roumeliotis

leptokariopoulos

Φουλάρει για Σα στη Γουλβς ο Μέντες

casino loutrakiou
redwell

Ο Ζοσέ Σα βρίσκεται ήδη μια τριετία στον Πειραιά και έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Θρύλο να κατακτήσει δυο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και να κάνει κάποιες σημαντικές προκρίσεις στην Ευρώπη.

Ο Ζόρζε Μέντες που τον έφερε στον Πειραιά, θέλει τώρα να τον πάρει και να τον πάει σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα-βιτρίνα για να εκτοξεύσει τις μετοχές του στα ύψη.

Η Γουλβς ψάχνει για γκολκίπερ καθώς ο Ρουί Πατρίσιο έχει θέματα τραυματισμών και πίσω του δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση, με τον Ζόρζε Μέντες που "ελέγχει" απόλυτα τους "λύκους" όντας κάτι σαν... άτυπος διοικητικός, να επιθυμεί την μετακίνηση του Ζοσέ Σα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ξεκάθαρα και ο ίδιος ο 29χρονος πορτιέρε θέλει να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από την... Super League και είναι φυσιολογικό να το επιθυμεί, την ώρα που τα πολλά λεφτά της ρήτρας δεν αφήνουν αδιάφορο ούτε τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, αυτός που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο είναι ο Θρύλος καθώς πρόσφατα είχε φροντίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζοσέ Σα με την ρήτρα να είναι πλέον αρκετά μεγάλη στα 13.000.000 ευρώ μιας και η προηγούμενη ήταν στα 6.000.000 ευρώ.

Ο Ζόρζε Μέντες μπορεί να τον πάρει με λιγότερα από τη ρήτρα, ειδικά αν είναι να τον πάει σε ομάδα του κλειστού... κύκλου του και στην Αγγλία ήδη υπάρχει έντονη φημολογία ότι υπάρχει επαφή του μεγαλομάνατζερ με τον Θρύλο για τη συγκεκριμένη μεταγραφή...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

6 σχόλια

  • Δημητρης
    Δημητρης Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ομαδες οπως ειναι ο ολυμπιακος αυτο ειναι το σωστο να κανουν!! Οταν κρατας για τρια χρονια τετοιους παιχτες σε ενα πρωταθλημα που σε προκαλει θλιψη αθλος ειναι!! Το μονο που μας παρηγορει ειναι οτι προσπαθουμε στην Ευρωπη!! αν ειχαμε αξιολογες ομαδες που θα υπηρχε ανταγωνισμος οπως γινεται στην Ευρωπη ισως βλεπαμε και καποιο κυπελο ΟΥΕΦΑ!!

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή ο Σα θα θέλει να κάθεται στο πάγκο και να παρακαλά να τραυματιστεί ο ανώτερος του Πατρισιο! Δε νομίζω επίσης η Γούλβς να δώσει τόσα λεφτά για β τερματοφυλακα ! Βλέποντας βέβαια πόσα έδωσε η Λίβερπουλ για τρίτο αριστερό μπακ δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα μιας και το Ffp έχει κάνει περίεργα τα ποσά των περισσότερων μεταγραφών!

    REDGOAL: Τον Πατρίσιο τον "φλερτάρει" η Ρόμα φίλε. Μπορεί και να φύγει δηλαδή...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναβάθμιση, αν έχουμε τη θέλουμε! Αν με τις μεταγραφές και πουλώντας τη μόστρα φτιάχνουμε καλύτερη ομάδα, θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο! Αν ξεπουλάμε για να επωφεληθούμε οικονομικά, είναι ότι χειρότερο!
    Πόσο απέχει το ένα από τον άλλο; Δυστυχώς είναι πολύ κοντά....Το δέντρο το κλαδεύουμε. Σύμφωνοι. Λίγο κάθε φορά και προσεκτικά!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 05:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρυλικά Θερμοκήπια "Μέντεζ"....!!!!
    Για να συνεχίσουμε να ...."ονειρευόμαστε" τελικούς Ευρωπαϊκών κυπέλλων καθώς θα ..."κοιμόμαστε με τα τσαρούχια" ...!!!!!

  • pan
    pan Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 01:17 Σύνδεσμος σχολίου

    λογικο αναμενομενο και απολυτα φυσιολογικο.τι θελατε δηλαδη να κανει?να κατσει εδω να παιζει με τον πας και την λαμια?και εγω το ιδιο θα εκανα και οποιος αλλος στην θεση του.αυτα δεν μας ενοχλουν..λογικες πωλησεις...μας ενοχλει να μας φορτωνουν μανατζερικα παλτα απο το καθε καλαθι των αχρηστων...αυτο ναι,μας ενοχλει..

  • Michael from Red Athens
    Michael from Red Athens Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέφτουμε από τα σύννεφα δεν το περιμέναμε .....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...