roumeliotis

leptokariopoulos

Θολό... τοπίο για Ονιεκούρου

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος φουλάρει τις... μηχανές του για την απόκτηση εξτρέμ και ένας από τους παίκτες που έχει "κυκλώσει" είναι ο Χένρι Ονιεκούρου για τον οποίο γίνονται επαφές την τελευταία εβδομάδα.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι παίκτης από το... πάνω ράφι και έκανε πολύ καλό δεύτερο μισό της σεζόν στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι στην οποία μετακόμισε υπό μορφή δανεισμού τον Γενάρη.

Ο 24χρονος άσος είχε 15 ματς με την Τσιμ-Μπομ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ πριν με τη Μονακό στο Σαμπιονά είχε 4 ματς με 1 ασίστ.

Η Γαλατασαράι είχε οψιόν αγοράς αλλά δεν πλήρωσε τα 4.500.000 ευρώ που ζήταγε η Μονακό για να τον πουλήσει και ο παίκτης είναι στην αγορά χωρίς καμία δέσμευση με την "Τσιμ-Μπομ" για να παίξει... μπάλα ο Θρύλος.

Πού βρισκόμαστε; Ο Θρύλος πιέζει Μονακό και παίκτη αλλά το τοπίο είναι... θολό μέχρι τώρα. Ο Νιγηριανός θέλει να παραμείνει στην Τουρκία και η πλευρά του μιλάει και με τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας, την ώρα που η Μονακό αναμένει προτάσεις για να τον πουλήσει μιας και θέλει να απαλλαγεί οριστικά από αυτόν.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους Πειραιώτες, όπως φάνηκε και από πέρυσι που επίσης τον "κυνήγησε" ο Ολυμπιακός, όμως σε κάθε περίπτωση είναι ένας παίκτης που αρέσει στο Λιμάνι και γίνεται ήδη προσπάθεια απόκτησής του. Κάποιοι λένε ότι θα ξεκαθαρίσει οριστικά άμεσα, εντός της εβδομάδας και αν δεν έχουμε "γάμο" ο Θρύλος θα φουλάρει για άλλον.

Ο Νιγηριανός διεθνής εξτρέμ (σ.σ. 11 φορές με 1 γκολ) έχει αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματοστήριο τα 7.000.000 ευρώ και στην καριέρα του με τις φανέλες των Μονακό, Άντερλεχτ, Έουπεν και Γαλατά μετράει συνολικά 167 ματς με 62 γκολ και 25 ασίστ.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Αρης7
    Αρης7 Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 01:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καινούργιος Ζε ρομπερτο...

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 01:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Λέγεται ότι τον Ζότα προσπαθεί να τον σπρώξει ως δανεικό στον Ολυμπιακό ο Μέντεζ , επειδή έμεινε έξω από πολλούς αγώνες στην περίοδο που μόλις πέρασε και έχει μειωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον γιά αυτόν. Ο Σεμέδο ξεπερνά πλέον σε αγοραστική αξία τον Ζότα.
    Παράλληλα ο Μαρτινς απαιτεί να του φέρουν και τον ..."Ονειροκούρου", ενώ οι Τούρκοι ξαναπαίζουν - γιά μία ακόμη χρονιά - το βιολί του 32-χρονου Φεγκουλί (με τα στατιστικά της πλάκας ) και του δήθεν ενδιαφέροντος από τον Θρύλο γιά θέση εξτρέμ ( ο παίκτης όμως εδώ και καιρό κυρίως παίζει στο κέντρο ). Ξεχνούν επίσης οτι παίκτης 32 ετών δεν μπορεί πλέον να προβάλεται ως εξτρέμ , εκτός αν παίζει σε πρωταθλήματα της πλάκας .

  • Katakokkinos7
    Katakokkinos7 Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal βουιζει η τουρκια οτι τα εχουμε βρει με την μονακο και μενει η απαντηση του παικτη και δευτερον ακουγεται οτι τα βρηκαμε με ντελ καστιγιο

    REDGOAL: Δεν τα έχουμε βρει με καμία Μονακό φίλε. Τον Ντελ Καστίγιο τον παίρνει όποτε θέλει ο Θρύλος. Τον αφήνει ελεύθερο η Ρεν οπότε δεν αποκλείεται...

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Έρχεται ο Ονειρομπρουμα !!!!

  • Νίκος
    Νίκος Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλός παίκτης αν και λίγο ασταθής. Στην καλή του μέρα σμπαραλιάζει μόνος του κάθε αντίπαλη άμυνα. Πάντως, δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθούμε καθώς όπως ανέφερε και ένας φίλος από πάνω θέλει ντε και καλά να μείνει στην Τουρκία.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιό "θολό τοπίο " φίλοι μου ?? Ο ."άνθρωπας" έχει δηλώσει παντού και πολλές φορές ότι δεν θέλει να φύγει από την Κωνσταντινούπολη. Είναι τελειωμένη αυτή η υπόθεση για τον Θρύλο , εκτός αν η Μονακό τον επαναφέρει άμεσα στην Γαλλία και αμέσως μετά τον πουλήσει . Όμως θα πρέπει και ο ίδιος ο παίκτης να θέλει να έλθει στον Πειραιά και μάλλον δεν θέλει.

  • Geo
    Geo Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΖΟΤΑ ΤΙΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΖΕΙΣ ΣΕΜΕΔΟ ΜΕ ΖΟΤΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΓΑΛΑΤΑ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΑΓΚΡΕ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...