roumeliotis

Carwiz

Παρακαλάει... Θρύλο ο ατζέντης του Λίνκολν

casino loutrakiou
redwell

Στην αγορά για τοπ κλάσης επιθετικό χαφ έχει βγει ο Θρύλος καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι μιας κάποιας ηλικίας και ο Κώστας Φορτούνης έχει... ζήτηση σε Τουρκία και αραβικές χώρες.

Οι πρωταθλητές μετά το "ναυάγιο" με τον Γιουνές Μπελχαντά αναζητάνε παίκτη ανάλογης κλάσης για να κάνει τη διαφορά, με το όνομα του Λίνκολν να βρίσκεται στον... αφρό τις τελευταίες μέρες.

Ο Ενρίκε Ολιβέιρα ντος Σάντος Λίνκολν της Σάντα Κλάρα είναι παίκτης που προτείνεται επίμονα σε βαθμό που ο ατζέντης του -είχε τον Σεμπά στον Πειραιά παλαιότερα- να παρακαλάει τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων για να έρθει ο νεαρός Βραζιλιάνος.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός έπαιξε 30 ματς με 1 γκολ και 5 ασίστ την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στην Πορτογαλία και έχει συμβόλαιο με τη Σάντα Κλάρα ως το 2024, με την πρώην ομάδα του τη Γκρέμιο να έχει κρατήσει ένα 20% μεταπώλησης.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 2.000.000 ευρώ και συνολικά στην καριέρα του με Γκρέμιο, Ρίζεσπορ, Αμέρικα Μίνας Ζεράις και Σάντα Κλάρα έχει 6 γκολ και 16 ασίστ σε 117 ματς.

Το να γράψει στο βιογραφικό του και "Ολυμπιακός" θα εκτοξεύσει τις μετοχές του στα ύψη και γι' αυτό το γραφείο του επιμένει πιεστικά και καθημερινά για να τον φέρει στον Πειραιά.

Προτάσεις μόνο από κάτι μικρομεσαίες ομάδες της Τουρκίας έχει τώρα στα χέρια του ενώ και η Σάντα Κλάρα θέλει τα... ζεστά εκατομμύρια των Πειραιωτών, βλέποντας τα 3.000.000 ευρώ που πλήρωσαν για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τα 3.500.000 ευρώ για τον Πέπε Ροντρίγκες...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • geodiv
    geodiv Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Δραγανογλου, επιμενω. Το συμβολαιο του Φορτουνη ληγει τον ιουνιο του ΄23. Για ξανακοιταξε το σε παρακαλω. Ευχαριστω.

    REDGOAL: Φίλε ως το 2023 είναι αλλά έχουμε την εντύπωση ότι ο τελευταίος χρόνος είναι με οψιόν και στις δυο πλευρές και όχι κλειστό. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να μείνει ως το 2023 μιας και γίνεται δουλειά στο παρασκήνιο από τους ατζέντηδές του ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν "καίγεται" να τον κρατήσει...

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Δραγανογλου, το συμβολαιο του Φορτουνη δε ληγει τον Ιουνιο του ΄23;

    REDGOAL: Σε ένα χρόνο ληγει αν δεν κάνουμε λάθος

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεκαρια εχουν ερθει στον θρυλο παιχταραδες επιπεδου Ριβαλντο η Τζιοβανι ,αλλα και 10αρια ρολιστες οπως οι Νινιαδης,Λουτσιανο,Φουστερ.Αυτος εδω δεν δειχνει κακος,μπορει να βγει Νινιαδης η Λουτσιανο,και τα 2 εκ ευρω που κοστιζει ειναι ποσο της πλακας στην εποχη μας.Εμεις δωσαμε 2,5 εκ ευρω για τον αμπαλο Ρεαμπτσιουκ....Εαν τωρα θες να αντικαταστησεις Φορτουνη,το μεγαλυτερο θεμα ειναι τα 10 με 12 γκολ που σου εδινε καθε χρονο.Και επιτελικος χαφ που σκοραρει στο συγχρονο ποδοσφαιρο κοστιζει πανω απο 8 με 10 εκ ευρω να τον παρεις με μεταγραφη.

  • Nicolas
    Nicolas Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση ξένος προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα σε οποιαδήποτε χώρα σε οποιοδήποτε άθλημα να μη φέρει παίχτες από την πατρίδα του??? Λογικό ο Μάρτινς να φέρνει παίχτες που μιλάνε Πορτογαλικά όπως ο Βαλβέρδε έφερνε ισπανόφωνους κ αν αύριο φέρουμε Ιταλό θα φέρει Ιταλούς. Μη λέμε λοιπόν ότι ο Μάρτινς φέρνει από τη χώρα του.

