roumeliotis

Carwiz

«Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε» (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τις εντυπώσεις του από την δουλειά της ομάδας και τα φιλικά στην Αυστρία, για τους τραυματισμούς των Φορτούνη και Τικίνιο και πολλά ακόμα άκρως ενδιαφέροντα. Πιο αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Εμείς δεν θα αλλάξουμε πολλά. Θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών και πρέπει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Είδαμε έναν Ολυμπιακό που προσπάθησε πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά κρατάμε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από όλη την προετοιμασία. Ήταν μία πολύ θετική προετοιμασία.

Σε αυτό το στάδιο που ήμασταν εδώ, ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Να συνεχίσουμε τη δουλειά μας», είπε αρχικά ο Ίβηρας τεχνικός των πρωταθλητών και συνέχισε:

«Οι τραυματισμοί του Κώστα και του Τικίνιο ήταν το αρνητικό κομμάτι. Με αυτούς η ομάδα θα ήταν πολύ πιο δυνατή, αλλά δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε», ανέφερε για την απώλεια Φορτούνη και Τικίνιο.

Δείτε παρακάτω όλες τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή στους ομίλους αν πάμε θάχουμε 0-0-6 !!!! Με αυτή την εικόνα !!!!! Τώρα για να κάτσω να ασχοληθώ με Νέφτι και διάφορες άλλες περίεργες ούτε για πλάκα δεν μπαίνω στο κόπο !!! Υπάρχει καιρός πάρε παιχταραδες να πας καλά !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...