roumeliotis

leptokariopoulos

Αντι-Φορτούνη από... Πορτογαλία;

casino loutrakiou
redwell

Την κλασική... συνταγή της Πορτογαλίας αναμένεται να ενεργοποιήσει ξανά ο Ολυμπιακός αναφορικά με την αναζήτηση του παίκτη που θα μπει στα "παπούτσια" του Κώστα Φορτούνη για να βάλει τάξη στο επιθετικό παιχνίδι των Πειραιωτών.

Μπορεί στα ευρωπαϊκά ματς και τα πιο δύσκολα στην Ελλάδα να μην έπαιζε με καθαρό δεκάρι ο Πέδρο Μαρτίνς, σίγουρα όμως για να "ξεκλειδώσεις" τις άμυνες-ταμπούρια του ελληνικού πρωταθλήματος, χρειάζεται παίκτης τέτοιου προφίλ.

Μια περίπτωση που δεν έχει... ξεχαστεί είναι του 23χρονου Βραζιλιάνου, Ενρίκε Ολιβέιρα ντος Σάντος ή πιο απλά Λίνκολν από τη Σάντα Κλάρα με τα 6 γκολ και 16 ασίστ σε 117 ματς επαγγελματικής καριέρας αλλά και ένας παλιός... γνώριμος.

Για... νιοστή φορά έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο που δεν ξέρει τί να τον κάνει η Νότιγχαμ η οποία τον πλήρωσε 15.000.000 ευρώ προ τριετίας και ακόμα δεν έχει ξεπληρώσει τη Μπενφίκα και θέλει να τον ξεφορτωθεί.

Ένας παίκτης 25 ετών με 223 επίσημα ματς καριέρας με 24 γκολ και 30 ασίστ με αξία στο χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή 3.000.000 ευρώ και προερχόμενος από μια σεζόν στην Σεγκούντα της Ισπανίας με την Αλμερία όπου είχε 36 συμμετοχές με μηδέν γκολ και 3 ασίστ.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

2 σχόλια

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,η πορτογαλικη ποδοσφαιρκη αγορα ειναι απο τις καλυτερες στην Ευρωπη ,βασει του πληθυσμου της.Και παιχταραδες βγαζει και τεχνικη σχολη ειναι.Εχω δει ματς Ελπιδων της Πορτογαλιας που κρυβανε την μπαλα σαν λευκοι βραζιλιανοι.Το θεμα ειναι τι αγοραζεις απο Πορτογαλια.Αλλο Σεμεδο και Ποντενσε,παιχτες που επαιζαν στις μεγαλες ομαδες της χωρας και αλλο Πεπε και Ρεαμπτσιουκ και Γκασπαρ και Μιραντα και δεν συμαζευεται που και στους αντιστοιχους Παναιτωλικους και Ατρομητους εκει επαιζαν και δεν ενδιαφεροταν κανεις απο τους τρεις μεγαλους συλλογους της Πορτογαλιας για να τους αγορασει..
    Ακομη και ο Χασαν που δεν τον πανε ολοι οι συγγαυροι λογω της ελλειψης τεχνικης,επαιζε στην τεταρτη ομαδα της χωρας την Μπραγκα,δυο χρονια βασικος πριν περασει παγκο την τριτη του χρονια.
    Παντως σε δεκαρια και ψευτοδεκαρια εχει σχολη η Πορτογαλια.Στην τυχη να διαλεξεις καλυτερος θα ειναι απο οποιονδηποτε αντιστοιχο Ελληνα.

  • katakokkinos7
    katakokkinos7 Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    αντε παλι με τα πορτογαλικα παλτα τοσες χωρες εχει εμεις κολλημα με τα μουλικα της πορτογαλιας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...