  • Nicolas
    Nicolas Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς Mike7 σωστός! Ο καθένας κρίνεται στο χορτάρι κ στη δουλειά στο γήπεδο. Είναι να δέσει κ με την ομάδα. Οπότε η κριτική για τον κάθε παίχτη αν κ εφόσον αποκτηθεί στο γήπεδο κ όχι σύμφωνα με το βιογραφικό του.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλο ένα πορτογαλικό ποδοσφαιρικό παλτό που .... συγκινεί τον ...."πατριωτισμό " του κόουτς Μαρτίνς και την φτηνιάρικη νοοτροπία των ανθρώπων του τμήματος scouting του Θρυλου. Άλλωστε μετά τις "πατάτες" των Τ.Σιλβα και Πέπε , το κακό πάει να τριτώσει.
    Τα στατιστικά που έχει ο παίκτης Λίνκολν είναι για κλάματα . Γιά αυτό και η ποδοσφαιρική αξία του είναι μόνο 2 εκατομύρια στα 24 χρόνια του. Ο αείμνηστος Σεμπά κόστιζε περισσότερα από αυτόν και τον πουλήσαμε γύρω στα 4 εκατομύρια σε κάτι Κινέζους. Και τολμούν κάποιοι να εκτιμούν ότι ο Λίνκολν θα αγορασθεί για να καλύψει το κενό του παικταρά Φορτούνη επειδή δήθεν ο Φορτούνης ντέ και καλά θα πουληθεί , μόνο και μόνο διότι τον έχουν στην λίστα τους κάποιες Τουρκικές ομάδες ( σημειωτέον ότι η Φενέρ που προβάλλει παντού ως μαϊδανός ποδοσφαιρικών προορισμών , κάθε χρόνο εδώ και 3-4 χρόνια ....αγοράζει τον Φορτουνη...!!!).
    Δεν έχουν κρίση για να καταλάβουν μερικοί ότι αυτή την στιγμή ο Φορτούνης ελέγχει την κατάσταση. Πρώτον διότι δεν είναι δούλος για να πουληθεί σε τούρκικη ομάδα μόνο και μόνο επειδή θα του το απαιτήσει η ΠΑΕ και ο Μαρτίνς.
    Δεύτερον διότι έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου στον Θρύλο από το οποίο θα εισπράξει περίπου 1,5 εκατομμύρια € και έχει δηλώσει δημόσια από πέρυσι ότι δεν είναι στα σχέδιά του η συμμετοχή στο Τουρκικό πρωτάθλημα. Σε 1 χρόνο μένει ελεύθερος ( ακριβώς την εποχή που θα έχει λήξει και το συμβόλαιο του κόουτς Μαρτίνς ) και αν η ΠΑΕ δεν του προσφέρει νέο συμβόλαιο ανάλογου ύψους , από Δεκέμβριο το 2021 θα πέφτουν στα πόδια του Φορτουνη βροχή οι προτάσεις από Αραβικές χώρες με 3 έως 5 εκατομμύρια τον χρόνο και θα μπορεί πλέον και αυτός να μαζέψει μόνος του όλη την ... χαρτούρα και η ΠΑΕ τίποτε. Και ξέρετε κάτι ? Οι Άραβες πληρώνουν , δεν είναι σαν τους Τούρκους που εκ των υστέρων παζαρεύουν για εκπτώσεις στα συμβατικώς υπεσχημένα.
    Τρίτον , θα έχει ο Φορτούνης την άφατη ηθική ικανοποίηση - από τον προσεχή Αύγουστο μέχρι τον Ιανουάριο του 2022- να παρακολουθήσει την θορυβώδη πτώση του προφεσόρ ο οποίος τον έχει παραγκωνίσει , καθώς θα αποκλειστουμε πανηγυρικά και σχετικά νωρίς από Ευρώπη , επειδή ο προφεσόρ θα προσπαθεί να εφαρμόσει το ανάρμοστο για Θρύλο σύστημα 3-4-3 με γέροντες στην άμυνα και με πουλημένους ίσως κάποιους από τους Καμαρά ( τρελή απώλεια) , Σεμέδο ( ομοίως τεράστια απώλεια) , Σά , Σισέ και με ανεπαρκέστατους εξτρέμ και πλάγιους μπάκ και χωρίς επιτελικό χάφ .
    Όλοι έχουμε εμπειρία από την ..."εγκυρότητα" τούρκικων ή ιταλικών αθλητικών δημοσιεύσεων , ιδιαίτερα σε περίοδο μεταγραφών. Δεν χρειάζεται να μασάμε τον σανό που μοιράζουν.

    REDGOAL: Ο Λίνκολν πάντως είναι Βραζιλιάνος...

  • Nicolas
    Nicolas Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρίμα που χάσαμε τον Παρρά!!!

  • Mike7
    Mike7 Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε πει πολλές φορές ότι ολα φαίνονται μόνο στο χορτάρι.Έχουν έρθει ονόματα που πρόσφεραν τα μέγιστα χωρίς να τους ξέρει κανένας.Μακάρι λοιπόν και ο Λίνκολν αν τελικά ερθει να βγει Λουτσιανο…

  • NIC
    NIC Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    30 Ματς 1 γκόλ,και Πορτογαλος.Οτι πρεπει για Ολυμπιακό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...