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 07:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρα από το κόστος και τις λεπτομέρειες της μεταγραφής εμένα άλλο δεν μου κάθεται καλά. Πολύ παρακαλι στο παίκτη για να
    πεισθεί. Σαν να έρχεται με μισή καρδιά μου δείχνει ...
    ΥΓ. Κάποιοι ας αποφασίσουν γιατί θα γκρινιάζουν. Όταν δεν τα ρίχνουμε για να φέρουμε παίκτες επιπέδου ή όταν τα ρίχνουμε και τους φαίνονται πολλά!!

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ένας ιταλός δημοσιογράφος(Νικολό Σίρα) είπε ότι μπήκαμε σε συζητήσεις με Giovinco.Ξέρεις αν ισχύει το ρεπορτάζ του?

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    5 Μυρια .Σε ευρω η σε κρυπτονομισμα?. Η Γαλατα αρνηθηκε απο οτι διαβαζω να πληρωσει τα 4 μυρια στη Μονακο να τον κρατησει και πηγαμε εμεις οι γαλαντομοι και πληρωσαμε 5 και τον πηραμε?Μυλος γενικα .Ο Μασουρας παντως ειναι γεγονος οτι θα παιζει βασικός.Εκεινος ο Αργεντινος ο Σολδανο που ηταν να γυρισει και ακομα στον δρομο ειναι τι εγινε ρε παιδια ,δεν θα ηταν μια λυση τωρα στην λειψανδρια.?Μετα μερικοι συγαυροι λενε οτι ειμαι ειρωνικός .Εγω φταιω ,που η ενημερωση ειναι επιπεδου Προοδευτικής ,κι ας με συγχωρησει η συμπαθης ομαδα.

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας είπαν για 5 και οι δικοί μας οι παπα-γαλ(λ)οι... Και σεις σαν redgoal μας λέτε με 4 κ ούτε κ πριν μήνες.. Είναι σαν τον μύθο του αισωπου με τον ψεύτη βοσκό. Κανείς δε τους πιστεύει πια. Τι να θυμηθούμε; ότι καρσελα λέγανε μεταγγραφη κ τελικά ήταν δανεικος; τα 3,5 μύρια τσεποβιτς π τελικά ήταν 1,5?τα χουμε πει, για ένα μεροκάματο είναι ικανοί να πουν ότι πέθανε και η ίδια τους ή μάνα...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 17:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένας φίλος έχει σχόλιο όπου πολύ σωστά μεν γράφει για παίκτες που πήραμε εφέτος από το πάνω ράφι παρότι θα παίζουν σε γήπεδα που δεν είναι για επίπεδο Α' Εθνικής κατηγορίας Ευρωπαικής χώρας, αλλά όμως δεν έλαβε επίσης δύο τινά πολύ σημαντικά υπόψιν: Πρώτον δεν πλησιάζουν σε επίπεδο καν Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Ιμπαγάσα και δεκάδων απίστευτων παικτών που πέρασαν από την ομάδα και έπαιξαν σε περισσότερα σε αριθμό γήπεδα τέτοιου επιπέδου στην Ελλάδα και ότι ο Ολυμπιακός είναι από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης που παίζουν συνεχώς στο τσαμπιονς λινγκ και τους δίνει την δυνατότητα σε παίκτες από το πάνω ράφι μικρής ηλικίας, με την παρουσία τους στην ομάδα, να ανέβουν σε πολύ ανώτερα σαλόνια!!!! Απόδειξη μάλιστα ότι κάποιοι παίκτες υψηλού επιπέδου επέστρεψαν και πάλι στην ομάδα ως παίκτες και κάποιοι άλλοι είναι μέσα στην ομάδα ενώ άλλοι δουλεύουν για την ομάδα στο εξωτερικό, σε σημαντικά πόστα!!!!

  • Αρης
    Αρης Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    και ο Πικερες απο Πενιαρολ δεν εκλεισε Παλμειρας τελικα ακομη....μηπως να καναμε μια ακομη προσπαθεια

  • alex1984is
    alex1984is Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ Αφρική ρε παιδιά .Τον Γενάρη με το κοπα αφρικα θα λείπει η μισή ομάδα και θα τρέχουμε.

  • gavros aigio
    gavros aigio Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο επιμένων νικά!! Καλη μεταγραφή αυτή.. Μπράβο! Τώρα παμε για αρ μπακ που ποναμε .. Ο Όλεγκ δεν κάνει για τον θρυλο!! Βάλτε κανα παιδι από τις ακαδημίες ως δευτερο και μεταγραφή για βασικό!! Ο Όλεγκ δανεικός μπας και ψηθεί αλλιώς σπίτι του!

  • gpetg7
    gpetg7 Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντγκολ λένε για αγορά πάντως .... όπως και να έχει καλή μεταγραφή !!!

    REDGOAL: Φίλε δεν είμαστε παρόντες στις επαφές. Μπορεί να τα βρουν για μεταγραφή...

  • YagamiLight
    YagamiLight Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλησπέρα . Λέγεται ότι το ποσό της οψιον είναι 5 εκατομυρίων . Τι ισχύει πραγματικά τελικά ; Έτσι για την ιστορία .

    REDGOAL: Φίλε δεν έχει ενημερώσει ο Ολυμπιακός επί του θέματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...